Εφοσον συνεχιζεις να αλλαζεις τα δεδομενα της διατροφης σου, οπως ηδη εχεις ξεκινησει να κανεις, οι αλλαγες θα ερχονται σιγα σιγα αλλα θα τις αισθανθεις!! Να σου πω ενα παραδειγμα. Προχτες με βλεπει μια φιλη μου που ειχε να με δει κοντα στον ενα μηνα. Και μου λεει"αδυνατισες!"
Χμμμ...ειπα μεσα μου, αυτη η αποψη μετραει, γιατι ειχε να με δει καιρο , οπότε ειδε καποια διαφορα.
Και οντως η διαφορα υπαρχει, ισως οχι εντονα ορατη σε αλλους, αλλα σ εμενα ναι, διοτι το βλεπω στα ρουχα μου. Παντελονι που φορουσα 2 χρονια πριν, τοτε το ειχα αγορασει, μου ειναι ανετο, ενω πριν 3 μηνες, ηταν τσιτα πανω μου σε βαθμο να μη μπορω να ανασανω!
Συνεχισε και μην πτοεισαι απο τυχον μελλοντικες ατασθαλιες. Κι εγω εκανα, απλα οταν τις εκανα δεν εβλεπα διαφορα, ημουν δλδ αμεταβλητη σε κιλα και ποντους κι ειπα"ε οχι ρε, να κανω τοση προσπαθεια και μετα για λιγα σκ....οίδια να τα χαλαω!
Συνεχισε! Και ενα σημαντικο πραγμα που εμαθα ειναι να μη βαζω χρονοδιαγραμμα με την εννοια π.χ" θελω μεχρι τον ταδε μηνα να εχω χασει τοσα κιλα". Προχωρα εσυ, μεινε σταθερη κι αστα...θα φυγουν μονα τους...Οσο αργα κολλησαν πανω μας τα κιλα, θελει κι αντιστοιχο χρονο να φυγουν, αλλα τουλαχιστον η σταθερη και αργη απωλεια ειναι 100% εγγυημενη και με ...αποδοση!!
Φιλιά, καλημερα!