Απ'οτι φαινεται ναι αν και 2 μερες που ειχα να ζυγιστω δεν ειχα κανει και καμια παρασπονδια φοβερη,μπορει ποιοτικα να μην ετρωγα πολυ καλα αλλα θερμιδικα ημουν καλα! :)
Printable View
Απ'οτι φαινεται ναι αν και 2 μερες που ειχα να ζυγιστω δεν ειχα κανει και καμια παρασπονδια φοβερη,μπορει ποιοτικα να μην ετρωγα πολυ καλα αλλα θερμιδικα ημουν καλα! :)
http://news.pathfinder.gr/health/651672.htmlQuote:
Originally posted by eleni1201
Ναι αλλά δεν κατάλαβα γιατί είπες ότι μετά πάω και ξανατρώω. Δεν το αρνήθηκα ποτέ.
διάβασε αυτό...
ελενη μαλλον εννοουσε οτι αφου ηδη εχεις φαει πολυ(πχ 3000), την ιδια μερα συνεχιζεις(και φτανεις 5000)
αυτο ομως συμβαινει στις περισσοτερες απο εμας και οχι μονο για μια μερα...απλα το θεμα ειναι να μην ξεκινησει η μερα της υπερφαγιας μετα πιασ τ αυγο και κουρευτο
Το άρθρο που σου παράθεσα το λέει καθαρά. Αυτό που κανουμε κ οι δυο μας (εγω το κάνω σε πιο συχνό ρυθμό) μας κάνει μακροχρόνια να μη χάνουμε ευκολα και μετα την απώλεια βάρους να δυσκολευόμαστε να το συντηρήσουμε.
με απλα λογια του μ@μαμε τη μανα που λεει και η Πηνελοπη και μετα οσο και να τρεχουμε μακροχρονια μπλοκαρει το δολιο το συστημα....
αχ
οκ γραψε λάθος. εχεις δικιο εχω δυσκολια κατανοησης.
παιζουν μεγαλο ρολο νομιζω οι κατακρατησεις, γι αυτο και ας ειμαστε πιστες μερικες φορες αν δεν χανουμε καθολου, η ζυγαρια δειχνει οτι βαλαμε κιολας...(πχ εγω προχτες +500 ετσι στα καλα καθουμενα)
φυσικα ειναι πλασματικο γιατι ο οργανισμος θελει το χρονο του να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα!
αλλα εκεινη την ωρα βλεπουμε ενα απλο + και μας σπαει τα νευρα........
οκ,σιγουρα ενας ταλαιπωρημενος οργανισμος(με εναλαξ επεισοδια υπερφαγιας και λιμοκτονιας) δε βοηθαει....
γι αυτο απλα κανουμε οτι μπορουμε,οταν φυσικα μπορουμε...:starhit:
Quote:
Ναι αλλά δεν κατάλαβα γιατί είπες ότι μετά πάω και ξανατρώω. Δεν το αρνήθηκα ποτέ.
Οχι ρε συ! Εννοω οτι οταν κανεις το διαλειμα μετα καλυπτεις και τις θερμιδες των ημερων π εκανες διαιτα... αλλα σε μεγαλο βαθμο το κανω και εγω αυτο... Οποτε δεν μπορουμε να παραπονιομαστε... Να ευχαριστουμε το Θεο μονο π κανουμε μια μερα διαιτα και πεφτουμε ενα κιλο...
Kαλημερα!
+400 σημερα
54.3
63,100....+2 κιλά τις δυο τελευταιες εβδομαδες λογω διαβάσματος για πανελλήνιες....:sniffle::sniffle::sniff le:
χαχαχα!τι σου ελεγα χτες?????????μπραβοοοοοο!!!:thumbup :Quote:
Καλημέρα!
-600
60.4:)
πηνελοπη τα εχεις καταφερει τελεια!!!δε θελω να σκεφτω ποσο θα επαιρνα εγω εαν ετρωγα σαν extra mono τα 8 μελομακαρονα!!Quote:
Originally posted by penelope1985
Kαλημερα!
+400 σημερα
54.3
κατι μου λεει οτι η συντηρηση(οοοοταν θα ερθει) θα μου βγαλει την ψυχη...
καλημέρα σήμερα στα ίδια αν κ είμαι σιγουρη οτι φταίει που έφαγα 2 μελομακάρονα χτες αργά.κατα τ αλλά έφαγα πολύ σωστά!παντως τα έκανα πολύ ωραία κ σε σχεδιάκια!χιχι
πάντως Ελένη τον 2ο στόχο πιστευω οτι τον έχεις χαλαρά!
Καλημερα.+300 σημερα μια χαρα.:)