Ευχαριστώ!!!Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
:bouncy: welcomeeee
Σμουτς! :smilegrin:
Printable View
Ευχαριστώ!!!Quote:
:bouncy: welcomeeee
Σμουτς! :smilegrin:
Καλέεεεεεεεεεεεεεεε...
..πού πήγατε ούλοι κι εξαφανιστήκατε;;;;;;;;;;; :shocked2:
http://www.dinfo.gr/wp-content/uploa...halassa-12.jpg
Τσουυυυπ, ένα ψαράκι για τη νεκρά θάλασσα <º)))><
Τώρα σκέφτομαι...
...ότι πέρασα ένα έντονο στρες για περίπου 1 ώρα το απόγευμα,
και μόλις ηρέμησα, αμέσως μου ήρθε πολύ έντονη επιθυμία για γλυκό (ενώ οργανικά δεν πεινούσα καθόλου).
Ήταν τόσο ξεκάθαρο μέσα μου ότι η θέληση για γλυκό ήταν αποτέλεσμα του έντονου στρες, που κατάφερα να αποκρούσω το ενδεχόμενο υπερφαγικό και να διώξω τελείως την θέληση για γλυκό.
Αυτό που πρέπει να δουλέψω μέσα μου είναι το γιατί έχω εκπαιδευτεί να αντιμετωπίζω τα δύσκολα της ζωής με τα γλυκά.
Ελπίζω κάποια μέρα να ελευθερωθώ εντελώς από αυτό.
Σκέφτομαι ότι, δε χρειάζεται να μου λένε οι άλλοι τι είμαι, τι αξίζω και τι μπορώ να κάνω για να είμαι καλά... Χρειάζεται πρώτη εγώ να γνωρίζω τις δυνατότητές που έχω, να είμαι ευτυχισμένη με όσα έχω πετύχει και να αναγνωρίζω τους κόπους μου, χωρίς να αυτομαστιγώνομαι για αυτά που δεν έχω κάνει, για αυτά που θα μπορούσα να έχω κάνει....
+1000 :thumbup:Quote:
Originally posted by marulenia
Σκέφτομαι ότι, δε χρειάζεται να μου λένε οι άλλοι τι είμαι, τι αξίζω και τι μπορώ να κάνω για να είμαι καλά... Χρειάζεται πρώτη εγώ να γνωρίζω τις δυνατότητές που έχω, να είμαι ευτυχισμένη με όσα έχω πετύχει και να αναγνωρίζω τους κόπους μου, χωρίς να αυτομαστιγώνομαι για αυτά που δεν έχω κάνει, για αυτά που θα μπορούσα να έχω κάνει....
fat_capricorn, μας έλλειψες!
Τώρα το είδα...εδώ είμαι απλά δεν προλαβαίνω να γράψω κάτι,σας διαβάζω όμως κάθε μέρα.:tumble:Είστε η παρεούλα μου που μου κάνει καλό δεν σας αλλάζω με τίποτα.:yes:Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
fat_capricorn, μας έλλειψες!
Σκέφτομαι οτι άφησα καιρό τώρα το μυαλό κ το πνεύμα μου σε χειμερία νάρκη κ δίνω σημασία σε μικρά κ ανούσια πράματα αντί να κρατώ τον εαυτό μου απασχολημένο σε πράματα με περισσότερο νόημα κ ουσια
Αυτό το χω και εγώ γ@μώτο!Quote:
Σκέφτομαι οτι άφησα καιρό τώρα το μυαλό κ το πνεύμα μου σε χειμερία νάρκη κ δίνω σημασία σε μικρά κ ανούσια πράματα αντί να κρατώ τον εαυτό μου απασχολημένο σε πράματα με περισσότερο νόημα κ ουσια
Σήμερα ματζουράνα μου κ ενω ήμουν πολυ απογοητευμένη απο την μικροπρεπια μιας φίλης μου, κ το ανέλυσαν σε τέτοιο βαθμο που κατάντησε δική μου μικροπρεπια, γνώρισα εναν κύριο που ταξίδεψε στην Ελλάδα με σκοπό να γνωρίσει κάποια μέρη κυρίως αρχαιολογικούς χώρους κ μιλούσε άπταιστα ελληνικά αν κ γερμανός. Είμαι σίγουρη οτι κεγω αν καθόμουν να μάθω η να διαβάσω κάτι δεν θα εσκαγα για χαζό κουτσομπολιά κ χαζοσυμπεριφορες
Κατ' αρχάς μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους!
Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του πορεία.
Δεν είναι καλύτερος ο γερμανός που αναφερεις από εσένα.
Όλοι μας ασχολούμαστε με βλακείες γιατί είμαστε άνθρωποι.
Αν δεις εγώ με τι βλακείες στεναχωριέμαι, δεν θα το πιστεύεις!
Τα παίρνω όλα προσωπικά.
Παλεύω μέσα μου πολύ με αυτό. Ελπίζω κάποια στιγμή να το καταπολεμήσω οριστικά.
Εγώ νιώθω μονίμως οτι δίνω κ δεν παίρνω τίποτα πίσω ουτε εκτιμηση ουτε συμπάθεια αλλά κ παλι θα πρεπε να μαι πιο γεναιοδωρη να μην με νοιάζει τι θα πάρω και να μην περιμένω ανταλλάγματα οπως κ επίσης να μην τα βλέπω όλα απ την δικιά μου πλευρα. Οτι ΕΜΕΝΑ με αδικησανε που ΕΓΩ ήμουν τόσο εντάξει κτλ κτλ
Όσο για τον γερμαναρα απλα με ταρακούνησε εκείνη την ωρα,σαν παράδειγμα ,να αφήσω τα χαζα να κάνω κάτι που πραγματικα θα με γεμίσει. Έχω καιρό να νιώσω δημιουργικό οίστρο ξες να κάνω κάτι κ να αφιερωθω εκεί να. Αχ σα ψυχοθεραπεία το φόρουμ,νιώθω ηδη καλυτερα
Μαντζουρανα μου πραγματικα δείχνεις να εχεις πάρει σωστη κατευθυνση
πω πω κι εγώ το παθαίνω... κι αυτό με τη σύγκριση το κάνω πολύ... κι ενώ καταλαβαίνω ότι θέλω να είμαι η μαρουλένια και να είμαι μαρουλένια όσο μπορώ καλύτερα κάθομαι και συκγρίνομαι συνεχως συνειδητα κι υποσυνείδητα... τραγικο... και τα σοσιαλ μιντια δε βοηθαν καθολου να γίνω καλύτερος άνθρωπος...Quote:
Σ' ευχαριστώ! Το προσπαθώ πολύ, πραγματικά.Quote:
Εγώ νιώθω μονίμως οτι δίνω κ δεν παίρνω τίποτα πίσω ουτε εκτιμηση ουτε συμπάθεια αλλά κ παλι θα πρεπε να μαι πιο γεναιοδωρη να μην με νοιάζει τι θα πάρω και να μην περιμένω ανταλλάγματα οπως κ επίσης να μην τα βλέπω όλα απ την δικιά μου πλευρα. Οτι ΕΜΕΝΑ με αδικησανε που ΕΓΩ ήμουν τόσο εντάξει κτλ κτλ
Όσο για τον γερμαναρα απλα με ταρακούνησε εκείνη την ωρα,σαν παράδειγμα ,να αφήσω τα χαζα να κάνω κάτι που πραγματικα θα με γεμίσει. Έχω καιρό να νιώσω δημιουργικό οίστρο ξες να κάνω κάτι κ να αφιερωθω εκεί να. Αχ σα ψυχοθεραπεία το φόρουμ,νιώθω ηδη καλυτερα
Μαντζουρανα μου πραγματικα δείχνεις να εχεις πάρει σωστη κατευθυνση
Έχω δρόμο να διανύσω!
Αυτόν τον δημιουργικό οίστρο και εγώ τον αναζητώ!
Όσο για αυτά που νιώθεις,
ποιός λέει ότι πρέπει να δίνουμε συνέχεια;
Η συνεχόμενη και πολύ μεγάλη γενναιοδωρία δεν μας κάνει γενναιόδωρους... κάτι άλλο μας κάνει, αλλά δεν θέλω να το προφέρω!!!
Γενικά καλό είναι να κάνουμε κάτι επειδή το γουστάρουμε και όχι για να αναγκάσουμε τον άλλο να κάνει κάτι κι αυτός...
...ΟΜΩΣ όταν συνεχώς προσφέρουμε εμείς σε μία σχέση και ο άλλος μόνο παίρνει, τότε θα πρέπει να αναθεωρήσουμε τους λόγους για τους οποίους συνεχίζουμε τελικά να κρατάμε αυτή τη σχέση! Γιατί να το κάνουμε αυτό;
Επειδή θέλουμε να θεωρούμαστε "το καλό παιδί";
Επειδή έχει καταφέρει ο άλλος να μας εκμεταλλευτεί συναισθηματικά και δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό;