-
Μανταμιτσα, ζήλεψα
καιρό εχω να κάνω κάτι σε βρωμοκέικ ή βρωμομπισκότα...θα το επιχειρήσω το απόγεμα!
τα χθεσινά μου:
παξιμάδι με τυρί και μήλο
μπανάνα με ξηρούς καρπούς
τσιπουρίτσα με 1/2 πατάτα στο φούρνο, μαρουλοσαλάτα και ένα 1 παξιμάδι κρίθινο
1/2 μπανάνα λίγα καρύδια
σαλάτα μαρούλι με αυγό, λίγο τυρί και 1 παξιμάδι
λίγο αργότερα 4 τετραγωνάκια σοκολάτας
χμχ... τελικά καλούτσικα τα πήγα χθες...
-
Kαλημέρα!
ήδη νιώθω πολύ καλύτερα τις τελευταίες μέρες και σαν να ξεπρήστηκα ελαφρώς, έτσι ξαφνικά η διατροφή βγαίνει αβίαστα και χωρίς άγχος
τα χθεσινά μου:
πρωινο: 9,30 παξιμάδι με τυρί και ακτινίδιο
δεκατιανο: 12,30 πορτοκάλι με διάφορους ξηρούς καρπούς
μεσημεριανό 15,00 αρακάς με τυρί και παξιμάδι
απογεματινο 19,00 μήλο με καρύδια
βραδυνο: 22,00 παξιμάδι με τυρί και ντομάτα
και λίγο παστέλι με επικάλυψη σοκολάτας
πολύ καλύτερες μου φαίνονται οι επιλογές μου... αιντε να ξεκινήσω και την καθημερινή γυμναστικούλα να ανανεωθούμε σιγα σιγα!
-
α πολύ καλό το διαιτολόγιο σου θα δεις μεγάλη διαφορά αν συνεχίσεις έτσι στο λέω κ στο υπογράφω!!!! εγώ έχω κάτι ξεσπάσματα αλλά πιστεύω πολύ περισσότερο στον εαυτό μου πλέον.
σήμερα:
πρωί:γιαούρτι, χυμό από ένα πορτοκάλι, μισή φέτα ψωμί και λίγο μελάκι
δεκατιανό.1 φέτα ψωμί και χυμό από 2 πορτοκάλια
μεσημεριανό:στιφάδο,μαρούλ ια, μισή φέτα ψωμί
απόγευμα: 30 γρ σοκολάτα κουβερτούρα, 1 μήλο
βράδυ:γάλα με δημητριακά κουακερ με βρώμη και αποξηραμένα φρούτα
-
Μανταμ σου σου
εχεις δίκιο, αν τηρείς τους διατροφικούς κανόνες και τις ώρες βλέπεις διαφορά.
Κατά τη γνώμη μου τα τρίωρα και οι τριάδες είναι η τέλεια διατροφή
το θέμα είναι να τα τηρείς συνέχεια, να σου γίνει συνήθεια, να το θεωρείς δεδομένο να το βιώνεις και να σου γίνει βίωμα...γιατί όπως λέει και ο κ.Ζ για κάθε γεύμα που χάνεται πας πάλι μερικά βήματα πίσω.
Νομίζω το κλειδί είναι η συνεχής εφαρμογή αυτού του προγράμματος για να δεις τη μαγεία που κρύβει αυτή η διατροφή! Μετά απο τρείς μήνες μια εφαρμογής μία παρέκλισης νομίζω ότι μπαίνω πάλι στον ίδιο δρόμο και ηδη νιώθω τα ευεργετήματα τούτης της διατροφής...
σε χαιρετώ
ε, και μη ξεχνιόμαστε σε περιμένω στο πρώτο γύρο του bootcamp 22/4 - 31/5! :wink1:
-
χάλια το σαββατοκύριακο. είμαι καταδικασμένη. οδήγησα τον εαυτό μου σε τέτοιο σημείο μετά από τόσα χρόνια κακομεταχείρισης που αν δν έχω προσχεδιασμένα τα γεύματά μου και απολύτως In control τον εαυτό μου,δν μπορώ να ζήσω σαν φυσιολογικός άνθρωπος. θαέχω ξεσπάσματα. το βουλιμικό που συναίβει κυριακή βράδυ μου θύμισε παλιές κακές εποχές.
καλά να πάθω.
τέσπα οτι έγινε έγινε δν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω.
-
Μανταμίτσα μου
τι έγινε;
ε, καλά είπαμε κάθε μέρα δεν μπορούμε να τα πηγαίνουμε τέλεια! κάποιες μέρες τα πάμε καλά και κάποιες όχι όπως θα θέλαμε....μη στεναχωριέσαι με το πρώτο ατόπημα, είπαμε η διατροφή αυτή δεν είναι αυστηρή δεν είναι δίαιτα είναι στάση ζωής...ε και στην τελική κέρασες τον ευατό σου κάτι παραπάνω μια Κυριακή βράδυ... ε, και?
ομως σκέψου μήπως κάτι έγινες και σε επηρέασε ή μήπως παρέλειψες κανένα γευμα ή μηπως περιμένεις να αδιαθετήσεις; κάπου εκεί κρύβεται η αιτία, είμαι σίγουρη! Ηταν μια κηλιδα μοναχά στη φωτεινή σου πορεία...don't worry
https://www.youtube.com/watch?v=v6tR...7-w8rhcTFUzmCy
φιλάκια!
-
eve σευχαριστώ για τις ενθαρρυντικές κουβέντες.
τι να φταίει, πάντα κάτι απόλα. λίγο η βαρεμάρα,λίγο οτι δν μπορούμε πάντα να ξεπερνάμε συνήθειες χρόνων,λίγο οτι δν είχα καθαρό μυαλό ,λίγο και τα ορμονικά .ε το ένα έφερε το άλλο.
δυστυχώς αν δν σκέφτομαι καθαρά,και δεν είμαι συγκροτημένη, γυρίζω στο παλιό μου χόμπυ, φαγητό μέχρι σκασμού.και εκεί χάνομαι στη ζάλη της επήρειας του ναρκωτικού μου και του ξέφρενου χορού της βουλιμικής μου φιέστας.
-
-
κάθε μέρα είναι μια μικρή μάχη άλλες φορές κερδίζουμε άλλες φορές χάνουμε
αλλά η έκβαση ενός πολέμου δεν κρίνεται απο μια μαχη! στραβοπατήσαμε, πέσαμε, οκ!
σηκωνόμαστε πάλι, ανασυντασόμεθα και προχωράμε...;)
-
Όλοι κάνουμε μαλακιούλες παιδιά :) Σημασία έχει να σηκωνόμαστε ξανα και να συνεχιζουμε και να μην τα παρατάμε!!! Συνέχισε!! Ολα καλά θα πάνε :)
-
Σωστά το έθεσες, Scarllet!
-
Kαλημέρα!
δεν τήρησα πολύ καλά τις τριάδες μου αλλά δεν πειράζει για μαι μέρα, ήταν και λίγο περίεργη η μέρα χθές...
πρ. 10 .30 } 1 παξιμάδι+τυρί+1 μπανανα
δεκ. 13,30 } 1 μήλο και λίγο παστελι με σοκολάτα
2 δεκ. 15,30 } 1 παξιμάδι+ντομάτα+ τυρί+4 ελιές
μεσημεριανοβραδυνό 19.00 } γαύρος στο τηγάνι με άνιθο, μουστάρδα κρεμμυδάκι και λίγο ελαιόλαδο+ ντομάτα+ παξιμάδι
σήμερα η ζυγαριά 94,3 αλλά δεν αλλάζω tickeraki γιατί σίγουρα τις επόμενες μέρες λίγο πολύ θα ξεφύγω...
-
Καλησπέρα σε όλους! Μόλις έκανα εγγραφή. :starhit: Είμαι χαρούμενη που γράφω εδω μέσα και όσα γράφω θα τα διαβάσουν άνθρωποι που θα με καταλάβουν.
83, 1 κιλά σήμερα το πρωί μετά από άυστηρές δίαιτες και 9 μήνες βουλιμικών και υπερφαγικών επεισοδίων έβαλα 10 κιλά!
Καλό κουράγιο σε όλους μας. Θα τα καταφέρουμε
-
Καλώς όρισες inw!
καλή αρχή!
θα ακολουθήσεις το τρίωρα και τριάδες για διατροφή?
-
καλώς όρισες. όταν μιλάμε για υπερφαγεία κ βουλιμία τότε αυτό είναι το κατάλληλο τόπικ. διάβασέ το ,κ θα πάρεις μια ιδέα για το πως να κάνεις την αρχή για να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες