το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
παιδια ,συγνωμη ενοω εσεις από την παρεα που ομαδικα αναφέρεστε σε εμενα! γτ., δεν ενημερώνετε τα υπολοιπα μελοι του φορουμ ότι είναι μια ομορφη λυση να βγαινουν μαζι κι αυτοι
όπως εμαθα εχθες, καποια ατομα εδώ μεσα, συγκεκριμενα οσοι κανετε παρεουλα ονόματα δεν αναφερω αλλα οι παραπανω γυναικες κι ""ανδρες" εμαθα ότι βγαινετε κι ότι μηλατε από σκαιπ ταυτόχρονα με το να ειστε εδώ μεσα "_
πολύ εξυπνο, αν βοηθα μπορούμε να ειμαστε κι εμεις??? ε???
κι εκει αναφερετε τα προβλήματα σας επισησ, ε??
αν εχω λαθος πληροφοριες ζητω συγνωμη δεν ηθελα να σας προσβαλω χιχιχιχιχιι
Πολύ κουρασμένη...αλλά δυσκολεύομαι να χαλαρώσω και να κοιμηθώ...
Νυστάζω και δεν είμαι καλά.. κάποιες στιγμές όπως τώρα, η θλίψη επιστρέφει.. με λιγότερη ένταση ίσως αλλά είναι ακόμα παρόν..
θα ηθελα να μην κοροιδεψετε το παρακατω θεμα!!! αναφερομαι σε 5-6 κομπλεξακια.
αυτες τις μερες νιωθω πολυ ασχημα, η κοπελιτσα που ειμαστε μαζι με αποφευγει!! παρα το οτι βρησκομαστε, δυστυχως αποφευγει να γνωρισω τους τις φιλες της! αρκειτε μονο στις προσωπικες μας στιγμες! δλδη μονο στα καθησματα του αμαξιου ,στο ξενοδοχειο η στο σπιτιμου.
ενω ηταν τοσο ευχαρηστη κι τοσο χαρουμενη τελευταια μου παει κοντρα! επισης μολις τελειωσουμε τις προσωπιες μας στιγμες ντυνετε κι σχεδον θελει να φυγει!!!
σε καποια κουβεντα μας μεε κατηγορησε οτι ειμαι εγωιστης! οτι ασχολουμε μονο με τα δικαμου κι οχι με τα δικα της!! παρα το οτι κανει λαθος δεν αλλαζει!! προσωπικαθελω να προχωρησουμε την σχεση μας οχι μονο σαρκικα αλλα κι πνευματικα αυτη ομως φερετε περιεργα!!λογο του οτι δουλευουμε κι οι δυο μας! δεν ειναι ευκολο να βρησκομαστε, ετσι λοιπον επιμενω να τα λεμε τις ωρες που εγωμπορω!! τις εξηγω οτι η δικιαμου η δουλεια ειναι πιο σημαντικη!! οτι αυτη ειναι περιτη στην δουλεια της κι δεν ειναι τοσο σημντικη η θεση της κι παρεξηγιετε!! οπως οταν της λεω πως πρεπει να αλλαξει τροπους!! πρεπει να γινει πιο αξιολογο ατομο της ζητησα να αρχισει να μαθαινει καποια πραγματα κι αυτη αντιδρασε ασχημα!! μα πειτεμου??? ειναι κακο να ζητας απο τον συντροφοσου να φινει καλητερος ανθρωπος??
πριν λιγες μερες - βεβαια ιχα νευρα κι της ζητησα συγνωμη!- ειπα κατι κακο για την μητερα της κι για τον τροπο που την εχουν μεγαλωσει!! αποτελεσμ να βαλει τα κλαματα κι να με βριζει!! οταν ομως ειμαι εγ πικραμενος κι απετω να ερχετε να με παρηγορησει να με αγγαλιασει αυτη κανει την δυσκολη!! η αργει να εμφανηστη!!!
δεν της εχω πει το θεμαμου με τις ουσιες!! κατι εχει υποψιαστει κι φοβαμαι διοτι αν το μαθει θα με παρατησει!!!! προσπαθω να της λεω ψεματα!! κι αναγκαζομαι να τις ριχνω ευθηνες ενω δεν φταιει!!!
φοβαμαι οτι τελευταια εχει πολλα νευρα!! ολο κι πιο πολλα τελευταια φορα εκανε κι μια ασχημη χειρονομια!!! παρα το οτι της απετησα να μου ζητησει συγνωμη!! δεν το εκανε!! απεναντιας με ειρωνια γελαγε!! αυτο με εκνευρισε πολυ τοσο που δυστυχως παλυ της μηλησα ασχημα για την μανα της κι για τα οσα ασχημα εχει κανει η μανα της!!
Καλό θα ήταν να μην την προσβάλεις και της λες ότι στη δουλειά της είναι περιττή. Είναι αλήθεια ότι ουδείς αναντικατάστατος, αλλά είναι ωραίο συναίσθημα να ξέρεις ότι μπορείς να προσφέρεις και να είσαι δημιουργικός μέσα από τη δουλειά σου. Όλοι χρειαζόμαστε τη δουλειά γιατί εκτός από την επιβίωση, μας βοηθάει να αισθανόμαστε χρήσιμοι , δημιουργικοί και ότι μας εκτιμούν για αυτό που κάνουμε.Θα σου πρότεινα λοιπόν, να μην υποτιμάς τη σύντροφό σου τη στιγμή μάλιστα που θες να συνεχίσεις σοβαρά μαζί της. Ίσως για αυτό το λόγο και είναι νευρική και απόμακρη. Είπες ότι είσαι κι εσύ νευρικός. Υπάρχει ένταση στη σχέση σας γιατί είσαστε και οι δύο στην τσίτα ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Αυτό όμως δεν βοηθάει να κάνετε ένα βήμα μπροστά αλλά σας πάει πίσω.
Δεν ξέρω για τις ουσίες που αναφέρεις. Ίσως ευθύνονται και αυτές για τα νεύρα σου. Όπως και ναχει όμως θα πρέπει να προσέχεις. Δεν πρέπει να ξεσπάς στην κοπέλα σου. Θα την απομακρύνεις με τον τρόπο σου. Και μην ξεχνάς ότι δεν είσαι και ειλικρινής. Δεν της έχεις πει τα πάντα από ότι κατάλαβα για σένα. Αν είναι να προχωρήσεις σοβαρα μαζί της μάλλον θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μαζί της. Και εκείνη το ίδιο βέβαια. Αν είναι δηλαδή διατεθειμένη να συνεχίσει μια σοβαρή σχέση μαζί σου και όχι μόνο γι ατο σεξ.
Τέλος θα ήθελα να σου πω με όλη την καλή μου διάθεση, ότι καλό είναι να μην απαιτούμε από τον άνθρωπό μας να κάνει κάτι. Είτε αυτό είναι μια αγκαλιά είτε μια συγνώμη. Καλό θα είναι να του δείξουμε ότι το χρειαζόμαστε.Ότι το έχουμε ανάγκη και μας λείπει. Οι άνθρωποι σήμερα είναι όλοι στην τσίτα και δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους. Είναι η εποχή.... Θα ήταν καλύτερα αν ήμασταν όλοι λίγο πιο συγκαταβατικοί με το διπλανό μας και πιο ανεκτικοί. Είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Με το να μας τσεκουρώνει κάποιος δεν μας κάνει καλύτερους. Χρειάζεται λίγο παραπάνω υπομονή και αγάπη. Τουλάχιστον ας κάνουμε μια προσπάθεια.
Εύχομαι να πάνε όλα καλύτερα. Να ηρεμήσετε και να έχετε πολλές όμορφες στιγμές.
Δεν ξέρω.αλήθεια..
προσπαθω!! κανω πραγματα προς το καλο αλλα δεν μου βγαινουν γαμωτομου!! θελω να καταφέρουμε κατι ,αλλα δυστυχως τα πραματα δεν πανε καλα!! φερω ευθηνες!!
η εποχη αυτή που ζω είναι τοσο δυσκολη για εμενα, σε κάθε τι !! στην υγεια, στα οικονομικα, σε άλλες γραφιοκρατηκες διαφορες με το κρατος!! γενικα συμβαινουν αρκετα που με κουραζουν κι με εχουν φερει σε ψυχολογια πολύ φορτισμενη!! φοβάμαι ότι όλα αυτά θα χαλασουν ότι εχει απομινει!!
εξαλου μερικες φορες την καταλαβαινω κι από το πως με κοιτα κι μου μηλα!! τυποτα πλεον δεν την γεμιζει
γατα μηλας πολύ σωστα κι ορημα!! χωρις πλακα εχεις πεσει πολύ μεσα στο θεμα!!
περασα ενα μετριο σαββατοκυριακο, επιστρεφω και βλεπω το μνιμονιο μπαναρισμενο και να μου εχει δωθει 4πλη προειδοποιηση για επιθετικη συμπεριφορα. ομως σε ποιον επιτεθηκα ακριβως ? υπαρχει καποιος χρηστης που να καταλαβε οτι του κανω επιθεση ? εγω ισα ισα που δε πηρα το μερος κανενος αυτη τη φορα, για να μη πουνε οτι ανηκω σε κλικα, και ξαναμπλεξω.
αλλα ειτε μπλεκεις ειτε δεν μπλεκεις, εκφραζωντας και μονο την αγανακτηση σου για τα θεματα που κλειδωνονται και καταστρεφονται, απ'οτι φαινεται δινουν προειδοποιηση. μαλλον η διαχειριση περιμενε να την επιβραβευσουμε για τη καθυστεριση της, μαζι με τους χρηστες και τα παιδιαστικα τους τυπου σε λεω χοντρη-σε λεω αλκοολικο/ναρκομανη.
και τελικα για ποια υποστηριξη μιλαμε ? καλυτερα μετονομαστε το σε καφενειο ψυχολογιας ή κατι πιο αναλαφρο, να ξερουν και οι καινουργιοι οτι στις 10 μαλακιες απαντησεις μπορει να παρουν 1 λογικη. μια ζωη τα ιδια σ'αυτο το φορουμ, παραβλεπονται χρηστες που απειλουν, και με διπλους λογαριασμους ακομα, ενω τιμωρουνται οσοι η διαχειριση αντιπαθει.
εξαιτιας αυτης της αδικιας, λογω πασχα, και για συμπαρασταση στο μνιμονιο, ξαναποχωρω. αρρωστια βρισκουμε παντου πλεον εκει εξω, δε μου χρειαζεται και μεσω φορουμ.
υποστηριξη υπαρχει μεταξυ των μελων που ειναι φιλοι μεταξυ τους χωρις οι αλλοι να το ξερουν ποιοι ειναι τωρα αυτο δε φαινετε ιδιαιτερα αφου καπιοι θα παιξουν μποξ δημοσια υπερκαλυπτωντας τα παντα καπιες φορες αλλα τα πραγματα δεν ειναι ακριβως ετσιQuote:
και τελικα για ποια υποστηριξη μιλαμε ?
Κουρέλι...τα νεύρα μου είναι χάλια, έχω τρομερή υπερένταση, θέλω να κλάψω αλλά ούτε αυτό δεν μπορώ να κάνω καλά καλά κι ούτε πιστεύω ότι θα με ανακουφίσει και δεν πιστεύω ότι μπορεί να με ανακουφίσει τίποτα τη δεδομένη στιγμή κι απελπίζομαι...