ελενη εχεις 16 μερες μπροστα σου!!αν οχι 58, το 59 το εχεις στο τσεπακι χωρις υπερβολες και χωρις αγχος!:wink2:
Printable View
ελενη εχεις 16 μερες μπροστα σου!!αν οχι 58, το 59 το εχεις στο τσεπακι χωρις υπερβολες και χωρις αγχος!:wink2:
Προσπαθώ να μην τρώω πολύ αλλά όπως και να είναι όταν κλέινεσαι συνέχεια μέσα καθισμένος σε μια καρέκλα τρως περισσότερο...τις τελευταίες μέρες το έχω ρίξει στα φρούτα και στα λαχανικά μήπως δω καμιά διαφορά...θα δούμε....Quote:
Originally posted by eleni1201
Κι εγώ δίνω φέτος, απλά γίνεται και χωρίς να το ρίχνεις στο φαγητό... Και το λέω εγώ αυτό που όπως έχω ξαναπεί το φαγητό για μένα είνια προυπόθεση για να διαβάσω...Quote:
Originally posted by marylee
63,100....+2 κιλά τις δυο τελευταιες εβδομαδες λογω διαβάσματος για πανελλήνιες....:sniffle::sniffle::sniff le:
οκ,καλα εφαγες τη σοκολατα αλλα αν γινεται συνεχισε κανονικα,μη χαλασεις το υπολοιπο προγραμμα!
Eλενη μπραβο!!!!! Θα σε βρασουμε μου φαινεται! ;)
Εγω σημερα -400 γρ. (εκαναν το θαυμα τους τα μελομακαρονα και η διπλα:P)
Για πρωτη φορα, 68.5 kg :bigsmile:
βρε One λεμε η νεα ζυγαρια θα πρεπει να εχει γινει η νεα σου αγαπη!!χεχεχε
θελω και εγω μελομακαρονααααααα:starhit::star hit:
Ναι εχω αρχισει και την αγαπαω! :P
xaxaxaxa!βραστη προτιμας ή ψητη????
ασχετο δε θυμαμαι ποιος το ειχε πει εδω μεσα και ποτε αλλα το διαβασα προσφατα:υπαρχει στο τζαμπο ακομη η ζυγαρια τροφιμων που ειναι ψηφιακη??και οντως κανει 10 ευρω??
Αμπ,ναι αυτη εχω κ ζυγιζω το φαγητο μου!
10 ευρω κανει,ειμαι ευχαριστημενη και την εχω 6-7 μηνες!
Ελενη για τη ζυγαρια των τζαμπο(του μπανιου) εχω αμφιβολιες ομως..Τουλαχιστον η αναλογικη,με εδειχνε 58 κιλα:crazy:
Δωσε καλυτερα 20-25 και παρε μια πιο αξιοπιστη
One υπαρχει ακομη αραγε???
εγω εδω και 7-8 χρονια ζυγιζομαι πα-ντα στην ιδια ζυγαρια!!!την ειχα παρει πανακριβα τοτε αλλα εχω κανει αποσβεση με τοσα πανω-κατω τοοοσα χρονια!δεν ζυγιζομαι που-θε-να αλλου!ελπιζω να παει καλα..:spin:
μην ανεβω ξαφνικα σε καμια αλλη και δω κανενα ασχετο νουμερο!!
πριν 1,2 βδομαδες ειχε στο lidl ζυγαρια κουζινας, πολυ καλη με 12 ευρω.
ισως καπου να χει ξεμεινει καμια ..
Abs,ναι την ειχε ακομη αλλα απ'οτι βλεπω πηρες! Με γεια;)
ναι πηγα το μεσημερι!!λυσαξα λεμε!!!:bigsmile::bigsmile:
Αααααααααααααααχ κοριτσια καλημερα!
-300 σημερα
54 ολα
Ωχ κουραγιο! Θα πας για γιορτες?