-
Καλώς σας βρήκα !
Προσπαθώ εδώ και δύο χρόνια να τρώω μικρά γεύματα κάθε τρεις ώρες και συνολικά πέντε γεύματα την ημέρα. Τα καταφέρνω εκτός από πολλά βράδια που παρασύρομαι και τρώω ένα έκτο τεράστιο γεύμα :( με γλυκά και αλμυρά φαγητά μπερδεμένα κυρίως υδατάνθρακες.
Είμαι χαρούμενη γιατί χθες και σήμερα έφαγα πολύ ισορροπημένα και υγιεινά.΄2 μέρες είναι μία καλή αρχή.
:bouncy:Εύχομαι να τα καταφέρουμε όλοι μαζί.:bouncy:
-
inw πρόσθεσε λίγα παραπάνω πράγματα στα 5 γεύματά σου κ το 6ο ναδεις οτι θα είναι πολύ μικρότερο.
κεγώ τα ίδια το βράδυ γίνεται πάντα ο πόλεμος. καλύτερα να ήμαστε εκτός σπιτιού. κανόνιζε κατά τις 9 να βγαίνεις για καμιά μπύρα αφού έχεις φάει το τελευταίο γεύμα. ή μπορείς να κοιμάσε όσο το δυνατόν νωρίτερα. επίσης κάνε ένα μπάνιο όταν σε πιάσει αυτή η πείνα. ου έχει κόλπα μπόλικα. αρκεί να προλαβαίνουμε να σκεφτούμε πριν πράξουμε. σε καταλαβαίνω πάντως
-
Ευχαριστώ για τα κολπάκια. Τέλεια ιδέα το μπάνιο δεν το είχα σκεφτεί ποτέ! Πιστεύω ότι βοηθάνε οι φίλοι. Αν βγεις για καφέ ή για ποτό ή σε κάποιο φιλικό σπίτι ξεχνιέσαι και περνάει η ώρα ευχάριστα. Αν κάθεσαι μέσα και μιζεριάζεις βαριέσαι κάνεις αρνητικές σκέψεις και οι μοναδικές επιλογές είναι τηλεόραση και ψυγείο. 'Αλλωστε τα επεισόδια συμβαίνουν κυρίως στα κρυφά, έτσι δεν είναι; Όταν είσαι μαζί με άλλους, δεν χάνεις εύκολα τον έλεγχο και δεν κινδυνεύεις.
-
έχει δυό μέρες τώρα που προσπαθώ να τηρήσω τα τρίωρα τριάδες κ δν μπορώ,θα χρειαστώ μια δυό μέρες να πιέσω λίγο τον εαυτό μου να μπει σε πρόγραμμα(μαγειρικής και καθαρής τροφής κ οργάνωσης)μετά το ανεξέλεγκτο χάος του τετραημέρου που με οδήγησε σε πολύ λάθος διατροφή κ μπόνους έξτρα ίωση.
αλλά είμαι έτοιμη για να γυρίσω στα αγαπημένα αποξηραμένα,ξηροκάρπια, κεκάκια, σαλατούλες κ φρουτάκια κ τα φαγητάκια της μαμάς φτιαγμένα από τα χεράκια μου. άλλαξε κ ο καιρός θα αρχίσω να κάνω κ κανά άλλο φαγητό. έμπνευση θέλει κ καθαρό μυαλό.
-
Περαστικά για την ίωση και με το καλό να επανέλθεις στο προγραμμα σου :)
-
Καλησπέρα τριαδοτσούπρες!!!!
Τι έγινε χάσαμε όλα τα κιλάκια και εξαφανιζόλ;;!!
Εγώ η άσωτη είπα να κάνω μια περασιά λοιπόν!!
Εν συντομία τα νέα μου: Από 75 κιλά που έφτασα το χειμώνα πάλι κ ένιωσα πολύ άσχημα ψυχολογικά που χάλασα την προσπάθειά μου και πήρα κάποια από τα κιλά που με τόσο κόπο είχα χάσει ξανακατέβηκα στα 67 πλεον αργά και σταθερά. Αυτό που άλλαξε σε μένα είναι ότι έβαλα τη γυμναστική στη ζωή μου για τα καλά, Πάντα προσπαθούσα με γυμναστική αλλά το έκανα από υποχρέωση. Πλέον μου έχει γίνει εξάρτηση μπορώ να πω...Πηγαίνω καθημερινά στο γυμναστήριο και προσπαθώ κάθε φορά να κάνω κάτι καλύτερο, βάζω τα δυνατά μου και γουστάρωωωω!!!! Την έχω πλέον αγαπήσει κ ο μόνος που ανταγωνίζομαι είναι ο εαυτός μου!! Δυστυχώς ένας μικροτραυματισμός με κράτησε μακριά αναγκαστικά για καμιά βδομάδα και κόντεψα να τρελαθώ, ποιος να μου το λεγε και να μη γελούσα πριν κανα χρόνο αυτό!!
Διατροφικά πάω αρκετά καλά, κάνω περισσότερο τριάδες, αναγκαστικά πρόσθεσα σε όλα τα γεύματα πρωτεϊνη γιατί λόγω της έντονης γυμναστικής η λιπομέτρηση έδειξα πως άρχισα να χάνω μυική μάζα, οπότε είπα να αλλάξω τη διατροφή γιατί έτρωγα πολύ σπάνια κρέας... Στην επόμενη λιπομέτρηση θα δω λοιπόν αν βοήθησε αυτό. Τρώω πολύ καθαρά πλέον και όχι απλά περιορίζοντας την ποσότητα ή τις θερμίδες... Αποφεύγω οτιδήποτε έχει ζάχαρη (π.χ κριτσίνια κ ας είναι ολικής) και οτιδήποτε έχει πολλά συντηρητικά και είναι πολύ επεξεργασμένο (π.χ γαλοπούλα-αλλαντικό). Ο υδατάνθρακας που παίρνω φροντίζω να είναι πάντα σύνθετος κ προς το βράδυ τον περιορίζω στο ελάχιστο. Μπορεί 7-8 κιλά να μην είναι πολλά (σε σχέση ειδικά με τα 20 που προηγήθηκαν) αλλά όλοι μου μιλάνε για εντυπωσιακή αλλαγή, ακόμα κ αν πάω για μοντέλο μου λένε (χαριτολογώντας βέβαια).
Η ίδια μου δεν αντιλαμβάνομαι πάντα την αλλαγή (άλλωστε το στοίχημα είναι με το μυαλό) αλλά κερδίζω σιγά σιγά αυτοπεποίθηση :) Υπάρχουν βέβαια και οι "κακές" μέρες που θα ξεφύγω αλλά πλέον είναι ελάχιστες και επανέρχομαι αμέσως στο πρόγραμμα μου.
Ελπίζω να μάθω τα όμορφα νέα σας!!
Σας χαιρετώ και σας φιλώ!!
-
Χαίρομαι πολύ eve μου που λες ότι σου δίνω κουράγιο. Μην ανησυχείς δεν έχουμε όλες τις μέρες την ίδια διάθεση, την ίδια δύναμη... Ίσως χτες απλά να μην ήταν η μέρα σου. Κάθε μέρα είναι μια καινούρια αρχή Εγώ τα πάω καλούτσικα συνεχίζω γυμναστήριο με εντατικούς ρυθμούς (ποιος να το λεγε αυτο για μένα), ξεκίνησα και power plate. Να δούμε τι θα δούμε. Στη διατροφή έχω χαλαρώσει αρκετά και μια παρασπονδιούλα θα την κάνω κάθε μέρα αλλά ευτυχώς όχι κάτι που δε σώζεται μέχρι στιγμής. Την πέμπτη έχω διαιτολόγο και είναι μέρα λιπομέτρησης και μεζούρων. Ελπίζω να έχω να σας γράψω ευχάριστα!! Φιλάκιααα
-
Καλησπέρα όμορφες να 'μαι κ εγώ! Τωρα που σταμάτησα από τη δουλειά θα σας γράφω συχνότερα. Εύχομαι να τα πηγαίνετε όλες υπέροχα με τα προγράμματα σας. Εγώ του δωσα και κατάλαβε το 3ημερο που ήμουν εκτός αλλά δε με παίρνει απο κάτω. Από χτες κιόλας αρχισα ελαφριά διατροφή με σαλάτες για 2-3 μερες να το ισορροπήσω. Η προηγούμενη επίσκεψη μου στη διαιτολόγο έδειξε -1,200 σε λίπος. Η ζυγαριά όμως έδειξε αύξηση δε ξέρω γιατί. Με ρώτησε αν άλλαξα πρόγραμμα στο γυμναστήριο κ όταν της είπα πως ναι μου είπε ότι πιθανόν να οφείλεται εκεί γιατί γυμνάζω μυικές ομάδες καινούριες, όπως κ όταν πρωτοάρχισα το γυμναστήριο κ δεν έχανα. Η αλήθεια είναι πως απογοητεύτηκα κάπως γιατί από την αρχή της προσπάθειάς μου με διαιτολόγο πρώτη φορά είχα + στα κιλά. Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα πάει.
Καλή δύναμη σε όλες και ειδικά σε σένα νάου μου, εύχομαι να βρεις τις ισορροπίες που αναζητάς
-
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να σας πω και γω την εμπειρία μου με τα βελάκια τρίωρα και τις τριάδες! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και πιο αποτελεσματικο από αυτόν τον τρόπο διατροφής! Ηρεμεί και το σώμα και το μυαλό! Κοντεύω να κλείσω μήνα και έχω κάνει μόνο ένα υπερφαγικο τον Νοέμβριο! Έχω κάνει πάρα πολλές δίαιτες στη ζωή μου (ντοσιέ ολόκληρα έχω μαζέψει), έχω ξοδέψει πολλά λεφτά σε διαιτολογους.. Το αποτέλεσμα έχανα βάρος αλλά το πολύ σε 2 μήνες ανηφορος και πάλι! Δεν αντέχει το άτιμο το κορμί μας τη στέρηση...! Που κατέληξα.....? Διαλέγω μόνη μου τι πρέπει να τρώω... Πετάω τη ζυγαριά και τηρώ τα γεύματα μου στην ώρα τους! Ειλικρινά η μόνη λύση για να απαλλαχτει κανεις είναι αυτή! Όσοι δεν το έχετε δοκιμάσει προσπαθήστε το... Αξίζει!! :bouncing:
-
Πω πω θέλω πολύ να διαβάσω και να συμμετέχω σε αυτό το θέμα. Με δελέασε πολύ όταν μου το πρότεινε η Μανταμ ΣουΣου αλλά οι 218 σελίδες με αποτρέπουν στο να καταλάβω τι παίζει... Αν κατάλαβα καλά, ο σκοπός είναι να τρως ανα τρεις ώρες. Υπάρχει συγκεκριμένη ώρα που πρέπει να είναι το πρώτο και το τελευταίο γεύμα;
και οι τριάδες τι σημαίνουν; Σε κάθε γεύμα πρέπει να έχει 3 προϊόντα; Ακόμα και στα ενδιάμεσα; Ένα τοστ ζαμπον κασέρι πχ, είναι τριαδα από μόνο του;
-
Επειδή αξίζει να το δοκιμάσεις και οι 200 και βάλε σελίδες είναι πολλές(το χω παλέψει) θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω όσο μπορώ με αυτά που χω διαβάσει και ότι δεν καταλάβεις εδώ είμαστε... Είμαι σίγουρη ότι και άλλα μέλη θα έχουν πολλά να σου πουν! Λοιπόν η διατροφή αυτή βασίζεται σε 3 βασικά γεύματα (πρωινό - μεσημεριανό-βραδινό) και σε 2 με 3 ενδιάμεσα! Τα βασικά περιλαμβανουν πρωτεΐνη, υδατανθρακα και σαλάτα ή φρούτο αναλόγως το γεύμα και τι σε βολεύει. Τα ενδιάμεσα φρούτο και κάτι σε σνακ όπως ξηρούς καρπούς, κριτσινια, μπάρα ή ότι άλλο σ άρεσει που να ναι κατά προτίμηση ολικής . Όσον αφορά τα ωράρια ξεκινάς με το πρώτο σου ότι ώρα θες και τρως τα επόμενα ανά 2,5 με 3,5 ώρες! Δεν είναι ανάγκη το τρίτο γεύμα π.Χ. να είναι το μεσημεριανό μπορείς να φας μια διαδα και να το αναβάλεις για το απόγευμα. Οπότε ανάλογα με τη δουλειά και τα ωράρια σου προσαρμόζεσαι. Σκοπός σου είναι να διατηρείς τη γλυκόζη στο αίμα σου σε σταθερά επίπεδα και να μην λιμοκτονεις. Ελπίζω να σε βοήθησα.....
-
Δες και τα πρώτα μηνύματα της ria που γράφει το διατρολογιο της και πάρε μερικές ιδέες... Τα πρώτα στις σελίδες 1-2....
-
Ευχαριστώ πολύ Μητσάκι!! Μου έδωσες μια γερή ώθηση!!
-
Marulenia μου καν το και θα με θυμηθείς και ότι θες πες μου :smilegrin:! Ότι απορία και αν έχεις! Περιμένω εξελίξεις! Σε λίγες μέρες που θα κλείσω μήνα θα σου πω τα αποτελέσματα μου... Δεν έχω ζυγιστει καθόλου αλλά καταλαβαίνω από τα ρούχα μου ότι έπεσα λιγάκι! Προσωπικό στοίχημα να απαλλαχτώ από το άγχος της ζυγαριας! Την έχω κρύψει την κακουργα... Θα τη ξεθάψω σε λίγες μέρες.!!
-
Εγώ γενικά έχω πάρει από φόβο τις δίαιτες.. Οπότε στόχος μου είναι να μην παχύνω άλλο.. Όλες οι προσπάθειες διατροφής και άσκησης μου φαίνονται βουνό, αλλά το να τρώω ανα 2,5-3 ώρες δε μου φαίνεται τόσο ακατόρθωτο όσο όλα τα υπόλοιπα. Θα του δώσω μια ευκαιρία...