χαχαχαχαχα γαμησετα.... ειδικα τωρα με τις νεες ταυτοτιτες αν τι βγαλουν στη φορα... θα γινει αστα να πανε
Εστάλη από Mi A1 στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
χαχαχαχαχα γαμησετα.... ειδικα τωρα με τις νεες ταυτοτιτες αν τι βγαλουν στη φορα... θα γινει αστα να πανε
ελεγα να ανοιξω ενα νημα για τις φωτιες στην αν. αττικη... πιστευω θα ειχε σημασια αν καποιοι απο δω μενουν η εχουν γνωστα τους προσοπα εκει
Απίστευτη ή τραγωδία... Μαναδες αγκαλιασαν τα παιδια τούς και καηκαν μαζι
Κόσμος κολυμπήσε μίλια να σωθεί
Και μεις εχουμε ψυχολογίκα για τονκαθε γκόμενο τημ καθε γκομενα και για 5 κιλα που πηραμρ
Εμπρηστες τελικά;;
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
https://iskra.gr/όχι-στην-εξόρυξη-βωξίτη-τα-μέγαρα-δεν/
Ένα χρόνο πριν, το δημοσίευμα. Κάποιοι κάνουν συσχετισμούς στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης.
O άνθρωπος έχει συγκεντρώσει στα χέρια του τεράστιες δυνάμεις αλλά δεν έχει αντίστοιχη σκέψη, ουτε διδάσκεται απο τα λάθη του.
Δεν γνωρίζει τίποτα άλλο παρα να καταστρέφει. Οι κινήσεις του σαν του τυφλοπόντικα , δεν ξέρει καν οτι είναι τυφλός.
Ο καθενας για να επιβιωσει πρεπει να νοιαζεται για τη δικη σφαιρα των προβληματων
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Τελικα δε στεναχωριεμαι που η ζωη σιγα σιγα τελειωνει και δεν εζησα τιποτα. Μια βλακεια ειναι αν το καλοσκεφτει κανεις.
οι κατοικοι της ελλαδας η σκοτονωνται κ δολοφωνουνται μεταξυ τους η καινε την κοινονια κ οσοι εχουν μεινει για λιγο εξω απο αυτην την τρελα αναγκαζωνται να αυτοκτονισουν
Που να πάω ταξίδι βρε φίλε! Για να με φάει η μοναξιά κι άλλο! Λες και τα ωραία τοπία αρκούν για να αλλάξει η διάθεση.
Και όμως έχω τις καλύτερες ιδέες για ταξίδια.
τη κανεται παιδια, σημερα ειχα θεματα, πηγα χωραφι με το πατερα μου, ο πατερας μου ειναι 71 ετων εχει κανει μπαλονακι και εχει ελκωδη κολοιτιδα, λοιπων τον αφησα ενα λεπτο απο τα ματια μου, πηγα να φερω ενα κουβαδακι, και μου λιποθυμισε μες τη πρασα με τα κρεμμυδια σωριαστικε
αδελφε αν μου επιτρεπεις θελω να σου πω την γνωμη μου.... ειπες μεγαλη κουβεντα... η μοναξια ειναι σαν ενα κενο κ σαν μια μαυρη τρυπα που σε ρουφαει απο μεσα... το κλειδη εδω ειναι να την αφησεις να σε φαει αλλιος ασπρη μερα δεν θα δεις... το ξερω απο μενα
Περαστικά, καλά είναι τώρα;;
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Σκέφτομαι εκείνον και το αν είναι καλά... Με τρώει και με βασανίζει η αμφιβολία... Δεν ξέρω τι να κάνω, πως ν' αντέξω την αβεβαιότητα και την πιθανότητα να του έχει συμβεί κάτι...
Πώς διαχειρίζεσαι την πιθανότητα κάποιος που αγαπάς να έχει πάθει κακό;
αυτο θελει δουλεια πολυ...οπως κ τα περισωτερα... αλλα θα σου πω οτι πρεπει να καταλαβεις οτι αυτο ειναι μια αυτοματοποιημενη σκεψη του μυαλου... μια ψευδαίσθηση... απο κει κ περα μεινε εσυ πρωτα ηρεμα κ εχε πιστη κ ελπιδα... σκεψου ποσο πηθανο ειναι να ειναι καλα κ ποσο πιθανο ειναι να μην ειναι καλα... στοις περισοτερες φορες βλεπεις οτι ειναι αρκετα πιο πηθανο να ειναι καλα
σκευτωμαι...."" πωωω ρ φιλεεεε ποσα εχω γραψει εδω μεσα? κ ποτε προλαβα κ τα εγραψα ολλα αυτα χαμπάρι δε πηρα!!!""""
https://youtu.be/Mzclq6W2-Vc
στον φιλο @elis
Σωστοσ οι πιο πολλεσ ειναι ωραιεσ κι εξυπνεσ αυτο ειναι το νορμαλ λιγο εξυπνεσ λιγο ομορφεσ
Κι άμα με φάει η μοναξιά θα δω άσπρη μέρα δλδ ευτυχία?
Το να ελπίζω ακόμα ότι θα κάνω καλες φιλίες να περνάμε ευχάριστα αποτελεί φρούδες ελπίδες κι αυτό όσο δεν πραγματώνεται λειτουργεί βασανιστικά? Κι όταν την ελπίδα αυτη την εγκαταλείψω θα βρώ ηρεμία? Θα βρώ όμως και ευτυχία ή πράγματα που συμβαδίζουν με τη μοναξιά ώστε να ξεχνιέμαι?
Απιστευτη τραγωδια , κι ουτε μια παραιτηση απο τα κτηνη που μας κυβερνουν ......... μονο την οδυνη τους ξερουν να εκφραζουν .......
Απίστευτη τραγωδία όσο περισσότερα μαθαίνω! Ειλικρινά συγκλονίστηκα όσο κι αν μας τρώει η αποκτήνωση της εποχής μας! Νιώθω το ίδιο όπως χρόνια πριν με το Helios στο Γραμματικό.
Διάβασα ένα άρθρο χθες τεκμηριωμένο, για τις παρανομίες, τις προχειρότητες στις οικιστικές αναπτύξεις από τη δημιουργία εκείνου του οικισμού. Όπου ήθελε έκτιζε ο καθένας, στενά δρομάκια, χωρίς διεξόδους, μέσα στο δάσος. Κάποτε η αυθαιρεσία, η παράβαση του νόμου κοστίζει! Διότι για να υπάρχουν κάποιοι νόμοι - κανόνες ο σκοπος είναι κάποια κοινή ωφέλεια, ασχέτως αν υπάρχει καντού διαφθορά.
Όμως και οι αρχές πιάστηκαν βαθιά στον ύπνο, ίσως ν' άργησαν να προειδοποιήσουν τον κόσμο και να προστρέξουν με τον σωστό τρόπο. Αν και με τέτοιες μετεωρολογικες προβλέψεις θα ανέμενε κανείς ανεμοθύελλες, ήτοι δεν πάει εύκολα ο νους στη φωτιά. Θέε μου τύψεις που θα πρέπει να χει όποιος, ανθρώπινο χέρι, όχι μόνο που το κανε αλλά κι αν το σκέφτηκε μ αυτό τον τροπο.
Καλύτερα τα ΜΜΕ να προβαλλουν λιγότερα για τις ανθρώπινες τραγωδίες διότι το θέμα αγγίζει τις ψυχες μας.
Δεν πιαστηκαν στον υπνο , την προηγουμενη διαβαζα οτι για την επομενη μερα Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΙΑς ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ , που ηταν τα αεροπλανα ? δεν υπηρχε ουτε ενα , δεν τα συντηρον , και δεν πεταξε κανενα , τα ελικοπτερα μεταφερουν 3 τονους νερο , τα canadair μεταφερουν 20 τονους νερο .........οσο για τα μεσα ΜΜΕ , κακως τρομοκρατουν τον κοσμο , αλλα η τρομολαγνεια ειναι το ψωμοτυρι τους ..............μεχρι το ΕΣΡ ειπε να μην τρομοκρατουν τον κοσμο , να δειξουν καποια αυτοσυγκρατηση ,αλα σιγα .....εγω δεν βλεπω ειδησεις εδω και 10 χρονια .....
χμ .. θα συμφωνήσω μαζί σου. Ανεμοθύελλες ίσον κίνδυνος πυρκαγιάς, άρα ετοιμότητα. Όμως οι προχειρότητες, αυθαιρεσίες στις κατασκευές που απέβησαν μοιραίες, εκλειναν διεξόδους.
Και καλά κάνεις και δεν βλέπεις ειδήσεις. Κάπως προσπαθώ κι εγω να το πετύχω.
Και το helios που ανεφερες , ( εχω δει ντοκυμαντερ στο national geographic ) οφειλετο σε κακη συντηρηση του αεροπλανου , εχεις δικιο για την διαφθορα , σε ολα τα επιπεδα .......
Τι τραβαμε κι εμεισ οι χορευτριεσ
Οι καλές γνωριμίες για σχέση γίνονται έξω face to face. Σ' αυτά τα site γνωριμιών συναντάς όποια έχει πρόβλημα είτε στο χαρακτήρα - ψυχολογία, είτε στην εμφάνιση είτε χωρισμένες κάποιας ηλικίας με παιδιά ή κάποιες αλλοδαπές από ασία - αφρική που ψάχνουν να βρουν κάποιο για παντρειά. Και θέλουν πληρωμή για να σε αφησουν να μιλήσεις με τις υποτίθεται καλές του site.
Κάποτε βγαίνω για ποτό μόνος, κυρίως τωρα που ξέκοψα απ αυτους που συνήθως έβγαινα μαζί τους. Που η παρέα ήταν επιφανειακή απλά να είμαι κάπου με παρέα. Για αποψε η όρεξη είναι πεσμένη για κάτι τετοιο και γενικά έχω, μάλλον κακώς, αραιώσει τις εξόδους...
εχει και μερικο φωτομοντελα που ψαχνουν σεξ αν δε το ξερεις
Ναταλακι καυλερο απο αμερικανα που την ακουω εικοσι χρονια ελπιζω να ξερεισ αγγλικα
https://youtu.be/qMzvGOYJ7kg
Αυτοι ειναι καινουριοι
https://youtu.be/e_Nh4Y7V9UI
Πάω σ' ένα πάρτι Σαββάτο, συνομίληκους και πιο μικρούς και βρέθηκα στο επίκεντρο. Έλα Γιάννη χόρεψε, λεει η μια, κι η αλλη κι η άλλη. Της άλλης της έκανα εντυπωση και η αλλη ήρθε μπροστα να με δει. Μα δεν χορεύουν έτσι, μ αυτό τον τρόπο μου λεγε ο συνομίληκος που ήξερε καλό χωρό, και κάποιες υποτιθεται προσπαθουσαν να με μάθουν χωρό. Έκανα πως χόρευα. Μάλλον για πλάκα με βλέπανε αντί για κάτι -κάποιον σοβαρό, εννοώ τις κοπέλες, όπως κάποιον που θέλεις να βοηθήσεις. Απ τα πάρτι που διοργανώνονται μια φορά κι έπειτα χάνεσαι.
Ψες βρέθηκα σε μια εκδήλωση. Όλοι μεγαλύτεροι μου συνταξιούχοι. Εκεί που πάει ήσυχος κόσμος. Και χάρηκα την επικοινωνία, τις κουβέντες που άνοιξα μαζί τους.
Φαίνεται πως έχω επικοινωνιακό πρόβλημα με συνομίληκους και πιο μικρους ενώ με μεγαλύετρους ηλικιακά και πιο ήσυχους όχι.
Το πιο πάνω μήνυμα μου δεν το σχολιάσατε....
Φαίνεται πως έχω χάσμα σε βαθμό που μου κτυπάει στα νεύρα και μου δημιουργεί τάσεις επιθετικότητας η συναναστροφή με συνομίληκους. Γι αυτό όλοι αυτοί οι συνομίληκοι με προσκαλούν στο πάρτι, στο χωρό, στην παρέα κλπ την πρώτη φορά. Δεύτερη φορά υπάρχει!
Εμμέσως πλην σαφώς και πάντα κάπου σε τέτοιες παρέες θα μου λεχθεί η κουβέντα "είσαι ήσυχος, ήρεμος, χαμηλών τόνων" - "ε, και? τι θα πει αυτό?" - "καλό είναι, μπράβο σου που είσαι τέτοιος χαρακτήρας". Το αποτέλεσμα κανείς δεν θα με κάνει παρέα, κάποιες θα με απορρίψουν, κάποιοι θα προσπαθήσουν να με εκμεταλλευτούν. Δεν μου τα έχει πιάσει τα αυτά μου κανείς, επειδή όλοι αυτοί είναι χέσηδες, πέραν ενός σημείου τρέχουν σαν χεσμένοι να σωθούν. Οι δε χαζογκόμενες απλα να χουν κάποιο που φαινομενικά να ναι δυναμικός και διασκεδαστικός ασχέτως αν απ την άλλη τις μαυρίζει στο ξύλο, τις απατά ή δεν έχει να τις ταΐσει. Βέβαια τα τρία τελευταία είναι αποδεκτά αφού θεωρούνται φυσιολογικό κομμάτι μιας συμβίωσης/σχέσης όπως και ο χωρισμός που συνήθως επακολουθεί.
Και ψες ξαναβρέθηκα σε μια παρέα φίλων, συνταξιούχοι, κατά πολύ μεγαλύτεροι όμως η επικοινωνία άριστη και χάρηκα την επικοινωνία.
Οι απορρίψεις και η έλλειψη επικοινωνίας ή η επικοινωνία με ορισμένα άτομα/τύπους ανθρώπων στην παιδική ηλικία εξακολουθούν μετεξελισσόμενες και προσαρμοζόμενες σε όλα τα μετέπειτα στάδια της ζωής.
Και εγώ έτσι είμαι Γιάννη. Πάντα προτιμούσα να κάνω παρέα με μεγαλύτερους, από μικρή ακόμα ηλικία, γιατί έβρισκα περισσότερο ενδιαφέρον (και σύνδεση) στις συζητήσεις. Όμως δεν έχει να κάνει τόσο με την ηλικία τελικά αλλά με τον χαρακτήρα και τις εμπειρίες του καθενός. Μπορεί ένας 30ρης να είναι πολύ πιο ανώριμος από έναν 20ρη. Κάποιοι άνθρωποι κιόλας δεν ωριμάζουν ποτέ. Ήσυχοι χαρακτήρες, εσωστρεφείς, χαμηλών τόνων και μη επιφανειακοί, υπάρχουν σε όλες τις ηλικίες. Απλά... σαν εσωστρεφείς, δυσκολευόμαστε περισσότερο να τους συναντήσουμε.