Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Μπορεί να είχε πολύ κόσμο.. Κέντρο υγείας είναι, μπορεί να πήγαν πολλοί, με διάφορα προβλήματα.. :borg:
ʼστα, Χαχανούλη μου, αργεί η ξεκούρασή σου... :bigsmile:
Printable View
Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Μπορεί να είχε πολύ κόσμο.. Κέντρο υγείας είναι, μπορεί να πήγαν πολλοί, με διάφορα προβλήματα.. :borg:
ʼστα, Χαχανούλη μου, αργεί η ξεκούρασή σου... :bigsmile:
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σκουντούφλη μου είχε κάνει εντύπωση που μετά από όλα αυτά κατοικείς ακόμα σε διαμέρισμα και όχι σε αντίσκηνο (που μπορείς να πεταχτείς γρήγορα έξω δηλαδή) γι'αυτό και τα θυμάμαι!:lol: Ελπίζω να σου αρέσει το βαφτιστικό σου, αν όχι διάλεξε κάποιο άλλο.
κ αυτά που είπα λίγα είναι:shocked2: έχω κάνει κ άλλα :smilegrin:
Πάντως εμένα με έχουν ακούσει οι γείτονες. Αλλά αυτοί ακούνε τα πάντα, ακόμη και τον ψίθυρο. Με τον πρώην, που λέτε, επειδή ήξερα το ποιόν των γειτόνων μου, προσπαθούσα να είμαι μουγκαφόν, αλλά ο πρώην δεν το ήξερε. Τον άφησα να εκφραστεί ελεύθερα, δεν ήθελα να τον ξενερώσω.. Την επόμενη κιόλας μέρα, εμφανίστηκαν μπροστά μου οι γείτονες, κάπως έτσι: :bigsmile: χαζογελώντας, δηλαδή, ηλίθια!
στρουμφάκια μου, ο χουζούρης σας χαίρει άκρας υγείας! Οι ωοθήκες και όλα τριγύρω είναι σούπερ οπότε το αίμα είναι περίοδος μεγάλης διάρκειας! Λάλησα τόσο από τη χαρά μου που πήγα και ξόδεψα μέρος από τα κοινόχρηστα μου για να αγοράσω ένα καταπληκτικό φορεματάκι! τραλαλαλαλα
Quote:
Originally posted by Ava
Λουλούκο, θα μπορούσες, μέχρι να βρεθεί ο Μπιμπίκος σου, να βολευτείς προσωρινά με τον Σπιρτούλη - Γλαύκη!
Εντάξει...Προσωρινώς αν το επιθυμεί και ο σύντροφος (Ava να μην ξεχνιόμαστε) Σπιρτούλης, θα συναναπτύξουμε τις καλλιτεχνικές μας ιδέες...και θα σας εντυπωσιάσουμε!!!:tumble::tumble::tu mble::tumble:
μπορεί να μας κόψουν το φως στη σκάλα και το ασανσέρ αλλά αύριο εγω θα κάνω στράκες στο σχολείο με το στρουμφοφόρεμα! Τζίνα, κατευθείαν για ύπνο τώρα, μην το καθυστερείς!
Τι χαρά, τι χαρά, τι χαράQuote:
Originally posted by monahoiot
στρουμφάκια μου, ο χουζούρης σας χαίρει άκρας υγείας! Οι ωοθήκες και όλα τριγύρω είναι σούπερ οπότε το αίμα είναι περίοδος μεγάλης διάρκειας! Λάλησα τόσο από τη χαρά μου που πήγα και ξόδεψα μέρος από τα κοινόχρηστα μου για να αγοράσω ένα καταπληκτικό φορεματάκι! τραλαλαλαλα
η περίοδος που είναι μακριά
τι καλά, τι καλά, τι καλά,
πήραμε και φόρεμα να ρίξουμε κορμιά!!!
Δια χειρός Λουλούκου :spin:
Εγώ τελικά έμεινα με την απορία θα είμαι ο πολυμήχανος Ξεφτέρης ή ο γυμνασμένος Hefty:puzzled:
Μπράβο, Χουζούρη μου! Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι...
ʼντε μπράβο και χαλάλι τα κοινόχρηστα!
Με γεια και το φορεματάκι! (εδώ κυριολεκτούμε). Με γεια και με χαρά! Καλοφόρετο και καλόβγαλτο!
Λουλούκο μου, έγραψες!Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Εσύ Eli μου, Hefty είσαι, τελείωσε! Τόση ζούμπα χαμένη θα πάει;
Από το στόμα σου!Quote:
Originally posted by Ava
Μπράβο, Χουζούρη μου! Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι...
Με γεια και με χαρά! Καλοφόρετο και καλόβγαλτο!
Ελπίζω μόνο Γιώτα μου να μην πάρει φόρα η περίοδος σου τώρα που ήρθε και αποφασίσει να αναπληρώσει για όσο καιρό δεν ερχόταν γιατί σε βλέπω ένα χρόνο να φοράς συνεχόμενα σερβιέτες! :lol::lol:Quote:
Μεγειά το στρουμφοφόρεμα!!!!
Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Μέχρι να βρω Μπιμπίκο και θα ζωγραφίζω και θα γράφω!!!
δεν πειράζει χουζούρη θα κάνεις περισσότερη γυμναστική ανεβαίνοντας από τις σκάλες και θα έχεις και ρομαντική ατμόσφαιρά με πυρσούς στην είσοδο για τον επόμενο μήνα! :lol::lol:Quote:
μπορεί να μας κόψουν το φως στη σκάλα και το ασανσέρ αλλά αύριο εγω θα κάνω στράκες στο σχολείο με το στρουμφοφόρεμα! Τζίνα, κατευθείαν για ύπνο τώρα, μην το καθυστερείς!
Quote:
Σοκολατίτσα δεν ήσουν εκεί όταν έγινε το θέμα με το κάθομαι;
οχι πότε έγινε?
Κοίτα αν κρίνω από την πρώτη εμφάνιση της, κράτησε 25 μέρες! Αρμένικη η επίσκεψη νομίζω Ελάκι! Δεν θα παρεξηγηθώ αν μειώσει λίγο τη διάρκεια της βίζιτας!
Ντετέκτιβ χαχανούλη πιάσε δουλειά! Ανέσυρε τις σημειώσεις μας περί Γιωτομαμάς με αχ βαχ στην τουαλέτα ;)
Περίοδος να ναι και ότι να ναι Χουζούρη μου! :lol:Quote:
Κοίτα αν κρίνω από την πρώτη εμφάνιση της, κράτησε 25 μέρες! Αυτοκρατορική είσοδοςΑρμένικη η επίσκεψη νομίζω Ελάκι! Δεν θα παρεξηγηθώ αν μειώσει λίγο τη διάρκεια της βίζιτας!
Δεν ξέρεις τι χαρές έχω κάνει με τα καλά σου νέα!!! ʼντε και κάθε μήνα φιλενάδα!!!!
Χουζούρη μου, να σε ρωτήσω κάτι άσχετο; Αλλάζει το τικεράκι σου χρώματα κάθε μέρα ή εμένα τα μάτια μου κάνουν πουλάκια; Χθες νομίζω πως ήταν ροζ, προχθές κίτρινο, σήμερα βεραμάν, αύριο θα είναι γαλάζιο;
Σκουντούφλη μου σε βρίσκω αδιάβαστο και θα σε μαλώσω!!! Έχασες μία από τις πολύ καλές μας σελίδες :lol:Quote:
Originally posted by break
Quote:
οχι πότε έγινε?
Μπράβο Γιώτα, είδες που ανησυχούσες πριν πας στο γιατρό; Γι'αυτό πρώτα πάμε στο γιατρό κι αναλόγως τι θα μας πει τότε ανησυχούμε ή όχι. Αυτό είναι μάθημα στρουμφοαισιοδοξίας! Καλοφόρετο το φορεματάκι σου, γι'αυτό άργησες χουζούρη; Είπα κι εγώ τέτοια ώρα υπέρηχο! Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
είναι τόσα τα χρώματα όσα και τα όνειρα που βλέπω κάθε μέρα στους απανωτούς ύπνους!
Δεν έχεις καταλάβει ότι μετριέμαι κάθε μέρα σχεδόν και αλλάζω κάθε 100 γρ. που χάνω! :P:P
Χουζούρη οι ωοθήκες σου απο το πολύ χουζούρι τώρα κάνουν πάρτι!
:bouncy::bouncy:
Καλοφόρετο κ το φορεματάκι, θέλουμε φωτο μη ξεχνιόμαστε!
Λιχούδη να σε ρωτήσω? Απο που πήρες στη καλοπέρασει στο φαγητό αφού οι γονείς σου είναι της υγιεινής?
Εγώ απο τη γιαγιά μου!
Κορίτσια, μόλις το σκέφτηκα! Σήμερα, ως Στρουμφοχωριό, έχουμε γεννέθλια! Ας το γιορτάσουμε:
http://www.youtube.com/watch?v=T_lne...eature=related
Quote:
Originally posted by Eli
Σκουντούφλη μου σε βρίσκω αδιάβαστο και θα σε μαλώσω!!! Έχασες μία από τις πολύ καλές μας σελίδες :lol:Quote:
Originally posted by break
Quote:
οχι πότε έγινε?
Χαχανούλη βάλε σελ!!!
Σοκολατίτσα θα σου στείλω αύριο με u2u το σκηνικό που έγινε γιατί περιλαμβάνει κι άλλους ανθρώπους και δεν θέλω να τους εκθέσω, καταλαβαίνεις.
Eli αν σου αρέσει καλύτερα το ξεφτέρης διάλεξε αυτό. Δε νομίζω η νονά μας να έχει αντίρρηση, εξάλλου με το ζόρι παντρειά συγνώμη βάφτιση ήθελα να πω δε γίνεται!
Σκουντούφλη μου, η καλοπέραση στο φαγητό είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Μου αρέσουν πολύ όλα τα επίγεια, όλες οι ηδονές! Αγαπώ τις μυρωδιές, τις γεύσεις, όλα! Ο παππούς μου ήταν της καλοπέρασης, αλλά είχε μέτρο. Χωρίς μέτρο, όλο και κάποιος πρόγονος θα υπήρξε..
Σκουντούφλη σε σπίτι έγινε αυτό το σκηνικό όχι σε σελίδα.
Χαχανούλη θέλω κ τη σελίδα με το μάθημα πως ποστάρεις φωτογραφίες!!
Αυτό το μάθημα με τις φωτογραφίες το θέλω κι εγώ!
Μπαααα αφού μου το έδωσε η νονά μου θα το κρατήσω μπας και με το όνομα έρθει και η χάρη :lol::lol::lol:
Quote:
Σκουντούφλη σε σπίτι έγινε αυτό το σκηνικό όχι σε σελίδα.
Σαν να θυμάμαι κάτι!!!
Μάλλον θα μιλούσα με κάποια ή θα ήμουνα στη κουζίνα ή θα το έχω ξεχάσει, ολές οι φίλες μου, μου λένε τα μυστικά τους γιατί μετά τα ξαχνάω!
Αμάν τα καλύτερα χάνω!
Γιώτακι -χουζουρη πολυ χαίρομαι με τα καταπληκτικά σου νέα,μπράβο!!!!!Καληνύχτα κουκλίτσες μου
ʼκουσον άκουσον Γιώτα εσύ που είσαι και καθηγήτρια, τέτοια ώρα να παραδίδω μαθήματα. Λοιπόν σκουντούφλη και λιχούδη καθήστε στο θρανίο σας ήσυχα και παρακολουθήστε. Στη σελίδα που βρίσκεστε κάτω δεξιά ή πάνω δεξιά, όπου προτιμάτε, πάτε και πατάτε το post reply. Στη σελίδα που σας ανοίγει γράφετε το κείμενο και κάτω από εκεί που γράφετε θα δείτε που λέει browse, πατάτε το browse λοιπόν και σας βγάζει στον υπολογιστή σας όπου πάτε εκεί που έχετε αποθηκεύσει πρώτα τη φωτογραφία σας φυσικά, την κλικάρετε και πατάτε το άνοιγμα. Προσέχετε εκεί που λέει browse να γράφει δίπλα τα στοιχεία της φωτογραφίας σας που σημαίνει ότι την φόρτωσε δηλαδή. Μετά πατάτε ακριβώς από κάτω το post reply και βγαίνει το πουλάκι. Καταλάβατε ή θέλετε να κάνω και κ@κ@;
Καληνύχτα Γκρινιάρη - Γιωτάκι :D, όνειρα στρουμφιστά!!!
Καληνύχτα γκρινιαροΓιωτάκι, καλή ξεκούραση.
Στρουμφοκαληνύχτες, Γκρινιάρη! Πάω να παρακολουθήσω το μάθημά μου, γιατί θα με βάλει τιμωρία ο Χαχανούλης! :lol:
Η Γλαύκη - Σπιρτούλης - Χαφιές που είναι; Πέταξε το ξενέρωτο κατεβατό της και εξαφανίστηκε! Θα μας μπει κατά τη μία το βράδυ να πετάξει πάλι καμιά εξυπνάδα και να την κάνει με ελαφρά! :lol:
Περίμενε, Χαχανούλη, θα κάνω δοκιμή..