σκυλοβαριεμαι απιστευτα........πφφφφφφφφφφφ φφφφφφφφφφφφφφ!
Printable View
σκυλοβαριεμαι απιστευτα........πφφφφφφφφφφφ φφφφφφφφφφφφφφ!
Κάποιες φορές νομίζεις ότι έχεις βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους και έχεις θέσει τα όριά σου και τελικά δεν έχεις κάνει τίποτα.. Απλά τόσο καιρό δεν είχε παραστεί ανάγκη για τον άλλο να τα καταπατήσει.. Όλο αυτό που εγώ νόμιζα ότι ήταν σεβασμός στο πρόβλημα και την προσωπικότητά μου τελικά ήταν μία απλή σύμπτωση... Αστείο ε? Α ρε γ... το κέρατό μου πόση προσπάθεια θέλει ακόμα...
εχω παθει ερωτα...δεν εξηγειται αλλιως,ακουω χαζοχαρουμενα τραγουδακια,αλλου παταω κι αλλου βρισκομαι!
αχ..αποφάσεις που πρέπει να παρθούν και πολλές αλλαγές.
σκεφτομαι τα λεφτα που χρωσταω στην πιστωτικη και τον χτεσινο εφιαλτη που ειδα να με παταει ενα ΑΤΜ...
χαχαχαχαχααχαχ
εγω ειδα οτι ελειπα απο το σπιτι μου και μπηκαν μαστορια απροσκλητα και μου αλλαξαν ολο το ταβανι κι απο σπατουλαριστο μου το κανανε ρελιεφ και γυρισα πισω και τσιριζα (οντως το ειδα και ξυπνησα γιατι εβριζα τον μαστορα και ξυπνησα απο τις φωνες μου)
χαχαχαχαχαχαχχα!!!!! έλα...όλοι τα ίδια ζόρια τραβάμε.....και έχει ακόμα....(ξέρω, λάθος απάντηση σε άτομο με τόοοσο άγχος....δεν βοηθάει καθόλου)!!!! αλλά στην προκειμένη, είναι πααααααααααααρα πολύς κόσμος στο ίδιο mood....ίσως απλά αλλάζει το όνομα της τράπεζας....
παιδιά εγώ έβλεπα ότι ήμουν πάνω σε μια στέγη ντυμένη κότα και ούρλιαζα : Τσοβόλα δώστα όλα!! όταν βλέπω κάτι τέτοια εντελώς άκυρα όνειρα νιώθω απίστευτα γραφική.
ααα εμεις θελουμε πολυ εξειδικευμενο ονειροκριτη!
εγώ σε περιόδους έντονου άγχους, δεν θυμάμαι τα όνειρα μου. γιατί άραγε?