blackbird, είναι θέμα επικοινωνίας κι όχι χαρακτήρα.
Ένας χαμηλών τόνων, ήσυχος και εσωστρεφής δεν είναι κατ' ανάγκη χαμηλής νοημοσύνης και παλαβός. Διότι, η κοινωνία ταυτίζει τα δυο.
Κι ένας εξωστρεφής δεν είναι κατ' ανάγκη τολμηρός και έξυπνος.
Printable View
blackbird, είναι θέμα επικοινωνίας κι όχι χαρακτήρα.
Ένας χαμηλών τόνων, ήσυχος και εσωστρεφής δεν είναι κατ' ανάγκη χαμηλής νοημοσύνης και παλαβός. Διότι, η κοινωνία ταυτίζει τα δυο.
Κι ένας εξωστρεφής δεν είναι κατ' ανάγκη τολμηρός και έξυπνος.
Άλλο εννοούσα. Η ωριμότητα για μένα δεν έχει να κάνει με την ηλικία του άλλου (όσο πιο μεγάλος, τόσο πιο ώριμος) αλλά με τον χαρακτήρα και τις εμπειρίες κάποιου. Αλλιώς θα αντιδράσουν 2 άνθρωποι στην ίδια κατάσταση, + ότι όσο περισσότερα ζεις, τόσο περισσότερο ωριμάζεις, αλλά αυτό εξαρτάται και από τι γονίδια κουβαλάς. (Γι' αυτό ανέφερα αυτούς τους 2 παράγοντες, και τελευταία τοποθετώ την ηλικία).
Εννοείται πως ισχύουν οι 2 τελευταίες σου προτάσεις.
Σίγουρα είναι θέμα επικοινωνίας, που σχετίζεται όμως και με τον χαρακτήρα. Εσύ μπορείς να επικοινωνήσεις με έναν άνθρωπο που είναι εγωιστής, που σε υποβιβάζει συνεχώς και που προσπαθεί να κάνει επίδειξη γνώσεων (ακόμη κι' αν τις έχει, ακόμη κι' αν είναι έξυπνος); Όχι :)
και θεος να υπαρχει ειναι πολυ εγωιστης
ισως ! απλα εισαι πιο σοφος απο καποιους αλλους, κατι το οποιο δεν το βλεπω κακο! επισης θα μπορουσες να το αντιληφθεις κι με τον αλλο τροπο! οτι η παρεα, στο παρτι δλδη αυτοι δεν τεριαζαν μαζι σου, οτι ηταν πολυ ανωριμοι για την ηλικια τους! υπαρχουν λοιπον εκει εξω, ανθρωποι της ηλικιας σου οπου ειναι πολυ καλητεροι απο αυτους, ανθρωποι οπου μπορεις να κουβεντιασεις ,να διασκεδασεις, κοπελες οπου μπορεις να ερωτευθεις! και ανθρωποι οπου μπορειτε να χωρευετε χωρους ,αλλους πιο ομορφους!!
Προσπαθησε να βλεπεις να πραγματα με την αλλη πλευρα τους ! το συγκεκριμενο θεμα , ειδικα αυτο που αναφερεις εχει πολλες οπτικες γωνιες!!ειναι οπως σαν να τραβας μια φωτογραφια με ηλιο! αν την τραβιξεις με το υποκειμενο ετσι ωστε ο φακος να ειναι κοντρα στον ηλιο θα βγει χαλια! ενω αν την τραβιξεις με τον φακο σε ηδια διευθυνση με τον ηλιο θα βγει πολυ πιο ομορφη, το υποκειμενο θα ειναι φωτεινο κι ομορφο! καπως ετσι ειναι μερικες φωρες καποιες καταστασεις στην ζωη μας, σημασια εχει το αποτελλεσμα οπου εσυ ζητας! οταν λοιπον αντιμετωπιζεις δυσκολιες αντιστρεφεις τα πραματα! ξεκινας απο το σκοπο σου, και προσαρμοζεις το περιβαλον σε αυτον οχι το αντιθετο!!
Ως προς την τελευταία σου παράγραφο, εάν την αντιλήφθηκα σωστά από την άποψη του εν προκειμένω πάρτι, ναι προσπάθησα να "τραβήξω τη φώτο με φακο σε ηδια διευθυνση με τον ηλιο", ήτοι να διασκεδάσω όπως ακριβώς κι αυτοί, κάπου βέβαια έβαλα και προσποίηση επειδή ήθελα να διασκεδάσω αλλά και να αφήσω καλή εντύπωση. Η δυσαρμονία μου αυτή έγινε αισθητή, γι αυτό είπα πριν ότι "μάλλον για πλάκα με βλέπανε αντί για κάτι -κάποιον σοβαρό".
Κι όμως υπήρξαν αλλού περιπτώσεις πιου με αυτό το σοβαρό, το ήρεμο ύφος μου κέντρισα και κέρδισα ανθρώπους, έστω την καλή τους εντύπωση. Και χθες, αλλά και το Σαββ/κο βρέθηκα σε χώρους με μεγαλύτερους μου ηλικιακά για κουβέντα και ευχαριστήθηκα την επικοινωνια μαζί τους.
Όμως το παράδειγμα με το πάρτυ το έθιξα επειδή έχουν επαναληφθεί στο παρελθόν ακριβώς τα ίδια! Κι ασχέτως πόσο ταίριαζα μαζί τους γενικά ήταν πολύ καλός κόσμος αλλά δεν μπορούσα να ευθυγραμμιστώ, να ενταχθώ στην παρέα. Έτσι, μετά από κάθε πρώτη φορά στη συνέχεια ξενέρωναν έναντι μου, δεν με ξηανακαλούσαν σε χώρους παρέας και μέναμε απλά γνωστοί.
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!! και τελευταια ολο κι πιο πολυ ,αν εδω, στο φορουμ, υπαρχουν ατομα οπου ειναι πραγματικα χριστιανοι ορθοδοξοι! αν εχουν απομινει στην χωρα μας ελληνες ορθοδοξοι! αλλα και καθολικοι! εξαλου οποιος εχει ψαξει αρκετα το διαχωρηση των δυο εκκλησων οπου εγινε το 1054 οι λογοι ισαν καθαρα πολυτικοι και οχι θεολογικοι!
Αναρωτιεμε λοιπον εαν η νεα γενια κραταει καθολου την πιστη, την πιστη προς Τον Χριστο! Τον Πατερα και Το Αγιο Πνευμα! αφου η θρυσκεια μας ειναι τριαδικη! ερωτω λοιπον τους συμφορμιτες εαν κραταν τις παραδωσεις? εαν ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!
Απο οσο βλεπω παντως στις εκκλησιας της Αθηνας, ο κοσμος ειναι σχετικα λιγο για τον πλυθυσμο! και δυστυχως οι ηλικιες ιναι αρκετα μεγαλες!!
Αληθεια βρε παιδια γιατι ετσι?φοβαστε μην σας κοροδευουν οι φιλοι σας? μην σας λενε πουριτανους?
Η εποχη οπου ζουμε εχει αναγκη οσο πωτες να πιστευουν οι νεοι! αφου λογο του μεταναστευτικου εχουν αυξιθοι παρα πολλοι οι Ισκλαμιστες! τοσο που κοντευει η πολη μας, απο χριστιανικη να γινει μουσουλμανιστικη!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!! απεναντιας χερετιζω το δικαιωμα να πιστευουν οι μεταναστες οπου θελουν ,ειναι ενα "ακουμπιμα" για αυτους στην ξενιτια οπου ζουν, ειναι κατα καποιο τροπο ο ζωντανος τροπος να θυμουντε τα μερη τους! εμεις τι κανουμε ομως βρε παιδια?
Αν δεν "ντρεπεστε" απαντηατε μου σας παρακαλω, ετσι απο περιεργια να δουμε ποσοι και ποσο χριστιανοι ειστε! Προσωπικα τα τελευταια χρονια ειμαι αρκετα σωστος χριστιανος! ακολουθω οσο μπορω τα μυστιρια της πιστη μας!! εχω ποιμενα, και πνευματικο! εξωμολογουμε ,και φυσικος οσο μπορω νηστευω!! , Οπως λοιπον μου ειπε καποιος ιερομοναχος η θεση μου στον παραδησο ειναι σχεδον "κρατημενη" σε σχεση με πολλους αλλους εδω μεσα οπου τα πραγματα θα ειναι δυσκολα ! ευχομαι γρηγορα φιλοι μου να αλλαξετε ρωτα στο πλοιο σας ! πριν ειναι αργα και τα κυματα του σατανα σας παρασυρουν στο βυθο! στα εγκατα της κολασης! σε αντιθεση με εμενα δλδη !
Η ζωη ειναι γλυκοπικρη.προσεξτε μη χαλασουν οι αισθητηρες σας απτις μεταβολες
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Παρομοιαζω τη διαθεση μ με το τραινακι του τρομου
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Πως γίνεται να ήσουν εδώ και να μην σε γνώριζα; Πως γίνεται να στεκόσουν μπροστά μου και να μην σε έβλεπα;
Και τώρα που είσαι τόσο μακριά μου σε ξέρω και σε βλέπω τόσο καθαρά. ....
Το τρενάκι εξαρτάται σε τι ράγες θα το βάλεις για να έχεις ήσυχη διαδρομή ή πορεία τρόμου.
Αυτοί που πάνε εκκλησία και έχουν μια σχετικά καλή σχέση με το Θεό είναι πιο γαλήνιοι και ήρεμοι σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους.
Όταν κατι έχει ήδη φύγει μακριά μας καταλαβαίνουμε την αξία του. Αλλά είναι αργά!
Όταν γράφω στο φόρουμ ξαλαφρώνω από αρκετή ένταση.
Ελεν μελανουριμ
...Θέλω να απαλαχθω από τους γονείς μου. Είναι τέρατα. Με γεννησαν για να τους υπηρετώ.Δεν σέβονται ούτε το παιδί μου.Μπροστα στα χρήματα δεν βάζουν τίποτα. Δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου.Πάντα εγώ φταίω. Νομίζουν ότι επειδή με γέννησαν πρέπει να τους ευνομονω και να τους υπηρετώ. Θέλω να με παρατήσουν,να ζήσω ήρεμα. Τι να κάνω? Βοηθήστε με.
Εχουμε κ μια κορη εμεισ
https://youtu.be/jZ6RdEr31yQ
Η κορη μου κι οι φιλεσ τησ νομιζαν οτι ειναι ασχημεσ κι ειναι μοντελα αφου τισ βλεπω ειναι πανεμορφεσ εξωγηινεσ τοσο ομορφεσ ειναι
Κάποιοι προσπαθούν να μου σπάσουν τα νεύρα.
Όλοι κοιτούν να βρουν άτομα που τους δίνουν εντύπωση αδύνατου και ασφαλούς στόχου για να τους σπάσουν τα νεύρα, να τους εκμεταλλευτούν, να τους έχουν στην καβάντζα. Βρέστε τρόπο βάλτε τους στη θέση τους για να μην υποφέρετε, απλά μην τους φοβάστε, διότι μέσα τους υπάρχει αρκετός χώρος αδυναμίας. Συνήθως τέτοιοι ξεκινανε με το να σε πλησιάζουν πολύ οικεία και φιλικά ώστε να σε γνωρίσουν και να έχεις τη ψευδαίσθηση ότι έχεις φίλους.
Όλοι δρουν με τέτοιο υπουλο τρόπο ώστε να μην σου δοθεί η ευχέρεια να αντιδράσεις. Μήπως αυτό είναι δικαιολογία μου, δλδ φόβος?
Σας έτυχε να σκέφτεσται να κάνετε κάτι, όπου, την μια στιγμή να λέτε ναι θα το κάνω και την άλλη όχι. Μιλάω για κάτι για το οποίο έχετε αμφιβολίες. Στο τέλος να λέτε το ναι. Τότε να σας πιάνει ένας πανικός. Να κάνετε μέσα σας αγώνα να τον νικήσετε με τα θετικά της υπόθεσης. Στο τέλος εκει που "θα μπείτε στο τρένο" ή θα πρέπει "να δώσετε τα λεφτά μετά που βάλετε την υπογραφή σας" να κάνετε πίσω και να σας μένει ζημιά.
Διότι, τύχαν στο παρελθόν περιπτώσεις όπου είπα το ναι, πήγα ή έδωσα και στο μέρος εκείνο είδα να επαληθεύονται αισθήματα μοναξιάς, να έρχονται στο νου μου δυσάρεστες αναμνήσεις, να λέω τυχόν λεφτά που έδωσα πήγαν χαμένα. Μιλάω για μέρη ή πράγματα που δεν μου ήταν αναγκαία, απλά τα κανα για να αλλάξω παραστάσεις ή να κάνω τον ρίσκο.
Ηρθεσ αντιμετωποσ με τον εαυτο σου τοτε
Πρέπει να αφήσεις το μυαλό σου καθαρό να κατέβει μέχρι τα έγκατα του νου για να βρεις τις αιτίες και τι πραγματικά θέλεις. Να αφήσεις δλδ το νου απερίσπαστο να φτάσει μέχρι τον πυθμένα όπου βρίσκονται όλες οι απαντήσεις.
Αυτό λέω πρώτα σε μένα αλλά το μοιράζομαι και με σας εδώ.
Αναρωτιέμαι, αν σε αυτή τη φάση της ζωής μου, οφείλω να εκφράσω τα συναισθήματα μου... ή να το βουλώσω και να αφήσω το χρόνο να περάσει, ώστε να ξεχαστεί το θέμα...
Ετσι ειναι ιωαννη πρεπει να το φιλοσοφησεισ καποιοι το λενε να ξαναγενηθεισ
Έχω σκεφτεί ότι υπάρχουν πιθανότητες να το μετανιώσω αν δεν πω αυτά που θέλω... Αν ήμουν ένας εξωτερικός παρατηρητής της κατάστασης, θα με συμβούλευα να εκφράσω αυτό που νιώθω, διότι τη θεωρώ υγιέστερη αυτή την τακτική. Απλώς στη συγκεκριμένη περίπτωση, φοβάμαι ότι θα περιπλακούν τα πράγματα... έτσι κι αλλιώς είναι ψιλοαδιέξοδο.
Ερισ δεσ το λιγο για να με καταλαβεισ σκουπιδι με λενε
https://youtu.be/Vu6QDbUZ3HA
Ειμαι σαν κι αυτουσ
Τοσο νορμαλ ηταν οι τρελοι που εγινε το κινημα τησ αντιψυχιατρικησ αμα ειναι αυτη τρελη εμενα τρυπηστε μου τη μυτη καταρχασ ειναι ωραια
Eμένα με τρομάζουν τα ''λογικά'' επιχειρήματα ορισμένων στα σχόλια παρά όσα λέει η κυρία.
Εκείνη την περίοδο elis σε έκλειναν μέσα πολύ εύκολα. Τα διαγνωστικά κριτήρια δεν ήταν ξεκάθαρα και ακόμα κ σήμερα είναι υπό αμφισβήτηση.
Πάντως κ λογική δεν την λες. Στην τρέλα κάποια πράγματα είναι λογικοφανή αλλά στον πυρήνα τους είναι πεποιθήσεις που μόνο το άτομο υποστηρίζει. Σε κάποιες περιπτώσεις τυχαίνει να επιβεβαιώνονται.
Πχ αν το δεις λογικά κάπου εκεί έξω υπάρχει εξωγήινη ζωή. Το σύμπαν είναι άπειρο με πολλούς γαλαξίες. Ο δικός μας γαλαξίας μόνο έχει 40δις πλανήτες νομίζω που μοιάζουν με την γη..
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι σήμερα αν πεις ότι εξωγήινοι επικοινωνούν μαζί σου σίγουρα θα σε φορτώσουν με φάρμακα.
Κάποτε όμως μπορεί αυτό να γίνει η πραγματικότητα.
Ετσι κ σε αυτό το βιντεάκι κάποιοι το συγκρίνουν με το σήμερα κ την παρακολούθηση με κάμερες στους δρόμους και θεωρίες συνωμοσίας...
Δεν ειδα τα σχολια αυτην ειδα κ μ αρεσε εμπαινα οποτε εφοσον εχει δυνατοτητα να βρει αντρα τοτε κατευθειαν για μενα περναει στουσ λογικουσ τοσο απλα
Τα σχολια λενε οτι ειναι γαματη η πρωτη κι αυτο λεω κι εγω εμπαινα με τισ μπαντεσ
Μονο οι σχιζοφρενεισ ειναι γαματεσ η καταθλιπτικοι ειναι παιδακια δεν τουσ γουσταρω
Επίσης μοιάζει με θαύμα να παντρευτεί κάποια έναν σαν εμάς αλλά όλα συμβαίνουν. Υπάρχουν περιπτώσεις ατόμων που κατάφεραν να παντρευτούν. Τα ποσοστά στις γυναίκες είναι μεγαλύτερα.
Κ γω φάτσα έχω αλλά χαράμι πάει!!χαχα
Εγω εμπαινα σε αυτη και στην αλλη την κοκινομαλα στο αλλο βιντεο που ειχα βαλει θεεσ απλα
Μη χανεισ τισ ελπιδεσ σου και πεφτε την εγω ουτε φατσα εχω ουτε σωμα πλεον μιση ντροπη δικια μου μιση δικια τουσ κι αν σου κατσει