me too!
Printable View
me too!
Πάλι καλά άρχισες να θυμάσαι Σκουντούφλη εγώ που νόμιζα ότι τα γράφαμε κιόλας; Περνάμε τόσες ώρες φορουμιστικά που όταν βρισκόμαστε στο τέλος αντί να σας μιλάω θα σας πληκτρολογώ!!! :lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by break
Σαν να θυμάμαι κάτι!!!
Μάλλον θα μιλούσα με κάποια ή θα ήμουνα στη κουζίνα ή θα το έχω ξεχάσει, ολές οι φίλες μου, μου λένε τα μυστικά τους γιατί μετά τα ξαχνάω!
Αμάν τα καλύτερα χάνω!
Τι έγινε κορίτσια, τώρα τις τραβάτε τις φωτογραφίες; Ξέρετε να μικραίνετε το μέγεθος της φωτογραφίας, γιατί αν είναι πολύ μεγάλη δε θα την πάρει.
Χαχανούλη δε βρίσκω το browse που ακριβώς είναι?
Για να δούμε..
http:// cook
Skatoules!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ Στη σελίδα που βρίσκεστε κάτω δεξιά ή πάνω δεξιά, όπου προτιμάτε, πάτε και πατάτε το post reply. Στη σελίδα που σας ανοίγει
Όταν πατάω το post reply με βγάζει ακριβώς όπως όταν κάνω quote
Έλενα μήπως δεν έχεις μπει στο post reply που είναι δεξιά δίπλα στο New poll; Το browse είναι κάτω από το τετράγωνο στο οποίο γράφεις.
Και στο quote που κάνεις στο ήδη υπάρχον μήνυμα πάλι έχει browse κάτω.
Σε αυτό έχω μπει που γράφει
New Topic New Poll k Post Reply που βρίσκονται πάνω δεξιά ή κάτω δεξιά
Post Reply
Who Can Post? All users can post new topics and all users can reply.
Logged In User: break [logout]
Subject: (optional)
Icon:
Formatting Mode:
Normal
Advanced
Help
Smilies are On
BB Code is On
[img] Code is On
Disable Smilies?
Use signature?
Turn BBCode off?
Receive e-mail on reply?
Attachment:
Topic Review
This is a long topic, click here to review it.
Eating Disorders » Διάφορα » ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ (πρώην REDUCTIL και OMAΔΑ R) » Reply
Powered by XMB 1.9.8 Engage SP3
Developed By The XMB Group © 2001-2008
[Queries: 20] [PHP: 72.5% - SQL: 27.5%]
Κορίτσια, ακούστε τι έπαθα τώρα: Ήρθε μήνυμα στο κινητό μου, από απόρρητο αποστολέα. Το μήνυμα έλεγε, ο γρίφος της ημέρας, τι είναι μαύρο και γυαλίζει στα πόδια μίας γυναίκας; Απαντώ, ο γρίφος της ημέρας Νο2 ποιος είναι αυτός με το απόρρητο τηλέφωνο;
Ξαναέρχεται μήνυμα. Αυτή τη φορά λέει, λάθος; Απαντάω, ίσως, δεν πειράζει.
Ξαναέρχεται μήνυμα. Με αποτελείωσε. Έλεγε, πάντως, αν είσαι γυναίκα, αξίζει ο γρίφος. Τάσος, ΧΑΡΙΚΑ.
Καταλαβαίνετε τη συνέχεια...
Τώρα
Χαχανούλη δεν βλέπω το browse που ακριβως είναι?
Quote:
Originally posted by Ava
Τώρα
Ρε συ Λιχούδη που βρήκες το browse?
Έλενα το browse είναι ακριβώς στο ύψος του Attachment αλλά πιο δεξιά του, στο μέσο περίπου της οθόνης.
ʼβα όταν βλέπεις περίεργα μηνύματα να μην απαντάς ποτέ. Κάποιες φορές ψαρεύουν για να κάνουν κονέ και άλλες φορές είναι απάτη για να σε χρεώσουν.
Έλενα στείλε μου το τηλ. με u2u να σε καλέσω για να μην παιδεύεσαι.
Μπράβο λιχούδη για τη φωτογραφία που έβαλες!!!! Είδες δε θέλει κόπο θέλει τρόπο!
Τι κάνεις μωρέ τρελοσκουντούφλα;;;;
Πήγα να το επαναλάβω και δεν το κατάφερα..
Το βλέπεις κάτω κάτω, στο αναζήτηση και πας εκεί που αποθήκευσες την εικόνα. πχ στην επιφάνεια εργασίας
Λιχούδη εσύ να τα βλέπεις αυτά που σου έλεγα να βάλεις φωτογραφίες και μου έλεγες δεν μπορώ, δεν ξέρω, είχα προσπαθήσει και άλλα κουλά. Για να μάθεις να ξεκινάς με το ναι και όχι με το όχι.
ʼβα δες το μέγεθος της φωτογραφίας, πρέπει να είναι μικρή σε χωρητικότητα για να την ανεβάσεις στο φόρουμ, αλλιώς κάνει δέκα ώρες ή απλά δεν την ανεβάζει. Συνήθως οι φωτογραφίες που βρίσκουμε από google είναι μικρές 100-200-300 Kb, αλλά αυτές που τραβάμε με την φωτογραφική μας που είναι 2-3 MB δεν μπορείς να τις ανεβάσεις αν δεν τις μιρύνεις πρώτα. Αν θέλεις μπορείς να μπεις σε αυτή τη σελίδα και να μικρύνεις την φωτογραφία που θέλεις να ανεβάσεις, είναι αρκετά απλό site: http://www.picresize.com/
Για να δούμε τώρα, χεχεχεχεχε!!!!
ʼργησα, αλλά τα κατάφερα!!!!
Χεχεχεχεχε!!!! Ήταν να μη μάθω την τέχνη!!
Χιχιχιχιχιχι!!!!!!
Ωωωω την στρουμφίσαμε!!! Γεμίσαμε λαλάγγια! :lol:
Χοχοχοχοχοχοχο!!!!!!
ʼντε, μπας και μου στείλει κι εμένα ο Αι-Βασίλης ένα!
Βάλε βάλε κι άλλα λαλάγγια. Κάνε με να το μετανοιώσω που σου είπα το πως!:lol:
Έχει πολύ πλάκα! Χοροπηδάω από τη χαρά μου! Ευχαριστώ, Χαχανούλη!!!
Είχε προσπαθήσει στην αρχή η χαρά μου, στη συνέχεια ο Μπαμπαστρούμφ, αλλά τζίφος! Τώρα, στο τρίτο μάθημα, πήρα μπροστά! Γιούπι!! :bouncing: :bouncing:
O Σκουντούφλης που είναι; Σκόνταψε πουθενά και έπεσε από την σύγχυση; :lol:
Σοκολατένια μας; Που είσαι καλή μου; Αν θέλεις πάρε με αύριο το πρωί τηλέφωνο να πούμε και τα νέα μας να σε μάθω και να ποστάρεις εντάξει;
Μωράκι....
Για το Τζινάκι!
Eli μου μιλάμε με την σοκολατίτσα στο τηλ.
Καληνύχτα ομορφιές :smirk::smirk::smirk:
Καληνύχτα Λουλούκε :)
Καληνύχτα Αστερολουλούκο και καλό ξημέρωμα.
Καληνύχτα Λουλούκε!
Παιδιά γέλασα πολυ τώρα!
Ο άντρας μου είναι Ολυμπιακός και απόψε έχει ματς. Έβαλε περιχαρής να δεις την ομάδα του λοιπόν και τελικά τον πήρε ο ύπνος και τώρα έχει ξεκινήσει και το κομπρεσέρ να δουλεύει! :lol:
Το γέλιο είναι ότι κάποια στιγμή ξυπνάει για δευτερόλεπτα, ανοίγει τα μάτια του, κοιτάει το ματς λέει "Π@ουτάνα!" και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο ροχαλίζει και πάλι! :lol::lol:
Ας πάω κι εγώ σιγά σιγά...
Καληνύχτα σας και όνειρα γλυκά!