μπράβο need ! εσυ που χανεις πιο αργά έχεις και μεγαλύτερες πιθανότητες να έχεις χάσει λίπος.
Printable View
μπράβο need ! εσυ που χανεις πιο αργά έχεις και μεγαλύτερες πιθανότητες να έχεις χάσει λίπος.
Αχ! Τι μπράβο βρε Στελλίτσα, δεν είναι κάτι που το επιδιώκω, απλώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο μεταβολισμός μου να είναι με το ένα πόδι στον τάφο :smilegrin:Quote:
Originally posted by stellou1989
Ελπίζω να προέρχεται από λίπος η μικρή μου απώλεια, αν έχω χάσει και μυικό ιστό ενώ κάνω βάρη και χάνω τόσο αργά τι να πω...
Quote:
Elenitsa μπράβο σου ! Μέσα σε 4 μέρες το να χάσεις 1μιση κιλό είναι τραγικά καλό , ίσως και πολύ! Είσαι στην αρχή της "πορείας" σου;
Ευχαριστώ stellou μου!!!Ναι στην αρχή είμαι, τώρα είμαι στη 12η μερα.Αλλά κάνω πρωτεινική οπότε είναι αναμενόμενο τώρα στην αρχή..
Αχ! Τι μπράβο βρε Στελλίτσα, δεν είναι κάτι που το επιδιώκω, απλώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο μεταβολισμός μου να είναι με το ένα πόδι στον τάφο :smilegrin:
Ελπίζω να προέρχεται από λίπος η μικρή μου απώλεια, αν έχω χάσει και μυικό ιστό ενώ κάνω βάρη και χάνω τόσο αργά τι να πω... [/quote]
Μην απογοητεύεσαι!Εγώ πιστέυω ότι είναι λίπος αυτό που χάνεις και αφού γυμνάζεσαι νομίζω ότι είναι λογικό να μην κατεβαίνει εύκολα η ζυγαριά..δεν μου χει τύχει μιας και γυμνάζομαι σπάνια:thumbdown: αλλά το έχω ακούσει από φίλες μου
Ξέχασα να σου απαντήσω! Είμαι πανύψηλη11:spin::spin:Quote:
Αναμενόμενο είναι αυτό ελενίτσα , πάντα τα πρώτα κιλά ειναι υγρά , γι αυτό και φεύγουν και πιο εύκολα . Έτσι κι αλλιως εσύ έχεις 7.5 κιλά να χάσεις τα οποία δεν είναι πολλά οπότε λογικά για να τα χάσεις σε λίπος θα τα χάσεις πιο αργά . Τι ύψος έχεις αν επιτρέπεται ;
1.64!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αλλά στα 60 είμαι μια χαρά για τα γούστα μου!Ασε που δε νομίζω ότι θα μπορούσα να δω το 5 μπρστά..
need είναι πολύ πιθανό να χάνεις τόσο αργά επειδή κάνεις πολλά βάρη . Αν για παράδειγμα καις ένα ποσοστό λίπους το οποίο έχει κάποιο βάρος αλλά παράλληλα αυξάνεις τους μύες σου και ένα μέρος αυτού του βάρους το παίρνεις σε μυς , είναι αναμενόμενο . Βέβαια αν θυμάμαι καλά αυτό είναι το ζητούμενο σε εσένα γιατί έχεις υψηλό ποσοστό λίπους και χαμηλό μυικής μάζας ε ; ελπίζω να μη σε μπερδεύω με άλλον/άλλη. Αν ισχύει αυτό πάντως εγώ πιστεύω οτι η λιπομέτρησή σου θα είναι πολύ καλή !Quote:
Originally posted by need2loose
Αχ! Τι μπράβο βρε Στελλίτσα, δεν είναι κάτι που το επιδιώκω, απλώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο μεταβολισμός μου να είναι με το ένα πόδι στον τάφο :smilegrin:Quote:
Ελπίζω να προέρχεται από λίπος η μικρή μου απώλεια, αν έχω χάσει και μυικό ιστό ενώ κάνω βάρη και χάνω τόσο αργά τι να πω...
η πρωτεινική βοηθάει αρκεί να μη χάσεις μετά τον μπούσουλα με τους υδατάνθρακες και πέσεις με τα μούτρα . Πάμε γερά να τα χάσουμε ! Μπορούμε ! :smilegrin:Quote:
Originally posted by Elenitsa
Quote:
Elenitsa μπράβο σου ! Μέσα σε 4 μέρες το να χάσεις 1μιση κιλό είναι τραγικά καλό , ίσως και πολύ! Είσαι στην αρχή της "πορείας" σου;
Ευχαριστώ stellou μου!!!Ναι στην αρχή είμαι, τώρα είμαι στη 12η μερα.Αλλά κάνω πρωτεινική οπότε είναι αναμενόμενο τώρα στην αρχή..
Ναι αυτό ακριβώς είναι το θέμα μου! Καλά Θυμάσαι! Σήμερα βγήκα φωτογραφίες με εσώρουχα, πίσω, μπροστά και πλάι και τις σύγκρινα με προηγούμενες που είχα βγάλει στις 13/3 σχεδόν 1,5 μήνα πριν και περίπου 3 κιλά διαφορά. Απογοητεύτηκα, καμιά διαφορά δεν φαίνεται, καμιά απολύτως !!!και ας έχασα 3 κιλά και ας πήγα από τότε γύρω στις 12-15 φορές γυμναστήριο. Πίστευα ότι στη ζυγαριά βλέπω πολύ μικρή διαφορά επειδή κάτι καλό μπορεί να γίνεται με τους μυς μου. Αλλά με βάση τις φώτο δεν φαίνεται τίποτα....Quote:
need είναι πολύ πιθανό να χάνεις τόσο αργά επειδή κάνεις πολλά βάρη . Αν για παράδειγμα καις ένα ποσοστό λίπους το οποίο έχει κάποιο βάρος αλλά παράλληλα αυξάνεις τους μύες σου και ένα μέρος αυτού του βάρους το παίρνεις σε μυς , είναι αναμενόμενο . Βέβαια αν θυμάμαι καλά αυτό είναι το ζητούμενο σε εσένα γιατί έχεις υψηλό ποσοστό λίπους και χαμηλό μυικής μάζας ε ; ελπίζω να μη σε μπερδεύω με άλλον/άλλη. Αν ισχύει αυτό πάντως εγώ πιστεύω οτι η λιπομέτρησή σου θα είναι πολύ καλή !Quote:
Anyway είπαμε 29/4 τη Δευτέρα δηλαδή θα μάθω τι έγινε με τη λιπομέτρηση.
Όσο σκέφτομαι ότι χρειάζομαι άλλους 5+ μήνες απλά και μόνο για να κατέβω 10 κιλά απογοητεύομαι! :wow: Καλά να πάθω όμως τα ήθελα και τα έπαθα! Να προσέχεται εσείς μικρούλια μου να μην κάνετε τις ίδιες βλακείες!!!!
need2loose μην απογοητευεσαι ρε συ 5 μήνες είναι θα περάσουν και ούτε θα το καταλάβεις. Εγώ που ξεκίνησα απο 95 κιλά από την αρχή κιολας έχανα γυρω στο 2κιλο το μήνα. Που ξεκίνησα και στα 20 που έπρεπε να πετάει ο μεταβολισμός μου. Αλλά τι να κάνουμε δε δουλεύουν όλοι οι οργανισμοί τόσο γρήγορα. Και απο τη μια καλύτερα γιατί τώρα που ξέρεις πόσο αγώνα θέλει θα το σκεφτεσαι πολυ περισσότερο να επιστρέψεις τις παλιές σου συνήθειες. Όσο για τη διαφορά που λες πόντους μετράς; Εγώ είμαι σίγουρη πως έχεις απλά δε το βλέπεις.
Δίκιο έχεις pink μου! Είναι απλώς κάποιες μέρες που τα πράγματα τα βλέπεις λίγο πιο ζόρικα από ότι είναι! Ακριβώς όπως τα λες είναι 5 άντε 6 μήνες να είναι, θα περάσουν και θα φτάσω εκεί που θέλω. Ταυτόχρονα θα έχω διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος. Θα φτιάξω τα ποσοστά λίπους και ευελπιστώ να αυξήσω και λίγο τον μυικό μου ιστό! Επιπλέον όπως λες βλέποντας πόσο κόπο χρειάζεται για να χάσεις βάρος το σκέφτεσαι διπλά και τριπλά προτού γυρίσεις στις κακές συνήθειες. Επίσης όσο πιο πολύ απέχεις από μια κακή συνήθεια τόσο πιο πολύ συνηθίζεις να ζεις τη ζωή σου χωρίς αυτή!Quote:
Originally posted by pink_90
need2loose μην απογοητευεσαι ρε συ 5 μήνες είναι θα περάσουν και ούτε θα το καταλάβεις. Εγώ που ξεκίνησα απο 95 κιλά από την αρχή κιολας έχανα γυρω στο 2κιλο το μήνα. Που ξεκίνησα και στα 20 που έπρεπε να πετάει ο μεταβολισμός μου. Αλλά τι να κάνουμε δε δουλεύουν όλοι οι οργανισμοί τόσο γρήγορα. Και απο τη μια καλύτερα γιατί τώρα που ξέρεις πόσο αγώνα θέλει θα το σκεφτεσαι πολυ περισσότερο να επιστρέψεις τις παλιές σου συνήθειες. Όσο για τη διαφορά που λες πόντους μετράς; Εγώ είμαι σίγουρη πως έχεις απλά δε το βλέπεις.
Πόντους μετράω, στα σημεία που με καίνε πιο πολύ η μείωση των πόντων είναι πολύ αργή. Στα ρούχα μου έχω πράγματι σημαντική διαφορά. Έχω ένα παντελόνι που μετράω την πρόοδο! Όταν ξεκίνησα έμενε κάπου στη μέση του μπουτιών, αργότερα κατάφερα να το ανεβάσω πιο πάνω αλλά δεν κούμπωνε με τίποτα, το φερμουάρ σχημάτιζε ένα μεγάλο V, σταδιακά το ανέβασα και τώρα πλέον κουμπώνω και το κουμπί. Επόμενος στόχος να μπορώ να κάτσω ενώ το φοράω :smilegrin: Όταν επιτευχθεί και αυτός θα πάω σε άλλο μικρότερο. Ευτυχώς έχω πολλά από παλιά!
Έτσι μπράβο τώρα μιλάς σωστά :) Μάλλον τους πόντους δε τους μετράς σωστά γιατί αποκλείεται να έχεις αργή μείωση πόντων και τόση διαφορά στο παντελόνι. Ένα σημείο να σου ξεφύγει παραπάνω ή παρακάτω μπορεί να σου βγουν τελείως διαφορετικά νούμερα.
Ο τρόπος που τρεφόμαστε τώρα και η γυμναστική πρέπει να μείνουν εφ' όρου ζωής. Και η συντήρηση εξάλλου πάνω κάτω ίδια θα είναι απλά ίσως να ξεφεύγουμε λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο. Τι να κάνουμε δυστυχώς δεν είμαστε από τους τυχερούς που τρώνε τρώνε και δεν παχαίνουν αν και τελικά πιστεύω ότι αυτοί είναι ελάχιστοι. Ας πούμε και η αδερφή μου λόγω πανελλαδικών δεν πρόσεχε καθόλου φέτος. Από τα 57 κιλά πήγε στα 62. Εγώ στη θέση της θα παιρνα πολλά παραπάνω λόγω διαφορετικού οργανισμού.
Όλα θα γίνουν αργά ή γρήγορα. Έτσι ελπίζω δηλ. :roll:
Γεια σας!!!
Μετα απο τρεις μηνες ατασθαλιων ειπα να ξεκινησω παλι να προσεχω!! Ειχα φτασει 79,5 και σημερα ειμαι 82,5 (ενταξει οχι και τοσο τραγικη διαφορα).
Καλη μας συνεχεια!!!
ούτε και βρίσκω το προηγούμενο εβδομαδιαίο μου, δεν έχει και σημασία αφου΄δεν έχω ζυγιστεί πρόσφατα. Μου πέφτει όμως 1 παντελόνι σε τραγικό σημείο και θα το δώσω :) :) :) :) :) :) :) :) είμαι πανευτυχής! Περπατώ πάρα πολύ κι αρχισα ξανα να προσεχω τι τρωω περισσότερο!
Σήμερα είχα επίσκεψη στον διαιτολόγο, τα αποτελέσματα πολύ καλά! Απώλεια 3 κιλών καθαρού λίπους και αύξηση μυικού ιστού κατά 300 γρ. Με αυτή τη μικρή αύξηση μπαίνω στα κατώτερα φυσιολογικά επίπεδα. Επόμενος στόχος απώλεια άλλων 3 κιλών λίπους και προσπάθεια επιπλέον αύξησης μυικού ιστού!
Α! Βγήκε και μια μικρή άνοδος στου μεταβολισμού μου η οποία προφανώς προκύπτει από κάποιους υπολογισμούς που προκύπτουν από την μυική αύξηση.
Η διατροφή μου αυτόν το μήνα είχε λίγο απ' όλα με εξαίρεση το λευκό αλεύρι και τη ζάχαρη. Αλεύρι ολικής κατανάλωσα. Υπήρξαν και 3 μέρες που έφαγα και γλυκά και πατάτες τηγανητές και απ΄όλα σε ότι ποσότητα ήθελα. Αλλά μόνο 3 και όχι συνεχόμενες!
Γυμναστήριο τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα!
Quote:
Σήμερα είχα επίσκεψη στον διαιτολόγο, τα αποτελέσματα πολύ καλά! Απώλεια 3 κιλών καθαρού λίπους και αύξηση μυικού ιστού κατά 300 γρ. Με αυτή τη μικρή αύξηση μπαίνω στα κατώτερα φυσιολογικά επίπεδα. Επόμενος στόχος απώλεια άλλων 3 κιλών λίπους και προσπάθεια επιπλέον αύξησης μυικού ιστού!
Α! Βγήκε και μια μικρή άνοδος στου μεταβολισμού μου η οποία προφανώς προκύπτει από κάποιους υπολογισμούς που προκύπτουν από την μυική αύξηση.
Η διατροφή μου αυτόν το μήνα είχε λίγο απ' όλα με εξαίρεση το λευκό αλεύρι και τη ζάχαρη. Αλεύρι ολικής κατανάλωσα. Υπήρξαν και 3 μέρες που έφαγα και γλυκά και πατάτες τηγανητές και απ΄όλα σε ότι ποσότητα ήθελα. Αλλά μόνο 3 και όχι συνεχόμενες!
Γυμναστήριο τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα!
κουκλαρα μου τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα??? ευγε μπραβο σου!!!
ε τωρα πια το πηρες το κολαι, ερχεται και το καλοκαιρι θα ναι ολα πιο ευκολα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:starhit::starhit::starhit::sta rhit: