κορίτσια κ συγκεκριμένα μαρουλένια που είσαι κ νέο φρούτο, διαβάζω το βιβλίο των τρίωρων κούτσα κούτσα κ στην δουλειά επειδή υπάρχει ησυχία τάξη κ ασφάλεια , κ θα σας γράφω οτιδήποτε ενδιαφέρον.
λοιπόν στην πρώτη σελίδα νούμερο ένα ενδιαφέρον.
πολύ μου άρεσε...
Η βουλιμία χτυπάει κυρίως ταλαντούχα άτομα(ε φυσικά) που δεν κατάφεραν ποτέ να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους:thumbdown: (εκεί ξενέρωσα)
δεύτερο:
η βουλιμία θα είναι πάντα εκεί ,το θηρίο, και κάθε φορά που χάνεται ένα γεύμα η κάθε φορά που θα επιθυμεί να φάει κάτι παραπάνω από αυτό που συνιστά η δίαιτα, αυτό το θηρίο κυριεύει. (κοινώς όχι καταπίεση, όχι παράλειψη γευμάτων,όχι δίαιτες)
αυτός σου λέει χωρίζει την πάλη με το υπερφαγικό επεισόδιο σε δύο ημίχρονα. το πρώτο ημίχρονο εξαρτάται από το πόσο καλά είμαστε προετοιμασμένοι σε διατροφικό επίπεδο.(εξασφαλίζουμε κατά την διάρκεια της μέρας μέσω της ποιότητας κ των τακτικών γευμάτων ένα καλό θρεπτικό αποτέλεσμα) τότε κερδίζουμε το πρώτο ημίχρονο.
αν χάσουμε το 2ο ημίχρονο για ψυχολογικούς λόγους,αυτό είναι κάτι που δν μπορούμε να το προβλέψουμε στο ξεκίνημα της μέρας. αλλά δν γίνεται να χάνουμε το 2ο κάθε φορά λόγω ψυχολογικής κατάστασης. αν όμως έχουμε χάσει εξαρχής το πρώτο ημίχρονο λόγω κακής οργάνωσης της διατροφής τότε το παιχνίδι είναι χαμένο εξαρχής αλλά παρόλα αυτά θα χρεωθεί όλο σε ψυχολογικά αίτια
. οπότε αρχικά ξεκινάς να κερδίσεις όσο πιο πολλά πρώτα ημίχρονα μπορείς. δηλαδή ακόμα κ αν στο τέλος γίνει το υπερφαγικό ας γίνει αφού πρώτα έχω καταναλώσει όλα αυτά που χρειάζεται ο οργανισμός μου. κ όσο το κάνω αυτό μπορεί να μειώνεται κ η έκταση του υπερφαγικού. από 2000 θερμίδες να πάει στις 1500 κ αργότερα 1000 κτλ.
πρώτα πρέπει να γίνει το σέρβις στον οργανισμό και μετά να αρχίσει το τρέξιμο(επίτευξη φυσιολογικού βάρους). πρώτα επαναφέρεται η ισορροπία στους μηχανισμούς όρεξης κ κορεσμού κ μετά προχωράμε παρακάτω.( στην αρχή δν γίνεται κανένας έλεγχος του βάρους,οπότε ξεχνάμε ζυγαριές ,ούτε εμείς ούτε τα φαγητά που τρώμε)