εγώ στη θέση σου δεν θα αναρωτιόμουν...θα χαιρόμουν....να δέχεσαι επίθεση στον ύπνο σου από atm δεν πολυλέει....:)
Printable View
Aκριβως ετσι.... σημερα πηγα κ ακυρωσα την μια καρτα κ ο τυπος στο τηλ προσπαθησε να με μεταπεισει κ οταν του ειπα οτι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση μου απαντησε οτι ειναι υποχρεωμενοι να τα λενε οοοολλλλαααα αυτα για να μας μεταπεισουν.... τι τραβανε κ αυτα τα παιδια ..... την ακυρωση παντως την εκανα!
Σκεφτομαι οτι θελω να παρω το iphone το 5......... αλλα με τι λεφτα οεο ?????
Η προσδοκία μειώνεται σταδιακά, η πικρία όμως μεγαλώνει..
Σκέφτομαι πως αυτή τη στιγμή που γράφω εδώ, ο γατουλίνος κάνει πάλι κρίση... σκέφτομαι "χαρά στην ψυχραιμία μου" που δεν αντιδρώ όπως την πρώτη φορά που ήρθα αντιμέτωπη με το θέαμα... και σκέφτομαι πως - δυστυχώς - πρέπει να τον "ταλαιπωρήσω" πάλι... να περιμένω να ξεκουραστεί, να τον πιάσω να πάμε στο γιατρό και να δούμε αν πρέπει πια να αλλάξουμε φάρμακο.
Σκέφτομαι επίσης πως όλα συνηθίζονται μάλλον. Και σκέφτομαι και το άλλο... πόσο εύκολο είναι να τραβιέσαι μια ζωή - είτε είσαι δίποδος είτε τετράποδος - επειδή κάποιος άλλος δίποδος αποφάσισε μια ωραία πρωϊα να σου κοπανίσει το κεφάλι... και καλύτερα να φύγουμε τώρα για να μη σκεφτώ και τίποτα άλλο... καλημέρα μας...
μεικές φορες νοιωθω να γινομαι ανιαρος ή να μην καταφερνω να μεταδώσω στους άλλους αυτο που θελω να πω, το ίδιο νομίζω ισχύει και όταν έχω να κάνω με γυναίκες.
πάντως άμα είμαι αυθόρμητος τα καταφερνω καλύτερα από όταν το πολυσκέφτομαι και όταν το αναλύω απο πριν
Σκέφτομαι ότι τώρα που είσαι εδώ νιώθω πιο ασφαλής...τώρα που είμαστε μόνο εσύ κι εγώ...αχ και να το ήξερες πόσο καλά νιώθω όταν είμαι εδώ ΜΟΝΟ μαζί σου...πόσο ασφαλής και ήρεμη...
Ότι μου τη σπάνε οι τηλεφωνητές...ντρέπομαι ν' αφήσω μήνυμα αν είναι για κάποιον που δεν γνωρίζω καλά...
σκέφτομαι ότι θα ήθελα ένα τσιγάρο...και βαριέμαι να πάω να πάρω!! :-(
Σκέφτομαι ότι θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί! Θέλω να εξαφανιστώ, να βγω από το σώμα μου...