Περισσότερες ελπίδες έχεις elis αν είσαι άσχημος αλλά με μυαλό ξουράφι.
Παρά όμορφος κ με τις όποιες συνέπειες της πάθησης.
Περιμένω να σπάσω τα δεσμά μπας κ ροδανίσει η γλώσσα.
Printable View
Περισσότερες ελπίδες έχεις elis αν είσαι άσχημος αλλά με μυαλό ξουράφι.
Παρά όμορφος κ με τις όποιες συνέπειες της πάθησης.
Περιμένω να σπάσω τα δεσμά μπας κ ροδανίσει η γλώσσα.
Για να σ βγαλαν διαγνωση ψυχωση σημαινει οτι εισαι μεγαλοσ δεν εισαι παιδι τωρα υπαρχουν καποια πραγματα που πρεπει να εκπαιδευτεισ οπωσ δεν πιστευουμε οτι μασ λενε οι αλλοι οποιοι κι αν ειναι αυτοι παντα διαλεγουμε τι να πιστεψουμε επισησ πρεπει να αποκτησεισ αποψη για τον εαυτο σου δηλαδη πχ εγω οταν επαιζα μπαλλα στην αλανα χωμα ειχε κατω επεφτα χτυπουσα σηκωνομουν συνεχιζα αυτο το βλεπω ωσ τιμη η βλακεια ειναι οτι συνεχιζα γτ εβλεπα τουσ ποδοσφαιριστεσ στην τηλεοραση που παιρναν φαουλ κ συνεχιζαν μετα εμαθα οτι μονοι τουσ πεφτουν εμεισ τοτε χτυπουσαμε βλακεια φουλ παιδια ειμασταν κι ετσι μεγαλωσαμε γι αυτο ομωσ οτι συμβαινει το παλευουμε εσυ ασ πουμε εισαι απο το ιδιο υλικο τωρα εισαι υπερπροστατευμενοσ δεν εχεισ δει ακομα τισ δυναμεισ σου δεν δοκιμαστηκεσ κλπ δεν ξερω παντωσ τα υλικα ειναι δυο η το ενα η το αλλο
Σκεψου λιγο οι αστεγοι πωσ επιβιωνουν τι δυναμεισ εχουν εμεισ σαν παιδια σακατευομασταν κ παιζαμε και βριζομασταν δηλαδη πραγματα που αμα τα δεισ σε ταινια θα πεισ ενταξει ειναι ταινια εμεισ τα ζησαμε εγω επαιζα μπαλλα στα χιονια μεσα στισ λασπεσ επαθα χιονιστρα ετσι μου ειχαν πει
Υπάρχουν επιστήμονες που είναι βέβαιοι ότι υπάρχουν εξωγήινοι και το τεκμηριώνουν αλλά δεν τους έχουν κλείσει ποτέ μέσα!
Υπάρχουν άτομα που έκαναν πράξη πεποιθήσεις τους (εγκληματα) και τους έκλεισαν στη φυλακή κι όχι στο ψυχιατρείο.
"Τρέλα", όπως πιθανόν το εννοείς, είναι εκεί που το άτομο παύει να έχει ειρμό σκέψης, δεν επικοινωνεί πρώτα με τον ίδιο του τον εαυτό και έπειτα με το περιβάλλον του. Στο άτομο αυτό δεν υπάρχει σχέση πεποίθησης - πράξης, σειράς επιχειρημάτων που να υποστηρίζουν μια άποψη. Κάνει ή λέει πράγματα που δεν ελέγχονται από τη σκέψη. Η σκέψη του είναι εικόνες ασύνδετες τις οποίες δεν μπορεί να αντιληφθεί και να κατευθύνει.
Χωρίς να αποκλείω, ακόμα και σήμερα που υποτίθεται βελτιώθηκε η επιστήμη, να κλείνουν στα ψυχιατρεία άτομα που δεν εμπίπτουν σ αυτό που περιέγραψα σαν τρέλα.
Σκέφτομαι πόσο γελοίο είναι μέλος που έχει φάει επανειλημμένα ban λόγω του ότι περιμένει κάθε φορά που απευθύνει το λόγο σε κάποιο άλλο μέλος να απαιτεί επιτακτικά και γρήγορα απάντηση... Hello, δεν είσαι το κέντρο του κόσμου... Πιστεύω πως καταλάβατε ποιον λέω...
Κυκνε δεν υπαρχει μονο η προσοχη υπαρχουν κι αλλα πραγματα χαλαρωσε
Εχουμε μια σχεση παθουσ κ μισουσ εμεισ οι δυο ειμαστε οι εναλακτικοι εδω μεσα εγω χωριατησ βεβαια
Το εβλεπα ενταξει
Παντωσ κοριτσια καλα κανετε και με δουλευετε γτ με την αληθεια δε μου κανει κουκου βοηθατε την υγεια ενοσ νεαρου αντρα μπραβο σασ keep up the good work αν κ απορω γτ σασ βαλανε
Ναταλακι που εισαι αγαπη μου πλιζ γραψε κατι
Ρε ναταλακι σε παρακαλω write something να πουμε σε pleaseαρο πλιζ
Βρισε με πεσ κατι
How are you doin
https://youtu.be/1HBGJVXSzas
Αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να κάνω για να με βοηθήσω να κοιμηθώ...
Μόλις έστειλα ένα e mail στην ψυχολόγο μου... Ο Θεός βοηθός από εδώ και πέρα, το θεωρώ πολύ πιθανό να με ξαποστείλει νωρίτερα αλλά δεν άντεχα να μην της τα πω... Έτσι κι αλλιώς είτε τώρα είτε το Δεκέμβρη δεν τον γλιτώνω τον ψυχικό πόνο που θα νιώσω... Κι έχει ήδη αρχίσει, γράφω και κλαίω εξαιτίας της κι αυτή είναι διακοπές... Τι ωραία, κάνεις κακό σε κάποιον και μετά πας να περάσεις καλά χωρίς την παραμικρή τύψη... Τέλος πάντων, κουράστηκα, ας κάνει ότι καταλαβαίνει...
Σκέφτομαι, με ποια λογική, φέρνουν πρώτα τα αναψυκτικά και μετά το φαγητό στις ταβέρνες;
Και αυτό το παράδοξο γίνεται σχεδόν σε όλες τις ταβέρνες. Υποτίθεται ότι το αναψυκτικό το πίνουμε για να φύγει η φαγητίλα από το στόμα, και για να κατέβει το φαγητό.
Θα μου πείτε δε σε υποχρεώνει κανείς να το πιεις πριν…. αλλά μέχρι να έρθει το φαγητό, μέχρι να φας...το αναψυκτικό θα έχει γίνει κάτουρο και δε θα πίνετε.
Όποτε, με ποια λογική σερβίρουν πρώτα το αναψυκτικό;
Σκεφτόμουν να πω μια καλησπέρα εδώ και πολύ καιρό ...... ε λοιπόν καλησπέρα ρεμάλιαααααααααααααα
Γεια σου συναδελφε στην τρελα
Με ειδε ενασ παππουσ στην παραλια κ χαζεψε γαμανε κι οι χοντροι κι οι φτωχοι κι οι τρελοι οταν ειναι νεοι αδερφε τωρα γερασαμε αυτοσ νομιζε οτι ειχε μυαλο η λεφτα αμ δεν ειχε
Ολοι ξερουν οτι εχω προβλημα εδω που μενω τα παιξε ο καυμενοσ
αν πω οτι αισθανωμαι χαλια θα ειναι ψεματα... αλλα η αληθεια ειναι πως ειμαι αρκετα σκεπτικος τα περισοτερα βράδια...
Εστάλη από Mi A1 στο E-Psychology.gr Mobile App
σκευτωμουν βασικα για 1η φορα να αποκαλυψω απο ποια πολη ειμαι κ συνχρονος να ρωτισω αν υπαρχουν ατομα απο εδω... αλλα θα νιοσω καπως εκθετημενος αν το κανω
αν νιώθεις ότι θέλεις να το πεις πες το ποτέ δεν ξέρεις τι άτομα μπορεί να γνωρίσεις...
εγινε ειμαι απο σερρες... οποιος θελει ανεξαρτητου ηλικια ας στειλει κανα μηνημα κανα γραμα κανα περιστερι η οτι θελει
οποιος η οποια ειναι απο δω ενοω κ θελει μια κουβεντα απο κοντα
Κάποτε πρεπει ν αρχίσω διάβασμα για εξεταστική.
Αυπνιες
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Παρατηρηση: οσοι εχουν ψυχολογικα ειναι τα καλυτερα παιδια
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Χρονια πολλα σε μαρια, μαριο, παναγιωτα και παναγιωτη!
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
Δε ξερω αν πεφτω μεσα, αλλα μαλον εισαι νεο παιδι, φοιτητης σε καποια πολη , και θες να καμεις γνωριμιες, ε?
Απο την αλλη αν εισαι φοιτιτης θα ειχες πολλες ευκεριες απο τη σχολη σου ¨)χαχα,
Οτι και να εισαι , δεν εχει νοημα! Αυτο που εχει νοημα ειναι να καμεις πραξι αυτο που λες!! καντω φιλεμου!! διοτις αν δεν το καμεις θα σε στοιχιωνει για παντα οι ευκεριες, η κοπελα που μπορει να ηταν το αλλο σου μισο και εσυ δυστυχως δεν εκαμες πραξι τα λογια σου, ωστε να την βρεις!
Εξαλου και να μην γνωρισεις καμια και κανενα δεν θα υπαρχουν επιπτωσεις! αρα!! απο το συγκεκριμενο ζητημα μονο κερδισμενος μπορεις να βγεις!!
Σαν μεγαλητερος θα σου ελεγα μην αφηνεις πωτες ευκεριες οπου καποια μερα μπορει να σου ξανα γυρησουν με το καταραμενο το " και αν ειχα ,,,"
ευχομαι να το καμεις και να γνωρησεις φιλες και φιλους εξερετους.