Χαχανούλη μου ακόμη μιλάς με τον Σκουντούφλη;
ʼντε με αφήσατε μοναχούλα μου εδώ :(
Printable View
Χαχανούλη μου ακόμη μιλάς με τον Σκουντούφλη;
ʼντε με αφήσατε μοναχούλα μου εδώ :(
Καλέ Eli πως είπαμε ότι σε λένε για να μην ψάχνω στις σελίδες;
Καληνύχτα Λιχουδάκο με τα ωραία σου λαλάγγια. Καλή ξεκούραση.
Χαχανούλη, Σκουντούφλη, συμμαζευτείτε!
Για ελάτε, να κάνετε παρέα στο κορίτσι μας, που έμεινε μόνο...
ʼντε, να φεύγω, γιατί θα γεμίσω το Στρουμφοχωριό, στρουμφοφωτογραφίες! :lol: :lol:
Λιχούδη μου έβαλες τα γυαλιά!!!
Hefty :D θα ψάξω να βρω και την ελληνική ονομασία γιατί αυτή δεν μου αρέσει!
Τι έγινε με την σοκολατένια, έβγαλε άκρη;
Σκουντούφλη μου, ας ελπίσουμε να το θυμάμαι και τις επόμενες μέρες!
Αύριο φεύγω και φοβάμαι πως θα την ξεχάσω την τέχνη...
Καλά που το κατάλαβες! Κι αύριο μέρα είναι κι αξημέρωτη κιόλας! Σε βρήκα hefty όπου και στο όνομά σου και στο στρουμφοόνομά σου πρέπει να αλλάζω από ελληνικά σε αγγλικά! Μα τι είδε ο σύζυγος και μίλησε έτσι; Τι πρόλαβε εννοώ να δει, πότε πρόλαβε και να νευριάσει και να σκεφτεί να βρίσει;:lol:
Λιχούδη μου έβαλες τα γυαλιά!
Καλέ ο Hefty είναι ο Προκόπης!!!!!!! Στη λίστα της Ναταλίας τους έχει ξεχωριστά αλλά αλλού που έψαξα βγάζει τον hefty για προκόπη.
Ωωωωωω, Σκουντούφλη μου!! Συγχαρητήρια!!!!
Μπράβο σκουντούφλη μπορείς να τις κάνεις και πιο μεγάλες τις φωτογραφίες.
Ναιιιι μόλις το είδα και εγώ! Δεν θυμάμαι είναι κάποιος ο Προκόπης;Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλέ ο Hefty είναι ο Προκόπης!!!!!!!
:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy::bouncy:
ΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝααα ααααααααααααααααααααααιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τα κατάφερα μετά απο μια ώρα ιδιαίτερα!!!!!!!!!!!!
Χαχανούλη για σένα!!!
Μάλλον εννοούσε Π@υτάνα μπάλα!Quote:
Καλά που το κατάλαβες! Κι αύριο μέρα είναι κι αξημέρωτη κιόλας! Σε βρήκα hefty όπου και στο όνομά σου και στο στρουμφοόνομά σου πρέπει να αλλάζω από ελληνικά σε αγγλικά! Μα τι είδε ο σύζυγος και μίλησε έτσι; Τι πρόλαβε εννοώ να δει, πότε πρόλαβε και να νευριάσει και να σκεφτεί να βρίσει;:lol:
Δεν πρόλαβε να πει όλη την πρόταση και τον ξαναπήρε ο ύπνος! :lol::lol::lol::lol::lol:
Όχι δεν είναι κανένας ο Προκόπης όμως τελικά είναι ένας ή δύο διαφορετικοί; Σκουντούφλη άσε τα σάπια, δεν κάναμε μία ώρα ιδιαίτερα, για λίγο σου είπα το πως να το κάνεις και μετά λέγαμε τους πόνους μας!
Κάτι μου λέει ότι ο Χαχανούλης βρήκε το μπελά του με τις μαθήτριές του! Χεχεχεχεχε!!!!!
Τώρα πάω στ' αλήθεια για ύπνο. Καληνύχτα και πάλι!
Quote:
Originally posted by Eli
Μάλλον εννοούσε Π@υτάνα μπάλα!Quote:
Δεν πρόλαβε να πει όλη την πρόταση και τον ξαναπήρε ο ύπνος! :lol::lol::lol::lol::lol:
Και το γέλιο θα συνεχιστεί αύριο που θα του πεις το σκηνικό και δε θα θυμάται τίποτα! :lol:
Μπράβο Σκουντούφλη μας! Επιτέλους τα κατάφερες! Εύγε χαχανούλη έκανες ιδιαίτερα σήμερα χιχιχιχι και είχαν και 100% αποτέλεσμα!
Καινούριο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω! Για να μην πω είπαν στη γριά να.......Πήγαινε για ύπνο μαρή λιχούδο!!!
Eli θυμάσαι πως μπαίνει το τικεράκι για να εξηγήσεις σε μία κοπέλα; Δεν τα καταφέρνει διαβάζοντας τις οδηγίες για το τικεράκι. Να της πω να στείλει u2u στη Ναταλία ή μήπως ξέρεις πως μπορεί να βοηθηθεί για να το φτιάξει;
Φεύγω, εξαφανίζομαι... Τσαφ! και έφυγα....
Ιδού!
Τα στρουμφάκια: (η λίστα δεν έχει ολοκληρωθεί)
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μπαμπαστρούμφ στο επεισόδιο της πρώτης σεζόν με τίτλο "Η μαγική... ρούμπα (The Hundredth Smurf)", τα Στρουμφάκια είναι 100 στο σύνολο. Η λίστα που ακολουθεί αριθμεί τα Στρουμφ με τα ονόματά τους (και σε παρένθεση στα Αγγλικά):
1. Μπαμπαστρούμφ (Papa Smurf)
2. Στρουμφίτα (Smurfette)
3. Σπιρτούλης (Brainy Smurf)
4. Προκόπης (Hefty Smurf)
5. Ξεφτέρης (Handy Smurf)
6. Χαχανούλης (Jokey Smurf)
7. Γκρινιάρης (Grouchy Smurf)
8. Χουζούρης (Lazy Smurf / Sleepy Smurf)
9. Κοιμήσης (Dreamy Smurf)
10. Λιχούδης (Greedy Smurf /Chef Smurf)
11. Σκουντούφλης (Clumsy Smurf)
12. Μελένιος (Vanity Smurf)
13. Ντορεμί (Harmony Smurf)
14. Μουσούδης (Tracker Smurf)
15. Λουλούκος (Painter Smurf)
16. Μουτζούρης (Sloppy Smurf)
17. Μπιμπίκος (Poet Smurf)
18. Μπιζέλης (Farmer Smurf)
πηγή: http://www.retrodb.gr/wiki/index.php...85%CE%BC%CF%86
ʼντε μαρή ʼβα και έχω και αργή σύνδεση και κάνει μία ώρα να ανοίξει η σελίδα με τις φωτογραφίες σου!!!
Quote:
Καινούριο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω! Για να μην πω είπαν στη γριά να.......Πήγαινε για ύπνο μαρή λιχούδο!!!
Επίσης να συμπληρώσω ...
έκανε και η μύγα κ@λο και έχεσε τον κόσμο όλο!
Eli από εκεί τα πήρα κι εγώ αλλά η λίστα του αρχηγού τα λέει αλλιώς.
Σκουντούφλη η σκυλίτσα είναι δική σου ή μήπως είναι σκυλίτσος;:lol:
Γεια στο στρουμφοχωριο!Εχουμε κ ενα θεατρο στρουμφακια μου κ ειμαστε στις τελευταιες προβες αφου εχουμε πρεμιερα πρωτη Μαρτιου.Ειναι φοβερη η παρασταση,με τα κοστουμια ολα ζωγραφισμενα στο χερι,ζωντανη μουσικη κ τραγουδι.καποιοι καλοθελητες ομως εκοψαν με μαχαορι ολα τα ταμπλω με αφισα της παραστασης απο πλαστικο σε μεγαλο μεγεθος που ειχαμε βγαλει στην πολη.Ειχαν κοστισει γυρω στα 500 ε κ φυσικα δεν υπαρχουν λεφτα για αλλα,ασε που μπορει να μας τα ξανασκισουν.
Σημερα ηταν μια πολυ φορτισμενη μερα για μας γιατι πηρε φωτια,μπορει να το ειδατε στην τιβι,το δημοτικο μας θεατρο.Οι ζημιες ειναι μεγαλες,κατασταφηκε ολοσχερως το ξυλουργειο του θεατρου.η σκηνη κ ολη η σκεπη. Φυσικα ακυρωθηκαν ολες οι παραστασεις τους κ στα 2 εργα που θα παιζονταν μεχρι τελος μαρτη.Ευτυχως ομως δεν επιασαν φωτια τα κουστουμια που ειναι κ μεγαλης υλικης αλλα κ ιστορικης αξιας.
Τζίνα μου δεν το θυμάμαι πολύ καλά και δεν θα μπορέσω να το εξηγήσω καλά γραπτώς. Είναι λίγο περίπλοκη η διαδικασία και εγώ είχα μπλεχτεί λίγο μέχρι να το κάνω. Μάλλον δεν θα είμαι πολύ καλή στην εξήγηση μου.Quote:
Eli θυμάσαι πως μπαίνει το τικεράκι για να εξηγήσεις σε μία κοπέλα; Δεν τα καταφέρνει διαβάζοντας τις οδηγίες για το τικεράκι. Να της πω να στείλει u2u στη Ναταλία ή μήπως ξέρεις πως μπορεί να βοηθηθεί για να το φτιάξει;
Το στρουμφοχωριό μας!!!!!! :smilegrin:
Όχι Γλαύκη δεν άκουσα ειδήσεις, ήταν ατύχημα; Τι κρίμα ρε γαμώτο. Και τις δικές σας αφίσες τι δουλειά είχαν να τις καταστρέψουν οι μ@λ@κες!!
Τζίνα μου το επιβεβαίωσα, είδα σε youtube ελληνικά στρουμφάκια και ο hefty είναι ο Προκόπης το στρουμφάκι με το τατουάζ, επιβεβαιωμένο. Η πηγή της Ναταλίας ήταν από τη Wikipedia που για κάποιο λόγο είχε χωριστά τα δύο ονόματα, μάλλον τα μπέρδεψαν.Quote:
Eli από εκεί τα πήρα κι εγώ αλλά η λίστα του αρχηγού τα λέει αλλιώς.
http://www.youtube.com/watch?v=f4CL6F-0goE
Να δωσω συγχαρητηρια στα 2κοριτσια μας στην Πωλινα που ειδε το 8 κ στη Μακ που ειδε το πολυποθητο 69.....Με γειακ το φουστανακι....
Μα καλά πως πήρε φωτιά?
Τυχαίο η φωτιά κ οι αφίσες?
Quote:
Σκουντούφλη η σκυλίτσα είναι δική σου ή μήπως είναι σκυλίτσος;:lol:
Σκυλίτσα σκυλίτσα!!!!!!!!!!
Γλαύκη μου τώρα που κάηκε το θέατρο πως θα ανέβει η παράσταση;
Κρίμα για τις αφίσες και για την φωτιά. Αλλά όλα μαζί βρε Γλαύκη μου; Περίεργο δεν είναι;
Την έχεις στειρώσει και είναι λίγο παχουλούλα η σκυλίτσα σου;
Αν κατάλαβα καλά άλλο είναι το θέατρο που είναι η Γλαύκη και άλλο το Δημοτικό Θέατρο που κάηκε ή όχι;
Τελείωσε και κατοχυρώθηκε είμαι ο Προκόπης!!!