Kαλησπέρα κόσμε ! Τι κάνετε ; Προχθές πήγα στη διαιτολόγο μου για λιπομέτρηση μετά από 1μιση μήνα που χα να κάνω . έχω χάσει 6 κιλά (94,5 με εδειξε πάντα 3,5 κιλά πάνω απ τη δική μου) εκ των οποίων τα 5 και κάτι είναι λίπος . Επίσης είχαμε αύξηση της μυικής μάζας κατά περιπου 400 γραμμάρια (αν και γενικά δεν έχω πρόβλημα με τη μυική μάζα , είμαι πάντα μέσα στα φυσιολογικά όρια) . Γενικώς μια χαρά κι η διαιτολόγος μου έχει χ&*στεί πάνω της απ τη χαρά της που κάθε φορά που πάω είμαι τόσο διαφορετική . Μέχρι τώρα είμαι "κυρία" και δεν έχω αγγίξει τσουρέκια και κουλουράκια , γενικότερα είμαι αρκετά συγκρατημένη . Δεν έχω ζυγιστεί καθ ότι δεν έχω τη ζυγαριά μου εδώ . Μόνο λίγο τους υδατάνθρακες να μειώσω ρε γαμώτο , για κάποιο λόγο έχω την τάση να τρώω περισσότερους τελευταία . Από γυμναστική δυστυχώς λόγω της κατάστασης με το γόνατο μου ούτε που πλησιάζω τον διάδρομο στο σπίτι , μόνο κάνω καμιά βόλτα έξω με το ποδήλατο όταν τυχαίνει . Με ο που τελειώσουν οι διακοπές του πάσχα και ξαναανηφορίσω προς τα βόρεια θα πέσω με τα μούτρα στο γυμναστήριο και το καλοκαίρι προετοιμάζομαι για "λιώσιμο" στο κολυμβητήριο (αφού ξεμπερδέψω οριστικά με τα θέματα στο γόνατό μου και εφόσον μου επιτρέπεται). :cool2: