Σεμνάαααααααααααααααααααα ααQuote:
Originally posted by alalumaki
Μπαρμούνι είσαι κοντά στο 80 !!!!! yesssssssss ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !
Printable View
Σεμνάαααααααααααααααααααα ααQuote:
Originally posted by alalumaki
Μπαρμούνι είσαι κοντά στο 80 !!!!! yesssssssss ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !
bonjour σε ολες και ολους!
λοιπον σας ομιλει μια πρωην του 8. yes!!!!!ας αφησουμε τα σεμνα και τα σεμνοτυφα!! 79,5 και εβαλα το ασπρο παντελονι που ειχα παρει περσυ!!!
με συγκινησατε βεβαιως βεβαιως ολες που δεν με ξεχνατε και με αναφερετε συνεχεια. ναι, τα καταφερα. το ειδα το 7 σημερα το πρωι και ειμαι καταχαρουμενη. και μολις ειδα το 7 εβαλα το ασπρο τζινακι. οχι οτι δεν εχω ενα κωλο ΝΑ μετα συγχωρησεως αλλά το ειχα αχτι. το ειχα παρει περσυ και περιμενα να δω το 7!!! και φυσικα για οπες εχουν απορια τι βρακι εβαλα, οχι δεν εβαλα στρινγκ! εκοβε τοσο πολυ και ξεχωριζε που το εβγαλα και εβαλα ενα κανονικο με την υποσχεση στον ευατο μου να το ξαναδοκιμασω με το παντελονι οταν κατεβω απο τα 75!!
κοριτσια συγχαρητηρια σε οιλες για τις απωλειες. επισης συγχαρητηρια στη συμπεθερα που φουσκωνει (καθε κανονας εχει και εξαιρεσεις....)
και τωρα επειδη δουλευω και σημερα σας αφηνω.
και μια συμβουλη. παρτε το αποφαση η αλλοτε προεδρος μας εχει παρατησει και για να μη μας κακοφανει πολυ μπαινει που και που αφηνει κατι φωτος, ενιοτε και βιντεακια και χαιρετα μας τον πλατανο.
α, κυρια μου, σε καθαιρω. δεν μπορει αν εισαι προεδρος και να κανεις κατι μερες να μπεις χωρις δικαιολογια, να μας πετας κατι ξερα υπονοουμενα για να φευγεις απο την υποχρεωση. εχεις υποχρεωσεις εδω, εχεις δουλειες, εχεις γραψιμο πολυ....
καλημεραααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααα
που εισαι καλε μπραμπουνι? :D:D:D
ΜΠΡΑΒΟ.......μπράβο και μπράβο για το 7αράκι σου..τελικά, τα κατάφερες με το επταράκι, ε; ʼντε και στο 6!!!!!
την καλημέρα μου στα υπόλοιπα κορίτσια, ευχές για ένα τέλειο ΣΚ...ε, κάνει και τέλειο καιρό για τις επιθυμούσες του λούεσθαι....τις τυχερές!
Καλημερες..Καλημερες....
Μπαρμπουνι συγχαρητηρια για το 7...αντε και στο 75 τωρα...Ασπρο παντελονι ε?????μια χαρα σε βρισκω εγω αργο ακομη για το ασπρο....Οσο για το βρακακι η καλυτερη λυση ειναι στο χρωμα του δερματος χωρις ραφες....
TIDE να χεις κι εσυ ενα τελειο ΣΚ....ελπιζω να εχεις προσβαση σε καποια παραλια....αν παλι οχι γεμισε την μπανιερα μπες μεσα και φαντασου οτι εισαι αλλου :P
Εγω παντως βαζω το μαγιο μου παιρνω τις πιτσετες μου και τα σιντονια μου.....πασαλειβομαι με τα λαδια μου και παω να λιωσωωωω...να παρω και λιγο χρωματακι βρε αδερφε !!!!!!!!
TYXERH Aλεξανδρούλα, να περνάς καλά, να μαυριζεις και να ονειρεύεσαι κάτω από τον ήλιο....να σου πω δε, ότι εγώ ούτε είμαι κοντά σε θάλασσα και πρόσφατα έκανα ανακαίνιση και πέταξα και την μπανιέρα...βέβαια, για να μην κλαίγομαι στη θάλασσα φέτος δε θα πλησιάσω λόγω...του γνωστού προβλήματος που,όσο πάει και οξύνεται...τεσπα! φιλιά στις ομορφολουόμενες!!!
Καλημέρες καλημέρες κοπελιές!! Λουόμενες και μη, καλό Σαββατοκύριακο σας εύχομαι, καλές βουτιτσες και γενικά όλα τα καλά.
Αννεζίνα μου, είσαι τόσο γλυκιά, με συγκίνησες κοριτσάκι μου, σου εύχομαι από τη μεριά μου, γρήγορα να φτάσεις στο στόχο σου.
Μπαρμπουνάκι μου, επιτέλους ένα πολύ μεγάλο και δυνατό βήμα μπροστά ! Ζήτω τα λευκά τζινάκια! πάντα τα λάτρευα, και όταν
συνοδεύουν ωραία οπίσθια, τι καλύτερο! Το στριγκάκι δεν κατάλαβα γιατί σε έκοβε, μήπως δεν το έχεις συνηθίσει? Ελα καιρός είναι πιά
τώρα με τα 7ρια θα σου γίνει καθημερινότητα, φρόντισε να το μάθεις...
Αλεξάνδρα τυχερούλα, τα πήρες όλα κι έφυγες, καλό μπανάκι σου εύχομαι, ακολουθώ κι εγώ οσονούπω.....
tide μου κι εσύ να έχεις ένα πανέμορφο Σ/Κ. Είδες, οι θυμοι και τα λόγια, οι τιμωρίες δεν πιάνουν τόπο, η οικοδέσποινα μας, δυστυχώς μας έχει στην ξεπέτα πλέον, δε μετράμε , μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Μπαίνει δυο λεπτά ανεβάζει καμια εικόνα και adieux l΄ amie!!!
Αλλού ξημεροβραδιάζεται, καλά Ναταλάκι, το λάβαμε, το εμπεδώσαμε....
Μόνο να είσαι καλά....
Φιλιά κουκλάρες μου, και καλά να περνάτε!
Δεν πειράζει Λιλή (αλήθεια το καινούριο καρτούν το μπεμπέ Λιλή, με ένα τερατόμορφο και δυσκίνητο μωρό, το έχεις δει;;;;όχι, ότι μου θυμίζει εσένα, μόνο στο όνομα, εξάλλου είναι λίγο παχουλό αυτό) δεν πειράζει, που λες, διαβάζουμε τα νέα της από το άλλο τόπικ(ξερόβηχας, εδώ!)
Κι εσύ να περνάς καλά...όσο γίνεται με τα ζόρια που έχεις!!Αλλά μην νομίζεις...ο καθένας τραβά ζόρια...φιλιά
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ένας τύπος του Αλλάχ και μπιραλάχ εμφανίζεται στην αρχή και δε με αφήνει να μπω...έτσι, πηγαίνω στο κουγκλ και σας ψάχνω στην τύχη με το όνομα των τόπικ...δε με ενοχλεί η διαφορετική θρησκεία αλλά διώξτε τον να πάει στο καλό να μπαίνυμε άνετα...
καλημερα κοριτακια μου,
εγω περασα ενα απο τα καλυτερα ΣΚ εδω και πολυ καιρο, πηγαμε στην θαλασσα και περασαμε τελεια,
η κορη μου ενα ονειρο, οτι και να πω ειναι λιγο,
ξεκουραστηκα, την χαρηκα, μιλησα με τον συζηγο, τι να πω, μακαρι καθε μας ΣΚ απο εδω και περα να ειναι ετσι.
συμπεθερα τι διαβαζω...........7αρακι ε? τελεια τελεια, αντε και εις κατωτερα,
καλα εγω εγω εχω παρει την πολυ ανηφορα λεμε 68,8 σημερα το πρωι
καλη εβδομαδα να εχουμε
καλή εβδομάδα σε όλα τα ομορφοκόριτσα!!!
ελπίζω να είστε όλες καλά!!
μπαρμπουνέλι μου congratulations!! άντε να παίρνουμε κι άλλοι σειρά.... χιχι
Αλεξανδράκι και εγώ το τόλμησα την κυριακή!! τις έκανα τις βουτιές μου!!
tide μου βουρ γιατην παραλία και μη μασας τίποτα..
αννεζινάκι μου ευχαριστώ πολύ!! σου στέλνω πολλά φιλιά!!
Βασουλίνι τι κάνεις?? ανεπίτρεπτο πάντως.. να μπαίνει μια εγκυμονούσα, και να μας φτύνει η πρόεδρος.. δεν συμφωνείς??
φιλιά σε όλες τις όμορφες!!!!!
Νάσαι καλά βρε Μαράκι, ξεκαρδίστηκα στα γέλια απόψε!Quote:
Originally posted by tidekpe
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ένας τύπος του Αλλάχ και μπιραλάχ εμφανίζεται στην αρχή και δε με αφήνει να μπω...έτσι, πηγαίνω στο κουγκλ και σας ψάχνω στην τύχη με το όνομα των τόπικ...δε με ενοχλεί η διαφορετική θρησκεία αλλά διώξτε τον να πάει στο καλό να μπαίνυμε άνετα...
μα τι έγινε με τον κυριούλη? φάγαμε πόρτα? δε του αρέσαμε? ή μας είδε με τις πυζάμες και μας πέταξε έξω νυχτιάτικα?
μάλλον εμένα ξεροψημένη θα είδε και φοβήθηκε για σαμποτάζ χαχαχα
Εμ, τόσα χρόνια μακριά από τον ήλιο (φοβούμενη το σοκ των συνλουομένων) άσπρη, άσπρη σαν το γάλα καραδυτική, πού να με αφήσει;;;;;;;;Σκιάχτηκα κι εγώ....Ενώ εσύ με 2ωρο κολύμπι το έχεις το σοκολατί σου, σίγουρα....σαν πιο δικιά του σε πήρε...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ομορφοκόριτσα...εγγυμονούσ� �ς, 7θωρούσες, φεγγαροκουνίστρες, Κυριακολουόμενες, ηθελημένα εξοδούχες....ζέστη! Είμαστε όλη νύχτα με ένα αιρκοντίσιον...φρίκη!Αλλά κι η ζέστη πιο φρίκη...ονειρευόμουν ότι ήμουν στο Καρπενήσι και έβρεχε..τι ωραίο όνειρο!!!!Επειδή μου την έχει δώσει που είμαστε με ένα αιρκοντίσιον στον κ...λο...γι'αυτό είδα το ονειρο..με καλεί η φύση!!!!!ΤΩΡΑ έρχομαιαιαιαιαι...πετώ ότι περιττό υπάρχει πάνω μου, ρούχα, σκουλαρίκια, μακιγιάζ, κιλά κι έρχομαι φύση μου...και πάνω που θ αδυνάτιζα, λέει, χτύπησε το τηλέφωνο, έτρεξα να το σηκώσω να μη ξυπνήσουν τα παιδιά, σκόνταψα σε μία από τις 1000 Ντόρες της μικρής, χτύπησα και ξύπνησα...και με είδα μισοβαμμένη, με το νυχτικό μου και με τα κιλά μου πάλι...ούτε στον ύπνο μου να η ζήσω την αίσθηση της αδύνατης πάλι, ε; Καλάααααααααα
Καλαααααααααααααααααααααα α! Εμ εμένα διαβάζει ο κυριούλης με το φακιόλι, βλέπει του ποταπούς μου στόχους και ιδανικά και με μπλοκάρει, Λίλη μου....
φιλιά, υπομονή εγγυμονούσα με τη ζέστη, και οπλιστείτε με υπομονή για όλα!
ΑΑΑ, δεν΄ξέρουμε από πού θα μας σκάσει το ωραίο γι'αυτό ας είμαστε προετοιμασμένες με ένα μεγάλο χαμόγελο!
Καλημερα σε ολους ειμαι νεο μελος και επιτελους βρηκα ενα σαιτ οπου μπορουμε να μοιραζομαστε πληροφοριες και προβληματα σχετικα με το βαρος μας. Ενα μεγαλο μπραβο στους δημιουργους αυτου του forum. Εχω ξεκινησει και εγω μια προσπαθεια εδω και ενα περιπου μηνα μεχρι στιγμης παει καλα , αλλα εχω πολυ δρομο ακομα! Καλη επιτυχια σε ολους!
Κοριτσάρες μουυυυυυυυυυυυυυυ τι κάνετε??????????
Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια είδα και εγώ το 7 μπροστά στη ζυγαριά μου. Ναι σήμερα το πρωί συγκεκριμένα έδειξε 78 κιλάκια. ʽ
Επιτέλους ξεκίνησα και τα μπανάκια μου, θα αρχίσω να μαυρίζω και σιγά σιγά ..
Ευχομαι και εσείς όλες να είσαστε καλά.
Στη "γκαστροπούλα" μας θέλω να πω να προσέχει τώρα με τις ζέστες.
Τι άλλο??? Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τώρα τα σχόλια που έχασα αυτές τις μέρες
ααα τώρα το θυμήθηκα. Ειχα προσπαθήσει πριν 2 μέρες να μπω στο φόρουμ και με παρέπεμπε σε κάτι άσχετο, το πάθατε και εσείς ή μάλλον έγω αρχίζω και χάνω τα μυαλά μαζί με τα κιλά????