Χμμμ εγώ σήμερα λίγο τα έκανα μαντάρα...
Το χασα λίγο στο πρώτο ημίχρονο και μετά αρκετά στο δεύτερο.
Αλλά και αύριο μέρα είναι...
Printable View
Συγχαρητήρια μιτσάκι!!! Σίγουρα η αλλαγή δεκάδας είναι πάντα μεγάλη υπόθεση και μεγάλη χαρά!!! Αλλά όταν είδα αυτό το 6 το άτιμο τσίριζα από τη χαρά μου και χοροπηδούσα!! Επειδή είχα να το δω από το λύκειο!! Τώρα όταν με το καλό δω και το 5 που δε το χω δει ποτέ γιατί από γυμνάσιο είχα ξεφύγει ήδη στα κιλά νομίζω θα λιποθυμήσω χαχαχαχα
Μαρουλένια δατς δε σπίριτ!!!
Έλα μην απογοητευεσαι.. Κάθε μέρα που δε τα πάμε καλά την αφήνουμε πίσω! Ξέρεις τι σκέφτομαι όταν τα σκ@τωνw λέω εχω δύο επιλογές η πρώτη να κάτσω να μιζεριαζω και να λέω τι έκανα και να ξαναφαω, και η δεύτερη να ξεκινήσω και πάλι για να καταφέρω το στόχο μου χωρίς να σκέφτομαι το χθες!
Αχ Pink σε ευχαριστώωω! Θα λυποθυμισουμε μαζί όταν έρθει εκείνη η ώρα! Εσύ είσαι πολύ κοντά! Μπράβο συνέχισε έτσι!!
Σ' ευχαριστώ πολύ Μιτσάκι!! Μπορεί σαν αριθμός να φαίνεται κοντινός αλλά έχω σίγουρα ένα τετράμηνο μπροστά μου ακόμα πιστεύω!!! Δεν πτοούμαι όμως, πλέον είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω!! Όταν ξεκίνησα διατροφή στα 95 κιλά όλοι μου έλεγαν να μη βάζω τρελούς στόχους να είμαι ρεαλίστρια, να χάσω καμιά 10-15 κιλά και να μην απογοητεύομαι γιατί δύσκολα θα φτάσω πιο κάτω. Τώρα με τη γυμναστική και τα βάρη όταν ξεκίνησα μου λέγαν "ε μη περιμένεις να σηκώνεις και πολλά κιλά ή να γραμμώσεις" και όμως κ αυτό γίνεται σιγά σιγά και πλέον φαίνεται ότι αθλούμαι. Κάποιοι το είπαν για το καλό μου, κάποιοι από ζήλια γιατί ήθελαν να νιώσουν την ανωτερότητά τους απέναντι στην καημένη χοντρούλα. Όμως είμαι εδώ και συνεχίζω να τους αποδεικνύω πόσο λάθος έκαναν. Κυρίως όμως αποδεικνύω στον εαυτό μου πόσο λάθος έκανα όταν όλα τα έβλεπα μαύρα!!!
Καλή σας νύχτα, σας φιλώ!!! <3
Quote:
Originally posted by marulenia
εμ ακόμα δν έχεις φτιάξει την πεντάδα σου, δν έχεις κάνει αρκετές προπονήσεις, ο πλει μάικερ είναι τραυματισμένος, αλλά παρόλα αυτά είσαι αρκετά έμπειρος κ ώριμος κόουτς κ ξες οτι θέλει χρόνο για να χτιστεί το ρόστερ! μακάρι να είχα φτάσει κεγώ σε αυτό το λέβελ αντί να βάζω τους παίχτες να τρέχουν στα πρώτα τρία λεπτά κ μετά να πέφτουν στο πάτωμα χωρίς να τελειώνουν καν τον αγώνα.
(μα πόσο παραστατική είμαι πες μου)
στην αρχή είναι λίγο δυσνόητος αυτός ο τρόπος διατροφής, μέχρι να βγάλουμε κάποια άκρη ,μετά όμως βγαίνουν όλα φυσικά γιατί αυτός είναι ο μόνος σωστός τρόπος διατροφής.
σήμερα θα φάω(δεν σκοπεύω να γράφω συνέχεια) κ καταντήσω κουραστική ,μόνο τις πρώτες μέρες για να μου λέτε αν συμφωνείτε):
πρωί:μπλακ κόφι με άδειο στομάχι(κακό κορίτσι)
ενα γιαούρτι με πέτσα, ένα πορτοκάλι μεγάλο, κ δύο κριτσίνια (δν ξέρω αν είναι ολικής,μαύρα είναι πάντως κ έχουν πάνω ηλιόσπορους)
δεκατιανό:ένα πορτοκάλι κ άλλα δύο κριτσίνια
μεσημέρι: ψαρόσουπα συγκλονιστική με πατάτα κ ρύζι κ σαλάτα μαρούλι
αυτά για την ώρα.
πινκ έτσι όπως τα λες είναι, υπάρχουν πολλοί γύρω μας ,που βλέπουν τις δυνατότητές μας και αντί να μας βοηθήσουν προσπαθούν να μας βάλουν τρικλοποδιές, να κλονίσουν την αυτοπεποίθησή μας, κ να μας σπρώξουν πάλι να κρυφτούμε στο καβούκι μας γιατί φοβούνται οτι αν βγούμε από εκεί θα κάνουμε θραύση κ θα τους επισκιάσουμε. πιστεύω οτι αυτοί κατέβαλαν τρομερή προσπάθεια για να φτάσουν σε ένα μέτριο λέβελ, ενώ εμείς είμαστε ημίθεες κ βάλε ενώ χαντακώνουμε κιόλας τον εαυτό μας. ποπο δοξάζτε με δοξάζτε με!
να σκάσουν οι μοντέλες να τρέχουν οι μοντέλοι!!!!!!
double post αλλά για καλό σκοπό.
τι διάβασα σήμερα ρεσουμε
1)οτι στην προσπάθειά μας για σωστή διατροφή, καλό είναι να αλλάξουμε κ άλλα πράματα στην ζωή μας ταυτόχρονα, όπως το να δουλέψουμε στο να σταματήσουμε να παίζουμε το τον ρόλο του καλόβολου χονδρούλη αλλά να έχουμε άποψη κ απαιτήσεις από τους άλλους αλλά κ από τον εαυτό μας. συστήνει: καθημερινή ελαφριά σωματική άσκηση περίπου 30 λεπτά την ημέρα(χτες στόλισα 3 μέτρα δένδρο νομίζω ιναφ), χαλαρωτικό μασάζ, ευχάριστο διάβασμα, ευχάριστη κ δημιουργική φαντασίωση(σεξ με ζωγράφο ας πούμε???αστειάκι), η χαλαρωτική μουσική, το χαλαρωτικό μπάνιο, η κοινωνική συντροφιά, η προσευχή, η ανάπτυξη νέων χόμπυ)
2)κατάρριψη του μύθου οτι το ιδανικό βάρος είναι 10 κιλά κάτω από το ύψος μας. αυτό ξεκίνησε από ένα πίνακα μιας αμερικανικής ασφαλιστικής η οποία μετά από στατιστική μελέτη αποκάλυψε οτι αν οι πελάτες είχαν τα συγκεκριμένα βάρη τότε κ η εταιρία είχε τις λιγότερες πιθανότητες να πληρώσει το αντίτιμο των ασφαλίστρων σε ενδεχόμενη ιατρική φροντίδα. πρόκειται για έναν απαράδεκτο πίνακα που δυστυχώς έχει γραφτεί βαθιά στο dna των σύγχρονων ανθρώπων κ αφαιρείται μόνο με λοβοτομή
3)συνεχής υπενθύμιση του χώρου όπου πήραμε φροντίδα στο παρελθόν. αυτός λέει οτι η ομάδα του φρόντιζε να στέλνει περιοδικά σε μηνιαία βάση στους πελάτες του, κ αυτοί σκεφτόντουσαν οτι ακόμα τους θυμούνται κ οτι πρέπει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό τους.
γιαυτο όταν μπαίνω ενεργά στο φόρουμ ,πάντα καταφέρνω να προσπαθώ λίγο κ να μην αφήνομαι!!!!
και τέλος
4) οταν κάνουμε υπερφαγικό ,φροντίζουμε τουλάχιστον να το απολαύσουμε κ να το χαρούμε κ όχι να βυθιστούμε στις τύψεις κ το αυτομαστίγωμα
αυτά
τρίπλ πόστ έτσι γιατί γουστέρνω
για να μην διαβάζετε κ όλο το τόπικ ,ορίστε ανάλυση από λέσινγ.
Quote:
Originally posted by lessing
Λιγη ακομα θεωρια:Η καταναλωση φαγητου προκαλει παραγωγη γλυκοζης στο αιμα.Συγχρονως στο παγκρεας παραγεται μια ορμονη η ινσουλινη η οποια εχει την ικανοτητα να μεταφερει τη γλυκοζη απο το αιμα στα κυτταρα κ να την μετατρεπει σε ενεργεια.Ο παραπανω μηχανισμος διεξαγεται εξολοκληρου στο αιμα.Ταυτοχρονα πραγματοποιειται κ ενας αλλος μηχανισμος αυτη τη φορα στον εγκεφαλο.Η ινσουλινη που παραγεται στο παγκρεας μαζι με τη βοηθεια 3 αλλων θρεπτικων στοιχειων.
1)αμινοξεα(που βρισκουμε τα μισα απαραιτητα στα γαλακτοκομικα προιοντα κ τα αλλα μισα στα πληρη δημητριακα)
2)βιταμινη Σε που χρησιμοποιειται ως καταλυτης(που αφθονει στα λαχανικα,τα φρουτα κ τους φρεσκους χυμους)και
3)βιταμινες του συμπλεγματος Β κ κυριως βιταμινη Β6(πυριδοξινη)(που βρισκουμε στα πληρη δημητριακα.στους αψητους ξηρους καρπους.κ.α.)παραγουν στον εγκεφαλο μια ουσια,τη Σεροτονινη,η οποια ειναι υπευθυνη για 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.Η μια ειναι η ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ Κ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ στον οργανισμο κ η αλλη το ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΟΡΕΣΜΟΥ, δηλαδη με απλα λογια το χορτασμα.
Το παραπανω συστημα παραγωγης Σεροτονινης ειναι διαταραγμενο στα ατομα που εχουν κανει πολλες προσπαθειες να χασουν βαρος,μακροχρονιες διαιτες κ κυριως ανορθοδοξες διαιτες.Για να επανελθει σε φυσιολογικη λειτουργια το συστημα μηχανισμου Πεινας κ Κορεσμου απαιτουνται περισσοτερο απο 2 μηνες σωστης διατροφης.
Οταν η παραγωγη Σεροτονινης ειναι μειωμενη προκαλουνται στο ατομο δυσαρεστα συμπτωματα οπως νευρα,αυπνια,αγχος,στρες,πα ρατεταμενη πεινα.Στην αντιθετη περιπτωση οταν καποιος εχει καταναλωσει διλπασια ποσοτητα φαγητουτοτε ως συνεπεια εμφανιζεται αυξημενη παραγωγη Σεροτονονης και παλι εχουμε διαταραχη η οποια εκδηλωνεται με υπνηλια,κακη διαθεση και καταθλιψη.Ταυτοχρονα η περισσεια γλυκοζης στο αιμαμεταφερεται κ αποθηκευεται στα λιποκυταρα.
Ολες οι πρωτεινικες διαιτες,οι διαιτες μονοφαγιας,οι διαιτες με υποκαταστατα γευματος συμβαλλουν στην πληρη αποδιοργανωση του συγκεκριμενου μηχανισμου,δλδ.το στομαχι ειναι χορτατο αλλα το μυαλο πειναει.
Aρχισα κ γω τις τριαδες-δυαδες.
ΤΡΙΑΔΕς:3 ειδη τροφων
δυαδες:2 ειδη τροφων
Η ΘΕΩΡΙΑ:οταν στο πιατο μας εχουμε 3 ειδη τροφης αποτελουμενη απο 1)σαλατα 2)πρωτεινη 3)αμυλο ολικης αλεσεως η τριαδα αυτη βοηθαει στο να παρουμε τα απαραιτητα στοιχεια κ να νιωσουμε κορεσμο.Ετσι τα 3 βασικα γευματα πρωινο-μεσημεριανο-βραδυνο μπορουν να αποτελουνται π.χ.πρωι:Βρωμη(αμυλο),γαλα η γιαουρτι(πρωτεινη)κ φρουτα(φρεσκο οπως σαλατα)
Μεσημερι:Πρωτεινη-Αυγο η ψαρι η κρεας η συνδυασμος οσπριου με τυρι (αρα πρωτεινη)-Σαλατα-Αμυλο(μαυρο ρυζι η μακαρονια η μαυρο ψωμι)Οι τριαδες λοιπον ειναι καλο να τρωγονται ανα 5 η 6 ωρες Βραδυ:κατι αναλογο με το μεσημερι η το βραδυ.
Παμε τωρα στις δυαδες:Για να μην πειναμε κ να αισθανομαστε ευεξια ειναι χρησιμο να περνουμε απο τα γευματα μας ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ.Ο εγκεφαλος τρεφεται με γλυκοζη.Αν λοιπον στο ενδιαμεσο των 6 ωρων καθε 3 ωρες ταισουμε τον οργανισμο μας με ενα σνακ (δυαδα)αφενος ''ξεγελαμε''τον οργανισμο για να μη νοιωθει στερηση,αφετερου διατηρουμε τα επιπεδα ζακχαρου σταθερα κ νοιωθουμε κορεσμο.Αυτα τα σνακ οι δυαδες μπορει να ειναι:ενα φρουτο φρεσκο η ξερο με μια χουφτα ξηρους καρπους/μια μπαρα δημητριακων/λιγο παστελι με ενα δαμασκηνο/μπισκοτα digestive ολικης με ενα φρουτακι/κρισπιες ολικης κ.λ.π.Μη φανταστεις οτι ειναι δυσκολο γιατι μπαρες δημητριακων βρισκεις σε ολα τα περιπτερα.Εγω περνω μαζι μου σε μια τσεπη τυλιγμενα σε αλουμινοχαρτο 2 δαμασκηνα κ λιγα αμυγδαλα.Και η τελευταια μου ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ:Μασαω αργα-εχει μεγαλη σημασια.
Μεριδες:Ενωνοντας τον αντιχειρα με τον δειχτη -κ τα 2 χερια-κανεις ενα περιπου στρογγυλο σχημα.Αυτη ειναι η μεριδα σου του κρεατος.Ενωνοντας τον αντιχειρα με τον παραμεσο, του ψαριου.Η σαλατα ειναι οση θελεις το τυρι οσο 3 δαχτυλα ενωμενα κ το αμυλο ενα φλυτζανι .Αυταααα!:starhit:
Εσβησα αυτο που ειχα γραψει για τις αναλογιες γιατι δεν χρειαζεται να ειμασρε ΤΟΣΟ λεπτολογοι αφου κι αυτο ειναι μερος της εμμονης μας με το φαγητο.Το θεμα ειναι να πεταξουμε τη ζυγαρια να ξεχασουμε το ''θελω να αδυνατισω''κ να εισαγουμε το ''θελω να τρωω ΣΩΣΤΑ''!
Τωρα πολυ σημαντικο ,γιατι κανει τη διατροφη ευχαριστη κ ευκολη:Οι τριαδες τρωγονται ανα 6 ωρες π.χ.Πρωινο στις 9-Αρα μεσημεριανο στις 15.οο-αρα βραδυνο στις 21.οο. Τα σνακ -οι δυαδες τρωγονται ανα 3 ωρες μετα το πρωινο κ αλλες 3 μετα το μεσημεριανο κ ειναι σημαντικο να μην τα παραλειπουμε γιατι κραταν το επιπεδο του ζακχαρου στο σωμα ΣΤΑΘΕΡΟ.Αρα 9 πρωινο-12 σνακ-15.οομεσημεριανο-18.οοσνακ-21 βραδυνο κ αν πεινασουμε 12βραδυ σνακ.Ακομα κ αν μας ερθει στις 5 τα χαραματα να φαμε τρωμε ενα σνακ!Επιπεδο ζακχαρου σταθερο:ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΑ ΤΕΛΟς!!!!Τα σνακ μπορει να ειναι μικρουτσικα αν δεν πειναμε π.χ.μια χουφτα ξηροι καρποι κ 2 δαμασκηνα η μια μπαρα δημητριακων(με φρουτα)Τα φρουτα δεν εχει σημασια αν θα ειναι ξηρα η ωμα.Αν πειναμε μπορουμε να φαμε το σνακ που προτεινε ο Spaceride.Εγω ως τωρα δεν ετυχε να πεινασω κ το σνακ μου ηταν μικρο.Αυτο που ειναι απελευθερωτικο ειναι το εξης:Αν ΜΑΣΗΣΤΕ ΑΡΓΑ ολο το φαγητο σας κ σε 20 λεπτα ξαναπεινατε,εχετε δικαιωμα να ξαναφατε.Αν σαε ερθει να φατε την αγρια νυχτα η τα χαραματα φατε σνακ!!!!Να εχετε παντα σπιτι αναλατους ξηρους καρπους η digestive light χωρις ζαχαρη.Επιτρεπεται σα ροφηματα μεχρι 2 κουταλιες ζαχαρη τη μερα αρκει να ειναι μαυρη(κ μελι)
Μην ξεχνατε:ΜΑΣΑΤΕ ΑΡΓΑ!!!!30 φορες την καθε μπουκια για να παρει ο οργανισμος ολα τα θρεπτικα συστατικα.
Αυτα κ θα επανελθω!
Γεια σου ρε ΡΙΑ παινεμενη!!!!!:D
Καλημέρες!!! Όπως καταλάβατε είμαι και πρωινός τύπος :P
Να 'σαι καλά Μανταμ σου σου πρώτα απ' όλα για όλες τις πληροφορίες αλλά και γιατί μ' έκανες και γέλασα πρωνιάτικο με την ανάλυσή σου περί μοντέλων!! Πέρα από την πλάκα όμως το πιστεύω... Πάντα το μελανό μου σημείο ήταν το σώμα, στο πρόσωπο μου άρεσα ανέκαθεν ακόμα και άβαφτη! Καλά το πόσες φορές έχω ακούσει το "Είσαι μια τόσο όμορφη κοπέλα, έχεις πρόσωπο φεγγάρι κλπ κάνε κάτι και για το σώμα σου" δε λέγεται...αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Συγχαρητήρια για τη διατροφή σου! Keep up the good work!!
Ας αναφέρω και εγώ τα χτεσινά για να πάρετε και καμιά ιδέα αν θέλετε!
Πρωινό δε γράφω είναι το κλασικό ταχινόμελο ψωμί γάλα
Μεσημεριανό 250 γρ φακές+1 κ.σ λάδι ωμό+3 κ.σ καστανό ρύζι (για να απορροφηθούν και τα συστατικά της φακούλας καλύτερα)+μισό κεσεδάκι κότατζ+μπρόκολο με λίγο λάδι
Απόγευμα: γιαούρτι+1 κ.γλ λιναρόσπορο+1 κ.γλ κανέλα κευλάνης+1 μπανάνα+1 κ.γλ μέλι (κακώς δεν έφαγα κ τ αμυγδαλάκια μου)
Βράδυ: 1 ακτινίδιο μετά την προπόνηση και λίγο αργότερα
130 γρ ρύζι καστανό+1 τόνο κονσέρβα+1/2 αγγουράκι
και λίγο πιο μετά 1 ποτήρι γάλα
Όπως τα βλέπω τσίμπησα πάλι!!! :P
Pink μου ποση δύναμη ψυχής... Πόσο πεισμα! Μπράβο σου σε θαυμάζω για αυτό που κατάφερες! Απεδειξες στον εαυτό σου ποια πραγματικά είσαι.. Έδειξες στους γύρω σου ότι δε "μασάς"! Νομίζω ότι είσαι από τις μεγάλες νικητριες του forum!! :yes:
εδώ και εγώ!
@marulenia ξέχνα το! shit happens! έτσι την πάτησα και εγώ την τρίτη το βράδυ! χτες το πρωί είπα δεν συνέβει ποτέ (το καημένο στομάχι μου βέβαια άλλα έλεγε...) και όλη μέρα χτες έφαγα σχετικά κανονικά. Μην πείς "σήμερα θα φάω πιο λίγο ή μονο σαλάτα κλπ".. story of my life - αυτά πάντα καταλήγουν σε 2ο επεισόδιο. Anywayyy ξέχνα το και σήμερα όλα καλά! :D
@Mitsaki μπρααααβο! άντε και στα δικά μου! μπορώ να λιποθυμήσω και εγώ μαζί σας όταν δώ το 5?? haha
εντάξει βέβαια έχω πολύ δρόμο μέχρι τότε...
@pink_90 μην ακούς κανέναν! συνέχισε να έχεις αυτήν την αισιοδοξία και κάνε και σε μας κατα καιρούς μια αντίστοιχη ένεση! τι καλά που τα λές! Πολύ καλά κάνεις που γυμνάζεσαι. Εμένα με ανεβάζει πολύ και ψυχολογικά η γυμναστική.
Πάντως να ξέρεις οι μυς ζυγίζουν περισσότερο από το λίπος. Οπότε δίνε βάση και στα ρούχα σου, όχι μόνο στην ζυγαριά. Γιατί μπορεί να χάνεις λίπος που έχει τεράστιο όγκο, αλλά μικρό βάρος οπότε δεν θα υπάρχει μεταβολή στην ζυγαριά αλλά στους πόντους!
@Μαντάμ σου σου ευχαριστούμε για τα αποσπάσματα! πρέπει να ναι πολύ ενδιαφέρον βιβλίο.
ίδιο πρωινό φάγαμε σήμερα, απλά αντί για πορτοκάλι έφαγα μήλο πράσινο! :D
το σημερινό πρόγραμμα θα σας το γράψω το βραδυ για να μου πείτε αν σας φαίνεται οκ!
Ωωωω τι να πω εγώ τώρα!!! Με κάνετε και κοκκινίζω!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σας!! Νομίζω μπορούμε να λιποθυμήσουμε όλες μαζί όταν δούμε το 5 αργά ή γρήγορα δεν έχει σημασία χιχιχιχι Όσο για τη ζυγαριά έχω πάψει εδώ και καιρό να ασχολούμαι με τα τερτίπια της για το λόγο ακριβώς αυτό που αναφέρεις jewel μου είναι απλά ένας αριθμός και τώρα λόγω άσκησης γίνεται αυτό ακριβώς το φαινόμενο αυτό που αναφέρεις. Μπορεί στη μεζούρα να πέφτω σε πόντους και να μπαίνω στο σμολ πλεον κ η ζυγαριά να ναι απτόητη. Δε δίνω σημασία σ αυτό! [img]null[/img]Ζυγίζομαι κάθε Κυριακή για το τυπικό της υπόθεσης κ μόνο!!
Μιτσάκι μου καλό όλες μας είμαστε νικήτριες...και μόνο που δεν τα παρατάμε και μόνο που έχουμε τη θέληση και δε το βάζουμε κάτω παρά τις δυσκολίες είμαστε νικήτριες!!
Εγώ το σκέφτομαι έτσι... ο δρόμος για την απώλεια βάρους είναι μαραθώνιος όχι αγώνας ταχύτητας...Στο τέλος νικάνε αυτοί που αντέχουν αυτοί που κάνουν το άλμα εκεί που φτάνουν σε ένα σημείο που λένε δε μπορώ να συνεχίσω, εκεί που αν θέλετε ξεπερνάμε τον εαυτό μας κ όχι οι πιο γρήγοροι. Για μένα πλεον είναι μονόδρομος, πάει μόνο μπροστά και όχι πίσω!! Σίγουρα υπάρχουν δύσκολες στιγμές αλλά νιώθω καλά οπλισμένη!!!
:) ;)
[img]null[/img]
Αχ, απο χθες έχω πτώσεις του ιντερνετ κι όλο προσπαθώ να γράψω μηνύματα κι όλο δεν μπορώ...
Σουσού, περιγραφικότατη η μπασκετική παρομοίωση. Ευχαριστώ για τις εξτρα πληροφορίες, καταλαβαίνω όλο και περισσότερα σιγά σιγά.
Pink μπράβο για την επιμονή σου. Το γεγονός ότι δεν επέτρεψες τον περίγυρο να σε επηρεάζει είναι νομίζω σπουδαιότερο κι από την ίδια την απώλεια των κιλών σου.
Μητσάκι, τι καλά που κάνεις τόσο οργανωμένη προσπάθεια!!
Μπιζουδάκι ανυπομονώ για τις βραδινές αποκαλύψεις. Να πάρω ιδέες κι εγώ... Αν μου το επιτρέψει το δίκτυο θα σας γράψω κι εγώ τα σημερινά μου....
Pink περιγράφεις τόσο όμορφα τον αγώνα που δίνουμε.. Μου δίνεις πολύ κουράγιο και δύναμη να παλέψω και άλλο... Και άλλο! Χαίρομαι πάρα πολύ που δίνουμε κουράγιο η μία στην άλλη εδώ μέσα. Είναι αλλιώς να περιγράφεις την προσπάθεια σου σε άτομα που έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις. Τα λέω και στις φίλες μου αλλά δεν είναι το ίδιο.. Ο κόσμος νομίζει ότι είναι βλακειες του μυαλού μας αυτές! Αχ και να ξέραν! Μπράβο Pink αστέρι! Μπράβο και πάλι! Μαρουλακι περιμένουμε να σε διαβάσουμε...
Λοιπόν μπαίνω τώρα να σας τα πω [το βράδυ θα μαι στον φίλο μου και άντε να του εξηγήσεις τι γράφω τόση ώρα... haha]
Πρωινό (αν κ τα πα και νωρίτερα..) γιαούρτι με κανέλα, 2 κριτσίνια ολικής και μισό πράσινο μήλο.
Δεκατιανό 3 κάστανα (είχαν ξεμείνει από χτες που τα έψησα στο τζάκι!) με 2 φέτες γαλοπούλα. Το κάστανο το μέτρησα σαν υδατάνθρακα σωστά?
Μεσημεριανό 3-4 κ.σ. καστανό ρύζι με 1 μπιφτέκι (χωρίς ψωμί-φρυγανιά μέσα εννοείται) και αρκετή σαλάτα μαρούλι
Σε λίγο θα φάω το υπόλοιπο μισό μου μήλο με λίγα καρύδια (μπορεί να φάω και ένα μικρό μανταρίνι)
Βράδυ αυγό βραστό, μπρόκολο, 1-2 κριτσίνια.
Και έχω τώρα μια ακόμα ερωτησούλα (τελευταίαααα αλήθεια!!)
Μια τριάδα μπορεί να ναι πχ σαλάτα-πρωτείνη-φρούτο?
πχ σαλάτα με κοτόπουλο και φρούτο? ή πρέπει να υπάρχει απαραίτητα άμυλο κανονικό στην 3αδα?
merci!
:bouncy: