Originally posted by Tassos67i
Quote:
Originally posted by stellou1989
Καλησπέρα! Σημερινό ζύγισμα (το τελευταίο ήταν στις 30/5) έδειξε 86 . Βέβαια ίσως είναι κάπως λίγο σαν απώλεια για τα δικά μου δεδομένα....Περιμένω πως και πως να ρθει ο καιρός να φύγω για Αθήνα για καλοκαίρι ωστε να πάω να κάνω λιπομέτρηση να δω που είμαι . Το σώμα μου πάντως έχει αρχίσει να μου φαίνεται πιο ... γυμνασμένο να το πω ; δεμένο ; τραβάω φωτογραφίες που και που και παρατηρώ οτι έχω σταματήσει να βλέπω τόσο τραγικές αλλαγές στο μέγεθος (διαφορές βέβαια υπάρχουν πάντα) αλλά σαν να χει αλλάξει το σχήμα του σώματός μου κάπως ... δεν μου μοιάζω τόσο "πλαδαρή" πλέον . Καλό αυτό :starhit:
Κι εμένα έχει πέσει ο ρυθμός αλλά για άλλους λόγους. Όμως κάνοντας μπάνιο διαπίστωσα δια της ψηλάφησης ότι κάτι έχει αλλάξει πάνω μου (κάποια αξιοσημείωτη μάζα λείπει στην κοιλιά μου :P ) και παρόλο που δεν έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση την
μεζούρα την ξαναχρησιμοποίησα. Και μπήκα στον...κόπο να συγκρίνω τα αποτελέσματα με παλιότερες μετρήσεις. Και φάνηκε ανεξήγητη βελτίωση που δεν ταιριάζει με τις ενδείξεις της ζυγαριάς. Θα σου έλεγα να μετριέσαι κι εσύ σε μηνιαία βάση.
Κι εγώ τώρα πια τραβάω πολλές φωτό για να συνηθίζω τη νέα μου εικόνα και γιατί τις κρίνω αντικειμενικά ενώ στον καθρέπτη τα βλέπω όλα καλά (;!).
Εγώ σε αυτές αντιθέτως τώρα δείχνω λίγο πλαδαρός, αλλά εμφανίζω αυξανόμενη χαλάρωση και...αναδύονται πολλά μα πάρα πολλά...οστά. Μεγάλη υπόθεση το αδυνάτισμα με γυμναστική. Θα τα είχα αποφύγει όλα αυτά.