MΠΡΑΒΟ, Γιωργία...το επταράκι εμφανίστηκε σε κατάλληλη εποχή, ε; Τώρα, που πετάμε από πάνω μας τα ρούχα...
Αυτό με το σάιτ το πάθαμε όλες μας, μην ανησυχείς, μόνο κιλά χάνεις...καλή συνέχεια!
Printable View
MΠΡΑΒΟ, Γιωργία...το επταράκι εμφανίστηκε σε κατάλληλη εποχή, ε; Τώρα, που πετάμε από πάνω μας τα ρούχα...
Αυτό με το σάιτ το πάθαμε όλες μας, μην ανησυχείς, μόνο κιλά χάνεις...καλή συνέχεια!
Γεια και απο μενα κοριτσαρες και αγορι.....καλη εβδομαδα και επισημα πια καλο καλοκαιρι.....πολλα εφταρακια βλεπω και χαιρομαι....εγω πια εχω ξεμεινει απο χρονο επιασα δουλεια οχι κατι μονιμο...αλλα δουλεια...σε ενα beach bar κατεβαζω καφεδες στην παραλια...Σκεφτηκα πως γυμναστικη απο μονη μου δεν το βλεπω και πηρα την αποφαση να τα συνδυασω και τα 2...μαλλον στο τελος ομως θα πρεπει να τους πληρωσω εγωγιατι βοηθανε στην προσπαθεια αδυνατισματος και αυτοι....4-5 φορες την βδομαδα ειναι η δουλεια κξαι τις υπολοιπες σε μια παραλια απο κεινες τις χωρις κοσμο να λιωνω στον ηλιακο.....το ασπρο εφυγε απο πανω μου και εχω μαυρισει αρκετα ...και μερικα κιλα ακομη εφυγαν απο πανω μου κι εχω φτασει τα 86....αντε εξι ακομη και θα το δω κι εγω το 7.....Συγχαρητηρια και σε οσες το χουν δει....Τα νεα μου αυτα..να ξερετε πως σας διαβαζω οποτε μπορω αλλα δεν εχω παντα το κουραγιο να γραψω.....ΦΙΛΙΑ πολλα σε ολους...καλο καλοκαιρι να χουμε....
καλημερα!!!!!!!!!!!!!
εμενα παλι δεν με εχει πιασει πολυ η ζεστη, ολη την ημερα ειμαι στη δουλεια που εχουμε κλιματισμο και το απογευμα στο σπιτι εχουμε ακομα δροσια, μιας και το σπιτι ειναι μεσα στο δασος και διαμπερες. ανοιγουμε τα παραθυρα και ακομα και στους 40 βαθμους κανει ρευμα.
ελπιζω να μην ζεσταθω ολο το καλοκαιρι.
αλεξανδρα σε ζηλευω, θα θελα και εγω να δουλευω για ενα καλοκαιρι σε beach bar, ετσι για να γινω μαυρη κατραμη μιας και ειμαι σαν το γαλα αλλα και να κολυμπαω καθε μερα, εστω και μαι βουτια..............
φιλια σε ολες, ευγενια, γιωργια, tidekte λικακι, αννουλα αλλα και τις ασωτες ναταλια και μπαρμπ, συμπεθερα τι εγινε και εσυ μας παρατησες?
Μπαρμπουνάκιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
7 ε, 7 τι καλά, τι χαρά, μπράβο κοριτσάκι τα κατάφερες άντε και στο 6, να μας βάλεις μίνι χωρίς βρακάκι !!!!!!!!!!!!
Tσ..τσ.....τσ!!!!! Ούτε στο Αβέρωφ τέτοια εξαλλοσύνη....Quote:
Originally posted by alalumaki
Μπαρμπουνάκιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
7 ε, 7 τι καλά, τι χαρά, μπράβο κοριτσάκι τα κατάφερες άντε και στο 6, να μας βάλεις μίνι χωρίς βρακάκι !!!!!!!!!!!!
με παρεξήγησες, απλώς προσπάθησα να κάνω στοιχάκι !!!!!!!!!!!!
γειά και χαρά σε όλες τις κοριτσάρες !!!!!!!
- 1.200 τούτη την εβδομάδα... άντε ρε κορίτσια.. άλλα 5.5 κιλάκια και πέφτω σε διψήφιο...
γεωργία και αλεξάνδρα συγχαρητήρια για τις απώλειες!!
επίσης συγχαρητήρια και στην Ναταλία για την μεγάλη απώλεια !!!
στο είχα τάξει κοπελιά... τον άλλο μήνα πάλι!!
φιλάκια σε όλες τις κοριτσάρες !!!!!!!!!!!!
καληνύχτα σε όλες και όνειρα γλυκά και επιθυμητά...
Οχι...πλάκα έκανα κι εγώ με το αβέρωφ, βρε! Εννοείται ότι είχες ,εμπνευση για στοχοποιία..Quote:
Originally posted by alalumaki
με παρεξήγησες, απλώς προσπάθησα να κάνω στοιχάκι !!!!!!!!!!!!
καλά και εγώ πλάκα έκανα, σιγά μην παρεξηγήθηκα......... kisses
το μικρό το Ναταλάκι μας άφησε, και πάει να βρει αλλού σπιτάκι ????????????????
Ε, για απαντήστε μου παρακαλώ ?
Ναταλάκι, Ναταλάκι, θα φας πολύ ξυλάκι........
Kαλημέρα,καλησπέρα,καλά όσα ακολουθήσουν...
Χαίρομαι που σας διαβάζω καλά,το αυτό επιθυμώ σιγά σιγά και για μένα...
Αύριο με το καλό γεννάμε(η σύζυγος δηλαδή)και καλώς εχόντων των πραγμάτων
αν θέλετε και μπορείτε Κυριακή απόγευμα μπορούμε να πιούμε ένα καφεδάκι στο "Γένεσις".
Νομίζω εκεί που είναι σας βολεύει κιόλας...Το ρίχνω στο τραπέζι σαν ιδέα και τα υπόλοιπα τα λέμε τηλεφωνικά.
Να σας προσέχετε!Φιλάκια πολλά κι ευχές για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!
Καλημερα κι απο μενα...ναταλακι με το καλο να ερθει το μπεςμπε σας και μες ενα πονο....
Τυχερουλες θα το πιειτε το καφεδακι σας ε????? Και μεις οι επαρχωτισσες τπτ ε???? αντε καλα να περασετε :)
αχ γενναει η συζηγος, δεν το πιστευω, σαν χθες μου φαινεται που μας το ανακοινωσε........
θα ρθω σιγουρα να την δω. Κυριακη δεν ξερω αν μπορεσω γιατι θα παμε Χαλκιδικη και δεν ξερω τι ωρα θα γυρισω με την κινηση, θα προσπαθησω αλλιως για Δευτερα μετα την δουλεια.
θα σε παρω και αυριο να μου πεις νεα...........
Γεννάμε??? ??? αχ τι ωραία.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
λυπάμαι που δεν μπορω να είμαι εκεί....
Βάστα πενούλα μου!!!όλα θα πάνε καλά!! η σκέψη μου μαζί σου!!