σκεφτομαι ωραια που θα ηταν να φυγει η καταθλιψη και να τρωω και παλι σαν ανθρωπος... κι ας παχυνω. Σε 1 μηνα εχω χασει του κοσμου τα κιλα.
Printable View
σκεφτομαι ωραια που θα ηταν να φυγει η καταθλιψη και να τρωω και παλι σαν ανθρωπος... κι ας παχυνω. Σε 1 μηνα εχω χασει του κοσμου τα κιλα.
sweetOctober http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-hug005.gif
Βρήκες τα βήματα για τον έναν χορό της απώλειας βάρους, πώς θα γίνει να ακολουθήσει κι η ψυχή σου τη μουσική;
Δίκιο έχετε NADINE και pink.. Κι ευχαριστώ πολύ..
Επίσης έχω καιρό που σκέφτομαι ότι δε θέλω, και όσο περνάει από το χέρι μου, σε οικείους και ξένους ανθρώπους να κάνω ποτέ ξανα κοπλιμεντο για το σωματικό τους βάρος
https://www.youtube.com/watch?v=dufSoE1BS_I
έχεις δίκιο καλή μου :sniff:Quote:
Originally posted by marulenia
sweetOctober http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-hug005.gif
Βρήκες τα βήματα για τον έναν χορό της απώλειας βάρους, πώς θα γίνει να ακολουθήσει κι η ψυχή σου τη μουσική;
Αυτές τις μέρες είχα έντονη διάθεση να κάνω υπερφαγικό με γλυκά... :(
Νόμιζα ότι είχα ξεφύγει τελείως από αυτήν την εξάρτηση, όμως με ξαναέπιασε 2-3 στιγμές αυτή η "λύσσα" και πιστεύω ο κύριος επιβαρυντικός παράγοντας ήταν οι μέρες των Χριστουγέννων που προσφέρονται για υπερφαγικά.
Ευτυχώς κατάφερα να τις αποκρούσω αυτές τις διαθέσεις χορεύοντας με δυνατή μουσική!
Όμως αυτό με δίδαξε ότι είναι πολύ εύκολο να ξαναπέσω στην εξάρτηση αυτή και ότι καλό είναι να είμαι alert.
Αυτό που έγινε τελικά ήταν να φάω πολύ χθες σε τραπέζι, αλλά όχι από συναισθηματική πείνα, αλλά λόγω... του τραπεζιού!
Όλοι έτρωγαν πάρα πολύ και τα φαγητά ήταν πολύ νόστιμα, οπότε έφαγα και εγώ πολύ, χωρίς όμως ενοχές!
:thumbup:
μπραβο Ματζουρανα χωρις ενοχες
Σ' ευχαριστώ sweetOctober!
Καλώς ήρθες και πάλι στην παρέα μας!
Συγχαρητήρια για την απώλεια των κιλών που έχεις πετύχει,
και ειλικρινά εύχομαι να βελτιωθεί η διάθεσή σου σύντομα!
Επανήλθε η sweet October?? :D
Δεν φανταζεσαι ποσο χαίρομαι που σε ξαναβλέπω!!!
Εγω επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο κι είπα να περάσω να δω τι κάνετε... :)
Όσον αφορά το νήμα.... σκέφτομαι αν θα τα καταφέρω με τον vegan τρόπο ζωής που έχω ξεκινήσει τελευταία.... Και όλον αυτόν τον κουβά πληροφορίων που εχει κατακλύσει το κεφάλι μου τελευταία λόγο αυτής της απόφασης.
ΩΩΩωωω, vegan :) κόβεις δηλαδή κι αβγά, γιαούρτια, γάλατα, τυριά, ψάρια, μαλάκια;
Υπάρχουν πρωτεινικά υποκοτάστατα...
Σίγουρα θα τα έχεις διαβάσει και βρει, απλά ίσως πρέπει να μάθεις πριν κόψεις αυτά που τρως ήδη, να μάθεις να μαγειρεύεις και να τρως τα άλλα.. Να συνηθίσεις την υφή του τόφου και της σόγιας γενικότερα, να μάθεις να κάνεις ρεβιθοκεφτεδάκια, να δοκιμάσεις να κάνεις αμυγδαλόγαλα, να δεις μήπως σε πειράζει..
Να τελευταία βρήκα μια σελίδα στα ελληνικά που δυο αδερφές δοκιμάζουν συνταγές από ξένα site
ρίξε μια ματιά http://theveggiesisters.gr/
ευχαριστωωωω κι εμενα μου λειψατε!!! εχω πολυ χορτοφαγικο υλικο καλη μου αλλα πως να στο δωσω... δεν ειμαι καλη στο γραψιμο και τα λινκ
Μαρουλένια ναι τα έχω κόψει όλα αλλά με βλέπει και διαιτολόγος τώρα γιατί κι εγώ το φοβάμαι λιγάκι μην κάνω καμιά πατάτα λόγο άγνοιας :P Πάντως ήταν πολύ υποστηρικτική σε αυτό η καλή μου και μέχρι τώρα τα πάω τέλεια ^_^
Δυστυχως έχω αλλεργία σε αμύγδλα και μανιτάρια, δυο πολυ κύριες τροφές για vegan, + η σόγια δεν φημίζεται για την καλή της ποιότητα εκτός κι αν μιλάμε για βιολογική και μη γενετικά τροποποιημένη :P Αλλά θα την βρούμε την άκρη!! Είμαι αισιόδοξη :)
Ευχαριστω και για το λινκ φαίνεται ενδιαφέρον αθ το κοιτάξω!
Σουιτοκτομπεράκι μου κάθε βοήθεια φυσικά είναι ευπρόσδεκτη :) Εσύ όμως δεν μας είπες τα νέα σου!!!
Επίσης έχω ξυπνήσει με έναν αισχρό πονοκέφαλο και δεν θέλω να παω για δουλειά :(
δεν ηξερα οτι μπορεις εγχειρησμενη να τα κοψεις ολα! Συγχαρητηρια! Τα νεα μου τα ιδια πανω κατω...
πολυ κρυο αντε να σηκωθεις απο το κρεβατι!Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
Όντως!
Νομίζω διανύουμε έναν απ' τους πιο κρύους χειμώνες!!
Ε ναι καλέ 1 χρόνο μετά εννοείται. Για νωρίτερα δεν ξέρω, μην σου πω ψέματα, αλλά τώρα εγώ τα κόβω με την ευχη της διαιτολόγου μου κιόλας :P xixiQuote:
Originally posted by sweetOctober
δεν ηξερα οτι μπορεις εγχειρησμενη να τα κοψεις ολα! Συγχαρητηρια! Τα νεα μου τα ιδια πανω κατω...
Καλη χρονιά!