Εσταλη απο redmi 5 xiaomi καλο τηλεφωνακι
Printable View
Εσταλη απο redmi 5 xiaomi καλο τηλεφωνακι
Elise δεν μαρεσει μετάνιωσα για την αγορά του .... Είναι κινεζιλα σκέτη..
Εστάλη από Samsung S9
Και τα αλλα καλυτερα ειναι νομιζεισ για την χρηση καμερεσ κλπ πανω απο 450 ευρω για χρηση που κανω εγω δηλαδη google asistant ψαξιμο στο ιντερνετ για πληροφοριεσ για οτι με ενδιαφερει με 120 ευρουλακια εχω τα καλυτερα
Αμα ειχα τα δικα σασ κινητα θα μαθαινα πωσ ζουν στην αμερικη με λεπτομερειεσ τωρα απλα ξερω μερικα πραγματα κ τη γλωσσα
Σύμφωνο σε αυτό την δουλειά του την κάνει κ με το παραπάνω ...απλά σαν ποιότητα είναι πολύ μέτριο..
Εστάλη από Samsung S9
Εγω εβαλα google asistant και μου το ρυθμισε κι εγινε καλυτερο στο ρυθμιζει υπολογιστησ
Ένταξη εγώ δεν έχω τρελές απετησεις παίζω το pubg mobile μόνο κ περιήγηση στο internet..από τότε που πείρα να φανταστείς αυτό το κινητό έχω παρατήσει τον υπολογιστή μου αξίας 2μιση χιλιάδων ευρώ αφού πλέον τα κάνω όλα μέσα από το κινητό μου.. μεταφορά αρχείων συναλλαγές τραπεζικές και ότι άλλο θέλω...
Εστάλη από Samsung S9
Έχω κάψει την ζωή μου φίλε elis στον υπολογιστή από τα 13 αμου μέχρι τα 25 ήμουν φανατικός gamer δεν είχα ζωή έχασα τα καλύτερα μου χρόνια έφτασα 29 κ βλέπω τον εαυτό μου στην νεολαία και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ...
Εστάλη από Samsung S9
Εγω παλι τα εντελωσ αναποδα πηρα πτυχιο μηχανικοσ απο τει και δεν ασχοληθηκα καθολου τσομπανο με λεγαν στη σχολη επειδη μαζευα ελιεσ δουλευα σε ανταλακτικα ηλεκτρολογοσ οτι βρηκα μαζι με τη σχολη τελικα πηρα πτυχιο μετα δεκα χρονια κι εγινα αγροτησ κι ησυχασαμε καποια πραγματα ξερω αλλα δεν ασχοληθηκα να μαθω κι αλλα
Εγώ το μόνο που κατάφερα ήταν να βγάλω το λύκειο...βρηκα μια σταθερή δουλειά σε αποθήκη τροφίμων δούλεψα 2 χρόνια και έφυγα οικειοθελώς γιατί με πιαναν κρίσεις πανικού και διαταραχές...ο ψυχολόγος μου είπε ότι το έπαθα από της πολλές ώρες gaming έφτασα να παίζω 3 μέρες σερί. Θα πέθαινα στο πληκτρολόγιο...
Τώρα όλα αυτά ξεσπούν στον οργανισμό μου...
Εστάλη από Samsung S9
βαρεθηκα να βαριεμαι το πολυ gaming ειναι ενδηξη καταθλιψεις
Το ιδιο κολλημα ειχα εγω με τισ γυναικεσ επρεπε να δουλευω να βγαζω λεφτα να βγαινω να γνωριζω ασε φιλε αλλη κατασκευη οι γυναικεσ ειναι ηλεκτρονικοσ υπολογιστησ ηταν τοτε εγω οταν ημουν μικροσ δεν ειχαμε ιντερνετ μπαλλα κ ξυλο στα δεκαπεντε ξυπνησα μεχρι τα 25 μετα επαθα σχιζο κι ησυχασαμε γτ εγινα αγροτησ αφου γι να ασχοληθεισ με αυτο που σπουδασα ηθελε μυαλο κι εγω το εχασα κι εγινα αγροτησ που ηταν πιο ευκολο τωρα παω σαραντα σιγα σιγα κλαταρει το σωμα οποτε κι αυτη η δουλεια φευγει αντε να δω τι αλλο θα παθω
Σήμερα αν πας σε κάποιο internet cafe θα καταλάβεις τι γίνεται..
Εγώ τουλάχιστον πρόλαβα να ζήσω τα ανέμελα χρόνια στης αλάνες κ όλα αυτά που έζησε η γενιά μας ....όλα ξεκίνησαν το 1999 με 2000 να περνούν την κάτω βόλτα . .από τότε μέχρι κ σήμερα βλέπω αντί να πάμε στο καλύτερο πάμε προς το χειρότερο..
Εστάλη από Samsung S9
Ότι ψυχολογικό θες έχω περάσει..
Η κατάθλιψη φίλε ήταν μόνο η αρχή..
Εστάλη από Samsung S9
Εγω 2000 περασα σχολη κ αρχισα δουλεια και να φανταστεισ δεν ημουν ικανοσ αχρηστοσ ημουν αλλα αυτοι που βγηκαν τωρα τουσ ξεπερναν ολουσ αυτοι δε θελουν να προσπαθησουν γι αυτο ειναι οι χειροτεροι απο ολουσ
Δεν θέλω να κρίνω τα νέα παιδιά όταν εγώ ήμουν ένας από αυτούς.. εγώ μπορώ να ψυχωλογισω έναν έφηβο και να του δώσω συμβουλές να μην γίνει σαν εμένα ....εγώ τα έχω ζήσει αυτά τα βιώματα και είναι ότι χειρότερο για το μέλλον όταν δεν θα έχεις ευχάριστες παιδικές αναμνήσεις κ θα αναρωτιεσε ποτέ εγώ μεγάλωσα έτσι κ πήγα 30 η 40 χρόνων??? Και να προσπαθείς να θυμηθείς μια καλή παιδική σου αναμνηση κ να μην μπορείς... είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί...
Εστάλη από Samsung S9
Κι εγω που λεω ιστοριεσ καλυτεροσ ειμαι
Δε γελασε το παρδαλο κατσικι τελικα νεαρε
Το παρδαλό κατσίκι θα γελάσει με τον ΠΑΟΚ αυτό εννοούσα...
Εστάλη από Samsung S9
Βαριεμαι ακου ιστορια δικο μου συστημα γυμναστικησ εγινε souper set σου δινει απιστευτο ογκο παραμετρικα σχεδια για τα ανταλακτικα πλασ μπονουσ θεραπεια οργανικη τησ σχιζο δηλαδη την βλαβη να εχεισ μονο τα ψυχολογικα εβγαλα ενα εκατομυριο για τισ κορακλεσ μου τισ εκανα αγγλιδουλεσ κι ελπιζω να περασαν πανεπιστημιο τα βλαμμενα αμα περασαν καλοφαγωτα και στα βλαμενα τουσ γαμπρουσ παιδια κι εγω πυροβολημενοσ ημουν
Τα αγγλικά θα τα μάθουν στην πορεία της ζωής τούς όπως κ εγώ. Δεν χρειάζεται να σπουδάσεις κ να δώσεις ένα κάρο λεφτά...εγώ τα αγγλικά τα έμαθα στα video games και στης ταινίες...
Κάθε πράγμα στον καιρό του που λένε...και μην ανχωνεσε τα αγγλικά είναι το λιγότερο δεν χρειάζονται κιόλας αν δεν παίζεις παιχνίδια ... εμένα τουλάχιστον δεν μου χρειάστηκαν τα αγγλικά αλλού...
Εστάλη από Samsung S9
Εγω λατρευω την αγγλια κι οτι εχει σχεση με τουσ βρετανουσ ειναι υπεροχοι και λιγο οι αμερικανοι μ αρεσουν
Φονιάδες τον λαών είναι οι Αμερικάνοι ..θα σκοτωνα άνετα αμερικανακια με όποιο απάνθρωπο τρόπο θες και με 0 τύψεις..σαν να πατάω μυρμήγκι φίλε ...δεν τους χωνεύω καθόλου...
Εστάλη από Samsung S9
Καταρχασ μαθε οτι ολοι ανθρωποι ειναι ισοι οπωσ σε μεγαλωσαν εσενα να τουσ μισεισ ετσι τουσ μεγαλωσαν αυτουσ οτι ειναι οι καλυτεροι γι αυτο σου τι σπανε καθε κρατοσ εχει την προπαγανδα του δηλαδη πιστευουν διαφορετικα πραγματα συμφωνα με την ιστορια τουσ αυτο εγινε απο το 1950 κ μετα
Κι οι γερμανοι δε γουσταρουν τουσ ελληνεσ οι τουρκοι το παιζουν οι καλυτεροι απο ολουσ στα βαλκανια εχει διαφορα ο μπαξεσ
Είναι φονιάδες δολοφόνοι μην μου δικαιολογεις τα αδικεολογιτα ...είναι αυτοί που τροφοδοτούν τα isis..σκωτοσαν τόσους αμάχους για το βωμό του χρήματος...δεν χρειάζεται να στα θυμηζω τα ξέρεις πολύ καλά όπως κ όλος ο κόσμος...η αμερικανική όπως κ οι Γερμανοί κ νατοικοι θα πρέπει να εκτελούντε χωρίς καμία διάκριση μόνο κ μόνο επειδή είναι Αμερικάνοι..
Εστάλη από Samsung S9
Στο νατο ειναι κι η ελλαδα
Είναι γιατί μας έβαλαν οι προδότες..όταν όμως οι Τούρκοι παραβίαζαν τον εναέριο χώρο το ΝΑΤΟ έλεγε εγώ δεν ανακατευωμαι..όλο αυτό το σου λέει??? Αν είχαμε έναν σωστό προθυπουργο δεν θα ήμασταν ούτε με το ΝΑΤΟ αλλά ούτε κ με τα αμερικανακια που μας ελενχουν κ μας κάνουν τα κουμάντα...
Εστάλη από Samsung S9
Μαλλον δεν ξερεισ ιστορια καθολου
Ναι θα μου την μάθεις εσύ ο αμερηκανοφιλος ....
Εστάλη από Samsung S9
Εγινε πολεμοσ το 1940 και νικησαν οι αμερικανοι με τουσ συμμαχουσ που μεσα σε αυτουσ ηταν κι η ελλαδα
Πολεμησαν σχεδον ολεσ οι χωρεσ του κοσμου
Για πιων πόλεμο Μήλας ??
Εστάλη από Samsung S9
Τον β παγκοσμιο το 1940
Πολεμησαν ολοι με ολουσ
Μήπως τρως κουτοχορτο???
Τι θέλεις να δικεολογησεις τώρα ότι τα αμερικανακια έκαναν καλά στο Ιράν Ιράκ αβγανησταν Συρία κλπ ??? Αυτό θες να δικαιολογήσεις???
Εστάλη από Samsung S9
Τι με νοιαζει εμενα γι αυτα η ελλαδα με νοιαζει που ξερω εγω τι μαλακιεσ κανουν αυτοι και τι με νοιαζει εμενα
Και που εισαι αδερφε αλλο τι παιζουν τα καναλια κι αλλο τι γινεται αυτο στο ειπα ειναι η προπογανδα καθε κρατουσ ασ πουμε τισ φωτιεσ αυτεσ που ειδαμε φετοσ δεν μπορει να τισ βαλει ανθρωποσ στο λεω με εγγυηση το συζητουσαμε εδω με ενα παιδι του τα ειπα
Εσυ αμα γινεισ μπαμπασ προσεχε τα παιδια του γειτονα τα δικα σου αστα πλακα μασ κανεισ καθενασ τη χωρα του οποια κι αν ειναι αυτη
Να μη στα πολυλογω μεγαλωσα β ελλαδα καναμε μαλακιεσ μικροι κι εγω καταφερα και πηρα πτυχιο πανεπιστημιου μαθευτηκε αυτο και με βαλαν εδω να μιλαω να τα διαβαζουν τα παιδακια που κανουν μαλακιεσ να μην τα παρατανε γτ εγω αν ημουν λογικοσ επρεπε να τα εχω παρατησει εκατο φορεσ αλλα ημουν πυροβολημενοσ και δεν ενιωθα και βοηθησα και κατι φιλεσ μου να περασουν ενω δουλευουν οτι εκανα κι εγω δηλαδη σοου σιμπλ