γεμιζει και σε εσας με διαφημισεις με ενα μονο κλικ η μονο εγω υποφερω? Γκρινια :)
Printable View
γεμιζει και σε εσας με διαφημισεις με ενα μονο κλικ η μονο εγω υποφερω? Γκρινια :)
Εχεις κάποιο add block? Εγω δεν εχω θεμα με διαφημισεις....
ευχαριστω Τασο θα το δω, Σκαρλετ τι λες θα κοψουμε τα ζωικα? Εγω προσπαθω απο σημερα μαχαιρι
Τα έχω κόψει μαχαίρι εδώ και ένα μήνα κοντά και νιώθω υπέροχα :D
Εσύ ειδικά που είχες κόψει το κρέας εδώ και πολύ καιρό θα σου είναι ακόμα πιο εύκολο νομίζω :D
Βουρ λοιπόν το έχουμεεεεεε!
Καλη μας αρχη! Περασε μηνας? Καπου ειδα εγραφες οτι θα το κανεισ, μαλλον μπερδευτηκα? Διαβαζε ετικεττες αβερτα, εχει παντου γαλα.
Μέχρι και στα πατατάκια βρήκα ορό γαλακτός!!! Jesus!!
Ασε εχω βαρεθει να διαβαζω ετικέτες αχαχαχαχα
Επισης εχω βρει ενα λιγο τσιμπημενο βεβαια μαγαζάκι το Bamboo Vegan που εχει ένα σωρό νοστιμιές :D Δεν θυμάμαι αν μένεις Αθήνα, αλλά αν μενεις να πας!!
Ειναι απο τα μοναδικα στην Ελλαδα το μπαμπου βιγκαν και σημα κατατεθεν! Ναι μονο τα lays τα κοκκινα δεν εχουν γαλα απο οσο γνωριζω μεχρι τωρα
Ναι κι εγω δυστυχώς μονο αυτά έχω αντοπίσει :( Αν και ο μεγαλυτερος πόνος είναι οι σοκολάτες και τα γλυκα που μόνο σπιτικά μπορώ να φάω πλέον..... και δεν εχει νοημα και να φτιάχνω για ένα άτομο μόνο :P ..... αχ βαχ!
Τάσο μου,μεταφέρθηκα στις τριάδες,που παρέπεμψες,αλλά δεν κατάλαβα ποιό μήνυμα θέλησες να υπενθυμίσεις.
Όσο για τη σφηνωμένη σκέψη του φαγητού ειδικά στα δύσκολα,δεν είναι άξιο απορίας.
Όταν αυτόματα αυτό είχαμε για χρόνια -αν όχι ολόκληρη ζωή- μάθει να κάνουμε,εκεί να τρέχει να βρει καταφύγιο
το μυαλό μας,γιατί το λιγότερο στο σώμα λίπος μας να του εμποδίσει να αναπαράγει αυτό που τόσο καλά γνωρίζει;
Κι αν θέλουμε να πάει αλλού εμείς σαν πώς το βοηθήσαμε; Τι νέες εναλλακτικές παρηγοριάς,χαράς και στήριξης
του δώσαμε; Γιατί αν δεν έχεις με κάτι καλύτερο να αντικαταστήσεις αυτό που θέλεις ν'αποφύγεις,σαν πώς να γίνει;
σκέφτομαι ότι η περασμένη εβδομάδα ήταν δύσκολη για αρκετό κόσμο που γνωρίζω.
ειδικά αυτή η σκόνη μας άλλαξε τα φώτα.
μου προκάλεσε παροξυσμό στο άσθμα και η λύση της γιατρού ήταν ένα σιρόπι που προκαλεί του κόσμου τις ψυχοπάθειες. (σχιζοφρένεια, μανία, κατάθλιψη, τάσεις αυτοκτονίας κτλ)
δεν θέλει και αλάτι. τι να πω σταμάτησα την δίαιτα γιατί αυτά που μπορούσα να φάω ήταν ελάχιστα.
σήμερα, δεν ήπια και το σιρόπι μην δαγκάσω κανέναν μαζί με τις φρυγανιές.
ανεβάζω την ψυχολογία μου με μουσική και θετικές σκέψεις και προσπαθώ να στηρίξω και τα διπλανά κορίτσια που είναι σε χειρότερη κατάσταση από μένα.
τελικά άμα δεν είσαι λίγο γιούχου, δεν επιβιώνεις σε αυτό το τμήμα....
:lol::lol::lol:
ναρανχίτα δν είχα καταλάβει οτι νοσηλεύεσαι τώρα. νόμιζα οτι ήσουν σπίτι. κάτι δν διάβασα καλά η αφηρημένη!
τι όμορφα που δείχνεις να ξεπερνάς τις δυσκολίες με χαμόγελα και χιουμοριστική διάθεση!με συγκίνησες!
σπίτι? όχι στην δουλειά είμαι.
σιγά μην κάτσω σπίτι. δεν με φτάνει που φαγα την κλεισούρα της ζωής μου δύο καλοκαίρια τώρα...
α, δεν κάθομαι μέσα άνευ λόγου και αιτίας.
και τώρα που είχε αυτή την διαβολόσκονη, μια επίσκεψη την έκανα. σε σπίτι βέβαια, της αδερφής μου, αλλά όσο να πεις άλλαξα και παραστάσεις.
μην ανησυχείς καρδιά μου, εγώ και στο χειρουργικό τραπέζι πλάκες τους έκανα.
Η ζωή είναι μικρή για να την παίρνουμε τόσο σοβαρά
:bouncing::bouncing::bouncing:
ότι νάναι κατάλαβα! νόμιζα οτι είσαι στο νοσοκομείο ,φτου φτου γερή να σαι ,περαστικά όλα. κ πάντα με θετική σκέψη!
θενκς
:roll::roll:
Πορτοκαλένια κι αλέγκρα Naranja,Quote:
Originally posted by Naranja
μου προκάλεσε παροξυσμό στο άσθμα και η λύση της γιατρού ήταν ένα σιρόπι που προκαλεί του κόσμου τις ψυχοπάθειες. (σχιζοφρένεια, μανία, κατάθλιψη, τάσεις αυτοκτονίας κτλ)
Εσύ σίγουρα έχεις μάστερ στην θεραπεία του εαυτού σου με τόσα που πέρασες και περνάς, αλλά έτσι για να πω κι εγώ κάτι, σε πνευμονολόγο πήγες και σου δωσε σιρόπι για το άσθμα; Αν έχεις ασφαλιστική κάλυψη και χρόνο καλό θα ήταν να δεις έναν πνευμονολόγο για να σε βοηθήσει με κάποιο αποτελεσματικότερο σκεύασμα που να μην έχει τόσες παρενέργειες...