δεν ξέρω χαχαχα
νομίζω οτι πάντα έχεις χρόνο να το σώσεις χωρίς να φτάσεις στο σημείο να οδηγηθείς σε υπερφαγικό. . δηλαδή πες οτι γίνεται η μ....α κ τρως ένα πιτόγυρο 7 το απόγευμα. παίρνεις βαθίες ανάσες κ σκέφτεσαι ,δν πειράζει τι μου λείπει να κάνω δυάδα. στις 10, τρως μισό φρουτάκι κ 3 αμύγδαλα. κ το πρωί κανονικά.
με αντίθετη ψυχολογία,λες έφαγα τον γύρο τι έκανα ο θεέ καταστροφή! θα πιο μια κοκα κόλα, κ δν θα ξαναφάω τίποτα άλλο. κ έρχεται η επόμενη μέρα κ τρως το μεσημέρι κατευθείαν όλη την κατσαρόλα κ το βράδυ 5 τόστ. άρα δν μας παχαίνει ο γύρος που θα φάμε μια φορά στο τόσο αλλά οτι χαλάμε την ισορροπία
εντάξει εγώ θα έπρεπε χθες να φάω 2 σοκολατάκια εγκαίρως,(3 ώρες μετά το μεσημεριανό μου) μετά την τριάδα μου κ άμα πεινάω άλλη μια δυάδα
αν το αναλύσεις που δν πρέπει ,ουσιαστικά να χρεώθηκα το πολύ με καμιά 200 θερμίδες που σιγά κλάιν.
αλλά άμα άρχιζα τις τύψεις κ δν είχα φάει κ σωστά από το πρωί, θα έχωνα το κεφάλι μου στο ψυγείο κ θα έτρωγα 5 φέτες κασέρι με 5 φέτες ψωμί κ από πάνω το ρύζι που μαγείρεψα για να πάρω σήμερα. κ θα τελείωνα κ τα σοκολατάκια