Πλησιάζει Πάσχα και νιώθω ΣΚΑΤΑ!
Printable View
Πλησιάζει Πάσχα και νιώθω ΣΚΑΤΑ!
Εγω θα συμφωνησω , η ανθρωποτητα βρισκεται σε κατασταση πληρους παρακμης , δεν ειναι τυχαιο οτι ξεσηκωνονται λαοι ολοκληροι , κατι δεν παει καθολου καλα , το λεω επειδη εχω ζησει υγιεις εποχες ................τωρα ολα ειναι αρρωστημενα , ολοι μενα χαζιοκινητο στο χερι , φοολοουερς στο ισταγκραμ και΄λοιπες αηδιες , φεισμπουκ και Αγιος ο Θεος ...................που πηγε η γνησια διασκεδαση , οι γνησιες διαπροσωπικες σχεσεις , που ? ενα ματσο ανθρωποι κανουν κουμαντο σολο τον πλανητη , το χρημα ειναι ο απολυτος αρχων , οι φτωχοι πολλαπλασιαζονται , το κλιμα τοχουμε διαλυσσει , μεχρι που διαβαζα οτι καταφεραμε το ;κατορθωτο ...λογω των λιωσιμωμν των παγων , εχουν μετακινηθει τεραστιες μαζες νερου και αλλξε ο ΑΞΟΝΑΣ της γης !!! συγχαρητηρια μας , αλλαξαμε κατι στο συμπαν , με τις επεμβασεις μας , μεχρι εκει φτασαμε , και μετα σου λενε μεταλλαγμενο κλιμα και τροφες και καρκινοι , εμ , φυσικο ειναι ................ευτυχως που δεν θα ζησω πολλα χρονια , να δω την συνεχεια .................................................. .......
Σήμερα ήταν να βγώ με φίλους να δούμε μπάλα,αλλά δεν ένιωθα καλά και δεν πήγα.
Σε ένα χωρισμό φταίνε πάντα και οι δύο.... Και η γυναίκα και.... η μάνα της
οι γυναικες δεν ζητανε πολλα,λιγη αγαπη,λιγο χωρο,τις μπλουζες σου,την μερεντα απο το ψυγειο σου,την ψυχη σου,τα κλειδια απο το σπιτι και ολους τους κωδικους σου
ποσοι αντρες χρειαζονται για να αλλαξουν μια λάμπα?
4 ..ενας για να την αλλαξει και οι αλλοι τρεις για να μοιραστουν την ιστορια του
Πόσοι Πόντιοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα τέσσερις ένας πάνω στο τραπέζι κι οι άλλοι τρεις γυρνάνε το τραπέζι εγώ έτσι το ξέρω αυτό
Καλύτερα να μην ζω μετά τα 22.....
Είναι πάρα πολλές οι φορές που καθημερινά με σιχαίνομαι!
Με σιχαίνομαι που δεν έχω πετύχει αυτό που θέλω,με σιχαίνομαι όσο περνά ο καιρός,σιχαίνομαι την υπάρξη μου πλέον........
Υποτίθεται ότι το γυμναστήριο θα βοηθούσε στην αυτοπεποίθηση.Κολοκύθια τούμπανα.