Originally posted by Tassos67i
Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
πιστεύω οτι πρέπει να το γυρίσουμε και στην πολιτική κ να ανοίξουμε ένα πολ στο οποίο θα ψηφίζουμε τι πιστεύουμε πάνω σε καυτά θέματα και από κάτω τα ανάλογα κόμεντ . να λέμε κ καμιά τέτοια μλκια να περνάει η ώρα
πχ
ποιες θεωρείται οτι θα είναι οι εξελίξεις στην πολιτική
- γραν σαξές τσίπρα -βαρουφάκη
- βατερλό κ επάνοδος της δεξιάς με τον σαμαρά -μπουμπούκο-βορίδη
- βατερλό κ σχηματισμός κυβέρνησης τεχνοκρατών που θα επιβληθεί από τροικανούς
- βατερλό κ φτώχεια καταραμένη
- ότι κ να γίνει θα είναι καλύτερα από αυτό το σημερινό χάλι
- ότι κ να γίνει προς το χειρότερο θα ναι
- ότι κ να γίνει δν με νοιάζει δν έχω μία, τι είχαμε τι χάσαμε ..ωλέω σε ξεχάσαμε
- ότι κ να γίνει δν με νοιάζει έχω τις καταθέσεις μου στην ελβετία
- πάλι οι δόλιοι οι δημόσιοι υπάλληλοι θα τα τραβήξουν όλα, να τα πάρετε από τους επιχειρηματίες που φοροδιαφεύγουν, οι παλιοκλέφτες!
- πάλι οι δόλιοι οι επιχειρηματίες θα την πληρώσουν, που δουλεύουν για να πληρώνουν τους τεμπέληδες τους δ.υ.
κτλ κτλ
Κάποιο παλιότερο μέλος, με πολύ σπάνια συμμετοχή, είχε πολύ πρόσφατα ζητήσει, μεταξύ άλλων, από τον Άγιο Βασίλη στο ανάλογο νήμα, ένα...υποβολιμαίο δώρο με καθαρά πολιτική χροιά.
Είχα μπει στον πειρασμό να σχολιάσω (ακόμη και τώρα με το ζόρι κρατιέμαι) με τον δικό μου καυστικό και διφορούμενο τρόπο χωρίς να θέλω ρίξω λάδι στην φωτιά, αλλά...τα πολιτικά μπορεί να σκορπίσουν διχόνοια. Εδώ γίνονται παρεξηγήσεις για το τίποτα. Οπότε εφήρμοσα το...ρητό "καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς". Κι έφαγα το...κουτόχορτό μου :P
http://www.runemasterstudios.com/gra...il-naughty.gif