δεν ειναι ματιασμα σοφτ.
λεγεται :φθινοπωρο...
Printable View
σκεφτομαι οτι δεν ειμαι σημαντικος σε κανεναν και για τιποτα!
δεν γινεται αυτο. ξερεις τι θα σου προτεινα? εγω οταν νιωθω ετσι παω και φροντιζω τα ζωα μου, οταν λοιπον τα ταιζω και τα προσεχω βλεπω πως ειμαι σημαντικη γι αυτα επειδη βασιζονται πανω μου κ κραταω την ζωη τους στα χερια μου. αμα τα παρατησω στο δρομο θα τα πατησουνε, αμα σταματησω να τα ταιζω θα ψωφισουνε. αμα τα βαραω θα πληγωθουνε. εξαρτιουνται απο μενα να τα φροντιζω! ετσι νιωθω σημαντικη!!!!!κατοικιδιο εχεις?
να πας να παρεις ινδικο χοιριδιο!!!!!
Σκεφτομαι ποσο χαμηλα πεφτει καποιος οταν σου λεει επανειλλημενα ψεματα για να μην σε χασει... ποσο αξιολυπητο θεε μου!
σκεφτομαι οτι... I like very much my meds! μετα το διμηνο που τα πηρα, σταματησαν αυτα τα απιστευτα ψυχικα σκαμπανευασματα! η αισθηση του κενου, η κοπωση μετα απο 15 ωρες υπνου, η θλιψη, η απελπισια, το θελω να πεθανω, κ η αισθηση οτι ειμαι μια αδικη καταρα που περιφερεται ανευ λογου κ αιτιας πανω σε αυτον τον πλανητη, που ολα μου φαινομταν ξενα κ μακρινα κ δε μ αγγιζε τιποτα! τους τελευταιους 3-4 μηνες ειμαι πολυ καλυτερα, σε σχεση με το προηγουμενο 8μηνο που ηταν ενα χαλι! :)
I show enough I love you
I show enough I do
so just remember who you
who you surrender to
σκεφτομαι οτι ολα ειναι τελειωμενα και τι θ'απογινουμε... :(
οτι ειναι τελειωμενα ειναι δεδομενο.............την εχουμε ασχημα...................................... ............πολυ ασχημα,εισαι μσν;
σκέφτομαι ότι τίποτα δεν τελείωσε, αφού παραμένουμε όρθιοι. Για κάποιο λόγο...
..ότι έχει πολύ κρύο!! (μέχρι και ο γατούλης μου, με τόσο τρίχωμα, έχει κουλουριαστεί!!)