Χουζούρη άσε τον αρχηγό στην ησυχία του, ανησυχία του δηλαδή με τόσο ροχαλητό και πες μας για τα μασάζια!
Printable View
Χουζούρη άσε τον αρχηγό στην ησυχία του, ανησυχία του δηλαδή με τόσο ροχαλητό και πες μας για τα μασάζια!
Λοιπόν, είχα 14 μήνες να πάω για thai massage, δεν είναι χαλαρωτικό μασάζ, είναι βασικά θεραπευτικό, όχι βέβαια ότι σου λύνει τα ορθοπεδικά σου προβλήματα, αλλά σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά για καμιά βδομάδα. Με έπιασε η Ταϋλανδέζα από τα νύχια των ποδιών και έφτασε μέχρι τις ρίζες των μαλλιών, μου άλλαξε τα φώτα πλάτη και αυχένα που έχω και πόνους, γενικά & ειδικά υ π έ ρ ο χ α! Το κρεβάτι του μασάζ είχε και ηλεκτρική κουβέρτα οπότε η θερμότητα με γλάρωνε και χαλάρωνε όσο η κοπελιά πάλευε την κορμάρα μου την έρμη, αρωματικά έλαια, πορτοκαλόφλουδες, μουσική ασιατική, όλο το πακέτο! Θα ξαναπάω σε 2 βδομάδες, νά'ναι καλά η κουμπάρα μου που μου τα παρέχει!
Quote:
Originally posted by monahoiot
Ξύπνησε η κακιά δασκάλα μέσα μου breakaki! Λάθος διατύπωση χρυσό μου παιδί, η σωστή είναι Όλες οι έμορφες σ΄αυτό το φόρουμ έχουμε μαζευτεί? , γιατί βγάζεις την ουρά σου απέξω καλέ? Μήπως δεν έχεις ένα κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό πρόσωπο, μήπως δεν έχεις τα ωραιότερα μαλλιά ever? Έλα να αφήνουμε τις μετριοφροσύνες!Quote:
Originally posted by break
Όλες οι έμορφες σ΄αυτό το φόρουμ έχετε μαζευτεί?
Προς στιγμήν τρόμαξα :lol: ωχ λέω όλο κ κάποιο ορθογραφικό ή συντακτικό λάθος θα έχω κάνει!!!!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :starhit:
Ωραιότατα! ʼρα Χουζούρη όντως γύρισες πετώντας πίσω. Ξέρεις πόσο στοιχίζει κανονικά αυτό το μασάζ;
Quote:
Λοιπόν, είχα 14 μήνες να πάω για thai massage, δεν είναι χαλαρωτικό μασάζ, είναι βασικά θεραπευτικό, όχι βέβαια ότι σου λύνει τα ορθοπεδικά σου προβλήματα, αλλά σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά για καμιά βδομάδα. Με έπιασε η Ταϋλανδέζα από τα νύχια των ποδιών και έφτασε μέχρι τις ρίζες των μαλλιών, μου άλλαξε τα φώτα πλάτη και αυχένα που έχω και πόνους, γενικά & ειδικά υ π έ ρ ο χ α! Το κρεβάτι του μασάζ είχε και ηλεκτρική κουβέρτα οπότε η θερμότητα με γλάρωνε και χαλάρωνε όσο η κοπελιά πάλευε την κορμάρα μου την έρμη, αρωματικά έλαια, πορτοκαλόφλουδες, μουσική ασιατική, όλο το πακέτο! Θα ξαναπάω σε 2 βδομάδες, νά'ναι καλά η κουμπάρα μου που μου τα παρέχει!
Ακόμα καλύτερα αν ήτανε Ταϊλανδέζος :lol:
Μαρή σκουντούφλο, ολόκληρη εξήγηση μας έκανε η γυναίκα για να καταλάβουμε το πόσο καλό και θεραπευτικό ήταν το μασάζ κι εσύ το μόνο που έχεις να πεις είναι να ήτανε Ταϋλανδέζος;!:lol:
Και πες ότι ήτανε Ταϋλανδέζος! Τι να τον κάνει τον ζουμπά που θέλει δύο μαζί για το πρωϊνό της;!:lol: Να μου πεις Ρώσος, Πολωνός, Ρουμάνος που είναι και γομάρια να το καταλάβω, αλλά Ταϋλανδέζος;
με τις παλιές τιμές 50 την κάθε συνεδρία μίας ώρας, τώρα 35. Παλιότερα, τις καλές εποχές, πέρναγε ως φυσικοθεραπεία (γιατί σε φυσικοθεραπευτήριο τα κάνω) και τα έκανα με το ταμείο μου, τώρα ούτε λόγος, κανονική φυσικοθεραπεία και δεν στη γράφουνε εύκολα...
Το μασάζ κάνει πάρα πολύ καλό στη κυτταρίτιδα κ τη σύσφιξη είχα δει δυο περιπτώσεις κ είχα πάθει πλάκα!
Η μια ήτανε μια κοπέλα που είχε χάσει αρκετά κιλά με διατροφή κ κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της έκανε κ μασάζ κορίτσια τέλειο το αποτέλεσμα!
Η άλλη περίπτωση αφορούσε μια γυναίκα γύρω στα 55 η ρουφιάνα ίχνος κυτταρίτιδας δεν είχε μόνο μελανιές απο το μασαζ :lol::lol::lol:
breakaki, και εγώ όταν φτάσω στα τελειωτικά κιλά μου , θα ξεκινήσω μασάζ για την χαλάρωση και την κυτταρίτιδα, θα είναι η συνέχεια μετά από τα ηλεκτρομαγνητικά που κάνω τώρα. ʼντε να δούμε τι θα σώσουμε!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Και πες ότι ήτανε Ταϋλανδέζος! Τι να τον κάνει τον ζουμπά που θέλει δύο μαζί για το πρωϊνό της;!:lol: Να μου πεις Ρώσος, Πολωνός, Ρουμάνος που είναι και γομάρια να το καταλάβω, αλλά Ταϋλανδέζος;
Δίκιο έχεις! Γι' αυτούς δεν έχει βγει κ καμιά φήμη, μπα για μικρολαλαγγους τους κόβω :lol:
Quote:
breakaki, και εγώ όταν φτάσω στα τελειωτικά κιλά μου , θα ξεκινήσω μασάζ για την χαλάρωση και την κυτταρίτιδα, θα είναι η συνέχεια μετά από τα ηλεκτρομαγνητικά που κάνω τώρα. ʼντε να δούμε τι θα σώσουμε!
ʼντε σε βλέπω να βάζεις κάτω τη Haly Berry( ok μάλλον λάθος το έγραψα) που η κακομοίρα ένα χάλι μαύρο είναι :lol:
Quote:
Μπα από αλλοδαπό στοιχείο προτιμώ τα σίγουρα κ ποιο είναι αυτό? Το μελανούρι!!!!!!!!!!!:spin:
Καλά έχω ξεφύγει τελείως :lol: που είναι ο παπαστρούμφ να με επιπλήξει?
Η Χάλι καλέ, μαύρο χάλι δε λες τίποτα! Δεν βλέπεται η καημένη! :lol::lol:
και μια και μιλάμε για χάλι, ιδού:
http://youtu.be/3GlSOoiJIkY
Η Halle Berry είναι και διαβητική αλλά χ@στηκε, με τόσα λεφτά που έχει μπορεί να πηγαίνει στους καλύτερους γιατρούς και να κάνει πολύ καλή διατροφή.
Στρουμφ!!!! Κι εμείς θα γίνουμε καλύτερες από όλες αυτές γιατί είμαστε άνθρωποι και όχι νάρκισσοι!!!!
Καλέ Λουλούκο από ποιές θα γίνουμε καλύτερες; Για να ξέρω να ετοιμάζομαι δηλαδή!
Μου φαίνεται ότι τον Προκόπη τον ξεπέρασε η προκοπή του και εξαφανίστηκε!
Quote:
Καλέ Λουλούκο από ποιές θα γίνουμε καλύτερες; Για να ξέρω να ετοιμάζομαι δηλαδή!
Από αυτή! Κάποτε ήτανε 90 κιλά!
http://www.gossip-tv.gr/g-sexy/story/171542/Prosohi-To-kordoni-(foto)
Εντάξει σοκολατίτσα, θα βάλω τις φωτογραφίες της στο αρχείο μου για να τις χρησιμοποιήσω ως παράδειγμα του τι θέλω στην επόμενη ζωή που θα ζήσω!:lol:
Κορίτσια θα κάνω την ανατροπή σήμερα και θα σας καληνυχτίσω πριν από το Χουζούρη γιατί άρχισε να κάνει νύστα. Πάω να σπρώξω την Κέλλυ που κοιμάται στο μαξιλάρι μου για να πάει πιο κει και να στρωθώ εγώ. Καλό βράδυ σε όλες μας και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Νωρίς σήμερα επισκέπτεται ο Μορφέας το στρουμφοχωριό, ας είναι!
Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά Χαχανούλη!
Καληνύχτα κοπέλες μου!!!!!Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα όσα γράψατε,μόνο κάτι για Ταυτλανδεζους πήρε το μάτι μου,αλλά θα το κάνω αύριο !!!!!Να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!!
Nighty ομορφιές μου!!!!!!!!
Γεια σας στρουφοσυντροφια!Διαβασα τις πολλες σελιδες το απογευμα κ ηθελα να σχολιασω αλλα τα εχω ξεχασει....
Θυμαμαι ομως μια ομορφη κ λαμπερη Αστεροσκονη!Μπραβο για αυτα που εχασες,κουραγιο κ δυναμη για τα υπολοιπα γλυκεια μου. Μια απαστραπτουσα Μακ Γιωτ με καινουριο φουστανακι σε αλλη μερια του καφε σπιτιου που δεν ξεραμε.Γιωτα μου χαιρομαι με τα χαρα σου!Μου αρεσει που το εκπεμπεις!Μεγαλη η διαφορα σου απο τοτε που ειχαμε βρεθει.Παντα ετσι να εισαι κοπελλα μου! συμφωνω για το μασαζ Χουζουρη οτι ειναι το κατι αλλο!εχω κανει μονο μια φορα οταν ειχα παει στην Κινα.Ολοι ειχαν παρει γυναικες κ εγω ζητησα αντρα.Εκανε θυμαμαι τα 50 λεπτα 18 ε.Ομως αυτος εκανε παραπανω να τελειωσει(δεν θελω κρυφα γελακια,τοτε ημουν 78 κιλα αν κ εκανα πλακα οτι ειμαι ενα στρεμμα γυναικα γι'αυτο αργησε)κ ζητησε παραπανω χρηματα αλλα επειδη δεν μιλουσε αγγλικα πηρε τηλ τη φιλη του να μου μιλησει αυτη.Κινεζικα αγγλικα αυτη,μισοαγγλοελληνικα εγω,μου εκανε σκηνη γιατι ζητησα αντρα κ γιατι εκανε παραπανω ωρα!Πληρωσα τα παραπανω αλλα επεσε το γελιο της αρκουδας μετα στην παρεα!Αν ισχυει αυτο που λενε για τους κινεζους.Αλλα εγω δεν ηξερα....
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Γεια σας στρουφοσυντροφια!Διαβασα τις πολλες σελιδες το απογευμα κ ηθελα να σχολιασω αλλα τα εχω ξεχασει....
Θυμαμαι ομως μια ομορφη κ λαμπερη Αστεροσκονη!Μπραβο για αυτα που εχασες,κουραγιο κ δυναμη για τα υπολοιπα γλυκεια μου. Μια απαστραπτουσα Μακ Γιωτ με καινουριο φουστανακι σε αλλη μερια του καφε σπιτιου που δεν ξεραμε.Γιωτα μου χαιρομαι με τα χαρα σου!Μου αρεσει που το εκπεμπεις!Μεγαλη η διαφορα σου απο τοτε που ειχαμε βρεθει.Παντα ετσι να εισαι κοπελλα μου! συμφωνω για το μασαζ Χουζουρη οτι ειναι το κατι αλλο!εχω κανει μονο μια φορα οταν ειχα παει στην Κινα.Ολοι ειχαν παρει γυναικες κ εγω ζητησα αντρα.Εκανε θυμαμαι τα 50 λεπτα 18 ε.Ομως αυτος εκανε παραπανω να τελειωσει(δεν θελω κρυφα γελακια,τοτε ημουν 78 κιλα αν κ εκανα πλακα οτι ειμαι ενα στρεμμα γυναικα γι'αυτο αργησε)κ ζητησε παραπανω χρηματα αλλα επειδη δεν μιλουσε αγγλικα πηρε τηλ τη φιλη του να μου μιλησει αυτη.Κινεζικα αγγλικα αυτη,μισοαγγλοελληνικα εγω,μου εκανε σκηνη γιατι ζητησα αντρα κ γιατι εκανε παραπανω ωρα!Πληρωσα τα παραπανω αλλα επεσε το γελιο της αρκουδας μετα στην παρεα!Αν ισχυει αυτο που λενε για τους κινεζους.Αλλα εγω δεν ηξερα....
Γλαύκη κάτι ήξερες εσύ που επέλεξες άντρα!!!!!!!!
Για τους κινέζους δεν υπάρχει κ η καλύτερη φήμη!!
Τι εννοείς όταν λες δεν ήξερα...............τι δεν ήξερες Γλαύκη? ομολόγα τώρα!!!!!!!!!!!!
Δεν ηξερα αν ισχυει η φημη η οχι πονηρω.....Παιρνουμε τα κλειδια καθε βραδυ μου φαινεται σκουντουφλη!Ολες πανε νωρις για υπνο στο στρουμφοχωριο....
Είδες της στέλνω νωρίς για ύπνο:lol::lol:
Τι έγινε τελικά με τη φωτιά?
Καλο ξημερωμα.....
Καληνύχτα πρασινομάτα !!!!!!!!!!!
Την εσβησαν αλλα εχει πολλες ζημιες.Επισκευες αλλαγη σκεπης,καθαρισμα ....καλη σου νυχτα ομορφη σοκολατενια ......
Τωρα μου το ανοιξε!Δεν εχω δα κ τετοια ματια!Ευχαριστω παντως!
Τι;Μόνο δυο ψωροσελιδες;Αυτή είναι η συμπαράσταση σας στις ροχαλητοβολημενες μου νύχτες;
Εμ έφυγε ο Λιχουδης εμ ο Προκοπης ξεπερνά τον εαυτό του,να Χουζουρευει κι ο Χαχανουλης
αυτό παραπαει!Μαύρο γιδι,μαύρο φίδι που σ´ έφαγε,που θεωρείς πως έχεις λόγο για το αντικείμενο
στ´αριστερα της πόρτας του υπνοδωματιου σου!Ζήσαμε να τ´ακουσουμε κι αυτό!Θα τιμωρηθεί
παραδειγματικά για την αναίδεια σου!Τσιροτα στα ματιά και μασάζ από λιγδιασμενα χέρια γκαραζιερη
για αρχή,ώστε να σου δώσω την ευκαιρία έγκαιρης μετανοίας.Μετά χοντραινει το παιχνίδι!
Καλο μας ξημέρωμα προς το παρόν!Η συνέχεια από τον υπολογιστή του κομπρεσερ όταν
με το καλό παύσει εργασία.Στρουμφοφιλακιααα� �α!
Καλημερα....... Ελπιζω να μην ισχυει το 'η ιστορια επαναλαμβανετε' στην δικια μου περιπτωση..... Ξυπνησα σημερα και στο εσωρουχο μου ειχα αιμα.....
KALA KSEFANTOMATA SE OLOUS !!!! AFIEROMENO ME AGAPI TO AGAPIMENO MOU
http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw
sorry gia ta agglika grafo apo netbook. Polinaki poli aima koritsaki mou, mipos allazeis mina? pires ton giatro?
Οχι κατερινακι μου δεν αλλαζω μηνα. Δεν ξερω. Εγω το θεωρω πολυ, η μαμα λεει δεν ειναι πολυ. Στις 10 θα τον παρω γιατι σημερα ειναι σαββατο και δεν παει γραφειο εκτος αν εχει κατι εκτακτο. Μην το ξυπνησω κιολας....
Καλημέρα Κατερίνα,καλές Απόκριες και καλά να περάσεις κ εσύ!!!!!
Κουκλίτσα μου καλημέρα!!!!!Σε παρακαλώ μη μου στεναχωριέσαι γιατί είναι κάτι που συμβαίνει.Πάρε το γιατρό σου,αυτός θα σου πει,και μη μας ξεχάσεις και πεθάνουμε από αγωνία,ένταξη?Quote:
Originally posted by polinaki1983
Οχι κατερινακι μου δεν αλλαζω μηνα. Δεν ξερω. Εγω το θεωρω πολυ, η μαμα λεει δεν ειναι πολυ. Στις 10 θα τον παρω γιατι σημερα ειναι σαββατο και δεν παει γραφειο εκτος αν εχει κατι εκτακτο. Μην το ξυπνησω κιολας....
Polinaki prospathise na parameineis iremi kai min kaneis polles metakinhseis kai sikomata simera. Theoro oti den einai kati sobaro, enimerose ton idioti giatro sou omos na sou pei ti na kaneis
Καλημέρα. Πωλινάκι εύχομαι να μην είναι τίποτα και να πάνε όλα καλά. Όταν μιλήσεις με το γιατρό σου ενημέρωσέ μας.