Originally posted by Tassos67i
Quote:
Originally posted by sweetOctober
...Δεν ειναι διαιτα η χορτοφαγια. Δε νομιζω καν να αδυνατιζουν οι χορτοφαγοι...
...Αμα διαβαζεις εδω να χειρουργουν τα κιλα μου σου ερχεται τρελα! Ναι θελει πολυ κοπο να ξαναχασω 30 κιλα αλλα να αυτοσαμποταρομαι διαβαζοντας οτι δε χανονται με διαιτα δεμε βοηθα!
...Εδω εμενα μου ειπαν οτι αλλαξα 18 διαιτες γιατι στο μικρο μυαλο τους η χορτοφαγια ειναι διαιτα.
Βρε Δήμητρα...έχεις αλλάξει τόσες δίαιτες που πρέπει να πείσεις με τη διάρκειά σου στην χορτοφαγία ότι πρόκειται για αλλαγή στάσης.
Από την προσωπική μου εμπειρία από φρούτα και λαχανικά έτσι και κόψω και το κρέας πιστεύω ότι κυριολεκτικά θα ρέψω.
Όσον αφορά τα χειρουργεία
ας μην λέμε μεγάλες κουβέντες και μετά γλύφουμε εκεί που φτύναμε.
Αν είναι οι άνθρωποι να ταλαιπωρούνται με δίαιτες γιο-γιο και να μαζεύουν τα νεύρα τους με το φαράσι ας κάνουν και στα "λίγα" κιλά. Το ζήτημα είναι να μην ξανακατρακυλήσουν για οποιονδήποτε λόγο. Γιατί δεν είναι παίξε-γέλασε, είναι απόφαση ζωής και θέλει τόλμη αλλά όχι ελαφρότητες.
Όσον αφορα την επαναπρόσληψη μετά από δίαιτες και διατροφές μας αρέσει δεν μας αρέσει, λίγοι είναι αυτοί που τα καταφέρνουν. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Το θέμα είναι πως ειπώνεται. Αν σου λένε άσε τις ματαιότητες κι έλα κι εσύ στο club των χειρουργημένων να κάνεις κι εσύ πάρτυ εμένα μου χτυπάει άσχημα.
Ειλικρινά Δήμητρα με κάνεις και νοιώθω χάλια με όλα αυτά που διαβάζω. Διαφώνησα με τον τρόπο διατύπωσης της πρόσκλησης του νικόλα σε βαριατρικό χειρουργείο, εξέφρασα τη διαφωνία μου κι ακολούθησε ο κακός χαμός. Μπηχτές και προσβολές κι από τις δύο πλευρές. Να φοβάμαι τώρα να μιλήσω μπας κι ακολουθήσει γενική σύρραξη;
Κι από την άλλη για το περί των 18 διαιτών, για αναλογίσου να έμπαινε εδώ ένας χειρουργημένος και να σου έλεγε "τι κάθεσαι και ταλαιπωρείσαι μπες-βγες σε πρόγραμμα. Χειρουργήσου να ησυχάσεις".
Αλλά έχετε και μια φαρμακόγλωσσα εσείς οι γυναίκες! Τι διάλογοι ήταν αυτοί που διάβασα! Καλά λένε "Πυρ, γυνή και θάλασσα" :P