χωρις πλακα τωρα.. δεν θελει κ πολυ του ανθρωπου για να του στριψει... μια κλωστουλα ειναι η λογικη.. ετσι κ κοπει τελος... εισαι στην αλλη πλευρα...
Printable View
Ναι, αλήθεια είναι ότι συχνά όλα κρέμονται από μια κλωστή.
Σαν ν' ακροβατούμε σε τεντωμένο σχοινί
και κινδυνεύουμε να πέσουμε στο κενό,
αλλά τελικά ισορροπούμε.
Υπάρχουν πολλές πιέσεις, οk,
αλλά υπάρχει και θυμός.
Και επιμένω. Όχι ότι δε λαβαίνω υπόψη τις παράπλευρες απώλειες,
αλλά προτιμότερη η αντίδραση στις πιέσεις
και η ανυπακοή,
για να ηρεμήσει το νευρικό μας σύστημα!
YΓ: συγγνώμη για τη βιαστική χτεσινοβραδινή απάντηση,
παρασκεύαζα ταυτόχρονα σοκολατάκια υγείας!
Αν θες, στέλνω συνταγή. :-)
Σκέφτομαι ότι πρέπει να ηρεμήσω και να χαλαρώσω σήμερα...όσο μπορέσω δηλαδή...
Μάλλον δεν έπρεπε να πιω...το μυαλό μου παίζει περίεργα παιχνίδια...
Και ότι σύντομα που θα χωθώ στη φωλιά μου ελπίζω τα πράγματα να είναι καλά εκεί μέσα...
Με αρρωσταίνει που σκοτεινιάζει τόσο νωρίς...
Μπα...η έλλειψη φωτός με μελαγχολεί...να φανταστείς έχω ήδη ανάψει το φως κι ας είναι μόλις 16.30...είμαι που είμαι μελαγχολική αν κάτσω και στα σκοτάδια θ' αποτελειωθώ...θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο μου :p
Tώρα σκέφτομαι ότι είμαι τόσο μπερδεμένη και ζαλισμένη που δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε όσα ήθελα να κάνω...ουφ...κάτι πρέπει να γίνει μ' αυτό εφόσον συμβαίνει συχνά...
Είσαι τυχερή που δεν επηρεάζεσαι από τις καιρικές συνθήκες :) Εγώ ανέκαθεν μελαγχολούσα με τη σκοτεινιά, καθώς και με τη βροχή...
Τον Θεό τον σκέφτομαι κι εγώ τελευταία, κοιμάμαι με ένα σταυρό στο κρεβάτι μου για να μην βλέπω άλλους εφιάλτες κι όντως έχουν μειωθεί...
Σκέφτομαι ότι αν θέλω να μην πονάω πια πρέπει να διαγράψω κάποια πράγματα από τη ζωή μου...ήδη πονούσα αρκετά και πριν από αυτά, δεν μου χρειάζεται κι άλλος πόνος...
Σκέφτομαι ότι έκανα όσα πρέπει κατά τη γιατρό μου για να κοιμηθώ ήρεμα αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω...φοβάμαι...θα ήθελα τόσο μα τόσο πολύ να μου πει κάποιος ότι όλα θα πάνε καλά και να το πιστεύει στ' αλήθεια...γιατί εγώ φοβάμαι ότι δεν θα πάνε καλά κι ότι δεν θα τα καταφέρω να γίνω όπως ήμουν παλιά...
Και γι' απόψε δεν ξέρω αν ήταν καλό που στη σειρά που βλέπω αναφέρθηκε αυτοκτονία...ελπίζω αυτό να μην μου προκαλέσει εφιάλτες...
Σκέφτομαι να γινόταν να υπήρχε τρόπος να ανοίξω την αγγαλιά μου για να μπει ο Κύκνος μέσα της, και χαϊδεύοντας τα μαλλάκια του να του πω πολύ τρυφερά: <<Μην ανησυχείς και όλα θα πάνε καλά σιγά-σιγά>>.
Αρκετα περιεργη βραδια! Εχω καιρο να νιωσω ετσι... οι σκεψεις μου ειναι μπερδεμενες και θολες! Δεν ειναι καλα σημαδια αυτα... ελπιζω να ειναι περαστικα!
Σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να κάνω πια υπομονή...δεν μπορώ να αισθάνομαι δυστυχισμένη...
Δεν έχω τις αντοχές για να κάνω υπομονή και δεν έχω διάθεση για τίποτα! Μακάρι να μπορούσα να κοιμάμαι 24 ώρες το 24ωρο ώστε να μην υποφέρω...
Εγω σκεφτομαι οτι θα θελα να διαβασω την ενοτητα τι σκεφτεστε αλλα θα μου παρει 2 ζωες...αντε να τα χιλιασει!
ποιος ξυπναει πριν τα κοκορια..ποιος παει στις κοκορομαχιες...κ ποσο θα ηθελα να φαω κοκορα κρασατο(αφεντικο ανοστο )....κ οτι ελπιζω να μην κακαρισω παλι απο αυπνία...
τι εκπληξη να βλεπεις πρωην φιλο/η σου που συνηθιζε να σε εχει για προσωπικο ψυχολογο και συνηθιζε συνεχεια να σου γκρινιαζει για το ποσο χαλια ειναι αυτο το φορουμ, να ξαναεπιστρεφει εδω μεσα!
ευτυχώς εγώ απαλλάχτηκα από το να κάνω τον ψυχολόγο! σειρα αλλων! :)
Σκεφτοθυμήθηκα πως το απόφθεγμα πιό πάνω, πριν τον Ουγκώ το είπε ο μέγιστος όλων των εποχών, ο έλλην, ο εκ Σταγείρων πολητίαν την εν Χαλκιδική κείμενη κατά τας αρχαίους χρόνους Αριστοτέλης.Quote:
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
Μιά βόλτα στην Αθήνα θα κάνω την Δευτέρα γιά το
ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε.
(κλίκ)
Σκέφτομαι, τι καλά που θα ήταν να ζούσε η Ξωτικούλα εδώ στην ίδια πόλη με εμένα, να της τηλεφωνούσα να βγαίναμε για καφέ...
Μπάφιασα όλη μέρα μέσα μόνος, κι έχω το κουσούρι να είμαι επιλεκτικός στις παρέες μου πανάθεμά με ο κουζουλός...
Εγώ είμαι γερουλινάκος έχω μια κάποια ηλικία δεν θα μου κάνεις τσαχπινιές να πάθω και καμιά καρδιά...
Να φοράς και φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο και στο κεφάλι μπούργκα, μόνο τα μάτια να φαίνονται...
Μην σε ερωτευτώ κι όλας και δεν αντέχει η γερουλινίστικη καρδιά μου τις συγκινήσεις...
.........................
.................
Ότι δεν έπρεπε να κοιμηθώ τόσο πολύ κι ότι πρέπει να βρω πως θα σκοτώσω την ώρα μου...
Σκέφτομαι ότι για ένα ακόμα Σάββατο είμαι κλεισμένος σπίτι.
Σκεφτομαι γιατι ρε την τυχη μου μεσα να μου πανε ολα στραβα? Δεν προλαβαινω να τακτοποιησω ενα ζητημα και αμεσως προκυπτει ενα αλλο!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ!!
Αλία μια από τα ίδια κι εδώ.. και όποιον και να ρωτήσεις το ίδιο θα σου απαντήσει.
Είναι δυστυχώς και η περιρρέουσα κατάσταση τέτοια ... που δε σε αφήνει να ανασάνεις.
Μάλλον τελικά στη ζωή, δε σταματάνε ποτέ οι δυσάρεστες καταστάσεις και οι αναποδιές.
Γι'αυτό η λύση είναι μία: Γραψαρχιδίνη των 1000 mg !σώζει ζωές...
(μην πάρεις όμως το γενόσημο, μόνο το ορίτζιναλ !!) :-)
Σκεφτομαι οτι με εχει καταπιει το κρεβατι εδω και δυο μερες και φοβαμαι μην ερθει ο Φρεντυ Κρουγκερ και με σηκωσει μια και καλη.....χαχαχαχα...
Ότι έχω πέσει πολύ κι ότι δεν βρίσκω ενδιαφέρον σε τίποτα...κι αυτό μου κάνει κακό...
Κατι τετοιες βαριες χειμωνιατικες βραδιες ειναι αβασταχτη η μοναξια.......
Μπα δε χειμώνιασε ακόμα. Μια χαρά 16 βαθμούς έχει!
Μόνο η βροχή μάς τα χαλάει!
Παραλίγο να γλιστρήσω και να φάω και μια τούμπα
καθώς έκανα κάτι μαγκιές με το ποδήλατο.
Βγες έξω και κάνε μια βόλτα στον καθαρό αέρα
κι όλα θα φανούν πιο ξεκάθαρα και πιο ωραία!
Έτσι ήταν τουλάχιστον χτες το βράδυ
μόλις είχα γυρίσει από ένα εξεταστικό κέντρο
που έδιναν τα Γυμνασιάκια εξετάσεις για ένα πτυχίο.
Ψιλόβροχο, τρελαμένοι γονείς και δάσκαλοι,
φωνές, χαβαλές, χαμός!
Αγωνία για τ' αποτελέσματα ακόμα και οι αδιάβαστοι
και τίποτ' άλλο. Ευτυχώς που τα παιδιά
δεν καταλαβαίνουν χριστό
ούτε με την κρίση ούτε με τίποτα!
Όχι όλα βέβαια. Πολλών οι γονείς
τα σταμάτησαν από τα φροντιστήρια
αφού ο ένας στους δύο είναι άνεργοι.
Παω να δω Πολιτη Κεην orson wells στην ΕΤ 3 λενε οτι ειναι εργαρα,αλλα σαν το ''αποκαλυψη τωρα'' κανενα.....horror..horror..horror..χεχε� �εχε..
Ότι ως εδώ ήτανε...τα παρατάω όλα πια...τελείωσε...
Θελω ν κλεισω τ ματια μ και ν μην ξαναξυπνησω..
Προσπαθουν να μου χαλασουν τη διαθεση προινιατικα. Δε θα αφησω τον εαυτο μου να ξαναπεσει στην ίδια λακκουβα, δλδ να μην ξαναπαθω τα ίδια. Επειδη ευκολα η διαθεση πέφτει.
Σκέφτομαι ότι σύντομα έρχεται η ώρα...πολύ σύντομα...
σκεφτομαι οτι φετος θα κανω χριστουγεννα μ'αυτην εδω τη γλυκα:
http://4.bp.blogspot.com/__iqxrck5r6...eur-lg_jpg.jpg
καθε γουλια σε παει στο παραδεισο. αλκοολισμος σημαινει φως!
WB Κενο !!!!!!