Originally posted by interappted
Quote:
Originally posted by kassi_21
Quote:
Originally posted by interappted
μη ζητας συγνωμη εχω αναγκαστει προ πολλου να ζω με την αρρωστεια
απο 5-6 χρονων αρχισα να μην πολυπεζω με τα παιδια
στο σχολειο απλα η διαφορετικοτητα εδωσε ρεσιταλ
στην συγκεκριμενη διαταραχη γεννιεσαι με προδιαθεση κι αν το οικ.περιβαλλον ειναι \"ευφορο\"βγαινει στη φορα η διαταραχη αλλιως η προδιαθεση δεν εκδηλωνεται]
οι οριακοι ειναι δημιουργημα των γονεων δεν γεννιεσαι οριακος αλλα με προδιαθεση να γινεις κατω απο χ συνθηκες οικογενειακες
Χμμμ.Δεν ήξερα ότι γεννιέσαι με προδιάθεση....Από μικρή πάντως ήμουν αγχώδης.Όχι μην αργήσω κάπου-αυτό ποτέ ρε πούστη δεν το είχα-αλλά αγχώδης με την υγεία μου και την υγεία των γονέων μου.Αφού πήγαινα και έλεγχα στα κρυφά τα βιβλιάριά τους να δω μην έγραφαν καμιά περίεργη λέξη που θα σήμαινε ασθένεια..Κουκουρούκου από τότε.Η μάνα μου ήταν η αγχώδης και καταθλιπτική.Ο πατέρας ο ιδεοψυχαναγκαστικός.Από αυτόν πρέπει να πήρα...Δεν ξέρω αν ήταν κληρονομικότητα ή ότι μου έμαθε τη συμπεριφορά του αλλά όπως και να΄χει το περιβάλλον είχε τα χάλια του.Άρα δεν γεννηθήκαμε βουρ στη διαταραχή αλλά συνέτρεξαν σίγουρα πολλοί λόγοι...
διαβασε με προσεκτικα
ενα παιδι γεννιεται με προδιαθεση ψυχικης διαταραχης
σε περιπτωση που το οικ.περιβαλλον ειναι υγειης τοτε η διαταραχη δεν θα εκδηλωθει αν απο το σπιτι παρει τα καταλληλα εφοδια
σε περιπτωση που το οικ.περιβαλλον δεν ειναι υγειης τοτε η διαταραχη κανει την εμφανιση της!!
ειναι σαν ενα φυτο που χρειαζεται το καταλληλο κλιμα κ εδαφος για να αναπτυχθει
αν βαλουμε πχ μια μπανιανια στα χιονια δεν θα γινει ποτε μπανανια...
ετσι κι εμεις αν το χωμα κ το κλιμα δεν ηταν καταλληλα για την αναπτυξη της προδιαθεσης το οριακο θα εμενε μπανανια στα χιονια!
μου χει στοιχισει η δευτερη διαγνωση απο τον δρ του γιου μου
οχι οτι αμφισβητησα το γιατρο ΜΟΥ αλλα η δευτερη ηταν σαν δευτερη σφραγιδα \"καταχηρωθηκε\"
κ μαλιστα σαν το απολυτο δειγμα οριακου!χμ...
δεν με ενοχλει η ταμπελα ,η ταμπελα καλο μου εκανε γιατι επαψα να κανω δικα μου σπηλμπεριστικα σεναρια..
αλλα το απολυτο δειγμα!οκ κ ετσι θα το παλεψω!