Διαβασαν ολα τα αρχεια των ασφαλιτων τοτε και δεν πιστευει κανενασ πλεον κι οι πιο πολλοι φυγαν εξωτερικο
Printable View
Διαβασαν ολα τα αρχεια των ασφαλιτων τοτε και δεν πιστευει κανενασ πλεον κι οι πιο πολλοι φυγαν εξωτερικο
Εγώ με invega και solian νιώθω αυτό το χάζεμα όταν κυκλοφορώ.
Είναι λες και δεν έχω καμιά εμπειρία. Λες κ σβήστηκαν τα πάντα από το μυαλό μου. Δεν καταλαβαίνω πως λειτουργούν οι άνθρωποι στην καθημερινότητα τους. Γινομαι παθητικός και η μηδενική αυτοπεποίθηση με κάνει να μη μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.
Ισως και επειδή δν είχα την ευκαιρία να βγω στο κουρμπέτι.
Τελευταία παλεύω τα αρνητικά συναισθήματα με γυμναστική.
Επιτέλους έκανα ένα μισάωρο. Πριν άδειαζε το μυαλό μου κ τα παρατούσα. Είχα κ μειωμένη διάθεση, ηττοπάθεια.
Είναι ώρες ώρες που αυτό το χάζεμα με κάνει και αισθάνομαι γελοίος. Τότε δεν μπορώ να σκεφτώ εύκολα.
Σειριε το τι γνωμη εχεισ εσυ για τον εαυτο σου απλα δε μετραει αν σε εβλεπα ετσι χαζο εγω προσωπικα θα λεγα το καυμενο το παιδακι ακομα δε βγηκε απο το σπιτι γι αυτο θα σε ελεγα χαζο οχι επειδη δεν εχεισ μυαλο η σ λειπει κατι να σου δωσω ενα αλλο παραδειγμα οσοι ακουν εντεχνο για μενα ειναι ψωνια παροτι εχω ακουσει κι εγω οταν ερωτευτηκα για σενα που εγω ακουω τα λαικα ειμαι καμενοσ αναλογα λοιπον σε πιο σημειο βρισκεσαι εσυ και σε πιο εγω η διαφορα μασ αυτη προκαλει την αποψη και των δυο μασ
Η αληθεια ειναι οτι ειμαστε ιδιοι σε πολλα πραγματα ωσ ελληνεσ αντρεσ και η διαφορα μασ περα απο την εμφανιση ειναι μικρη στον χαρακτηρα οσο και να νομιζεισ εσυ οτι εισαι σωστοσ οσο και να ξερω εγω οτι ειμαι λαθοσ τα ιδια ισχυουν για τισ γυναικεσ οτι αυτεσ που αποτυχαν εχουν μικρη διαφορα στο χαρακτηρα απο τισ κουκλαρεσ πετυχημενεσ με λεφτα κι αυτο το λεω εγγυημενα γνωρισα πολλεσ κ πολλουσ απο παντου
σε πιανω serios..
οταν εγω λεω χαζευω το εννοω κυριολεκτικα.μενω με το στομα ανοιχτο καποιες φορες τρεχουν σαλια και κοιταω το κενο και δε μπορω να καταλαβω τι λεει ο αλλος.κοινως ειμαι στην κοσμαρα μου.
οταν κανω επεισοδια που λενε οι γιατροι ειμαι στον κοσμο μου λενε....
οταν παιρνω φαρμακα παλι στον κοσμο μου ειμαι αλλα σε αλλον πλανητη..
Η διαφορα που νομιζετε υπαρχει μονο στα ακρα πχ ενασ στο νοσοκομειο με τον βαρδινογιαννη οι αλλοι ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε κι εγω παιζω παντου γτ τα λεφτα τα χορτασα ειδα πωσ βγαινουν εβγαλα ξοδεψα διασκεδασα τα σεβομαι αλλα χορτασα κι ετσι παιζω παντου
Εγω ετσι ειμαι στα νορμαλ μου
καλησπερα παιδια
ειπα να μοιραστω μαζι σας κατι ευχαριστο.. ενα μικρο βηματακι που εκανα!
το ηθελα καιρο να μπορουσα να πηγαινα σε ενα μεγαλο πολυοροφο μαγαζι ενδυσης εδω στην πολη μου.
ηθελα και να αγορασω ρουχα γιατι ειχα χρονια να αγορασω και ηθελα να το τολμησω.
το σκεφτομουν εβδομαδες..
σημερα με την πιεση της μανας μου πηγα!
μεχρι να φτασω ενιωθα την παρακολουθηση.ειχε πολυ κοσμο εξω και δεν ειχα τροπο να κρυφτω.εκανα μισο τσιγαρο λοιπον και μπηκα στο μαγαζι..εκατσα γυρω στα 30-45 λεπτα.ε ναι λοιπον δεν ενιωσα καθολου την παρακολουθηση!
μαλλον απορροφηθηκα στο να αγορασω ρουχα και ειχα εκει το μυαλο μου.
ειχα πολλους μηνες να κανω κατι χωρις να σκεφτομαι την παρακολουθηση.
οταν βγηκα ξαναρχισε οποτε εγινα λουης για το σπιτι..
κατι ειναι κι αυτο πιστευω.
μαλλον πρεπει να αποσπω με κατι την προσοχη μου.
ισως γι αυτο και οταν ειμαι με καποιον αλλον μαζι εξω ειναι καλυτερα.
τωρα το εκανα ολο αυτο μονη μου!
Πολύ θετικό βήμα αυτό boo!!!
Πως αισθάνθηκες το μυαλό σου;;
Από ένα σημείο και μετά δεν είχα πρόβλημα να πηγαίνω μόνος για ψώνια. Μάλιστα έκανα αρκετά καλές αγορές.
Αυτό που ένιωθα κ ίσως νιώθω ακόμα είναι μια δυσκολια να αποφασίσω τι θα πάρω με το σωστό κριτήριο και η σύγχηση που είναι καθημερινή.
Μπραβο σου μπου κ καυλερη ησουν μπραβο σου
Οι σχιζοφρενεισ ειναι οι πιο ομορφοι κ γαματοι