ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ................
Printable View
ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ................
μπορεισ να κανεισ τελειω μπακαλικα αυτο που θελεισ πολυ απλα να την πεφτεισ μονο σε εμφανισιμεσ μετα απο καποια χρονια μια τουλαχιστον θα σου κατσει αλλα θελει χρονια θα σου πω παλι μια ιστορια ειχα παει σε ενα φοιτητικο παρτυ και κυκλοφορουσε ενασ μεθυσμενοσ επιασε ολα τα κοριτσια και τα ρωτησε αν θελουν να κανουν σεξ μπορει να φαγε πενηντα χυλοπιτεσ εκεινο το βραδυ μια του εκατσε μονο αυτο ελεγε τιποτα αλλο δεν ελεγε ηταν τυφλα κι ομωσ μια του εκατσε αλλα εφαγε και πενηντα χυλοπιτεσ σε ενα βραδ
φανταζομαι αυτο εκτιμησε η μια που του κατσε
Ειναι μια καλη λυση , ισως η καλυτερη ο ψυχολογος . Θα σε βοηθησει πολυ .
τσαμπα θα φασ τα λεφτα σου αν δε φασ χυλοπιτα να ψηθεισ μην περιμενεισ τιποτα
Ω , ναι !! τοτε εψαχνα ποια τακτικη ειναι καλυτερη για την εκαστοτε κοπελα !!! ειχα κι εναν φιλο , τον εχω ακομη , και ρωταγα την γνωμη του , αλλα δεν με αποπαιρνε , ηταν πραγματι φιλος !! τουλεγα , Κωστα , λεω να κανω αυτο κι αυτο , τι λες εσυ ? ωραια χρονια !!! οχι οτι τωρα ειναι ασχημα , αλλα ενιοτε νοσταλγω τα 20 χρονια μου .
εγω να σου πω αυτον τον γνωστο μου που θα ηθελες να εισαι σα κ αυτον εγω δε τον ζηλευω καθολου κ αυτο γιατι μια ζωη του ελεγα οτι καπια μερα ολες αυτες που "ετυχε" να .... θα γινουν καπνος κ θα μεινει μονος του αυτος με κοροιδευε κ με ελεγε φιλοσοφο κ τωρα οχι μονο δεν εμεινε ουτε μια απο ολες αυτες που περασαν απο τη ζωη του αλλα ηρθε κ η σειρα μου να βγουν τα λογια που του ελεγα ΟΤΙ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ κ οπιος δε το εχει καταλαβει θα το καταλαβει αργοτερα καπια στιγμη ακομα κ αν δεν ειμαι εδω για να του το υπενθυμισω..
αν δεν εχει αντιλιφθει οτι πρεπει να εχει ανθρωπους διπλα του για να συνεχισει τη ζωη του τοτε μαλον την πατησε πριν καν πει οτιδηποτε,,,,
Μην λες μεγαλες κουνβεντες !! η αυτοπεποιθηση αποκταται , η εμφανιση αν εισαι μετριος , ειναι αρκετη .
Πιστευω οτι τετοια ατομα εχουν μεγαλη ευθυνη για την ελλειψη αυτοπεποιηθησης.Δεν πρεπει να ασχολεισαι με τετοια μνησικακα ατομα.
Εχω μελετησει πολλα βιβλια ψυχολογιας.Μπορεις να μου ανοιξεις την καρδια σου να σε συμβουλεψω οσο καλυτερα μπορω σε οτι σε απασχολει.