Χαχαχα!!!εγω νομιζω οτι απο τις πολλες σκεψεις θα αρχισω να λεω αρλουμπες!!ασε την ζαλαδα σε λιγο θα πεσω κατω!!χαλαρα!!!!μια μερα ειναι θα περασει!αντε να κοιμηθεις!!!καλη ξεκουραση!!
Printable View
Γεια σου pink..κ συ φοβασαι τν ψυχωση ε ?
Καλησπερααα!!τι κανετε?
καλησπερα..καλα εσυ?
αν κ εχω κατι προβληματα με τα ματια μου απο το graves κ πονανε κ ξεκιναω κορτιζονη σημερα..ξυπναω κ καθε μερα ειναι σαν φουσκες..κ πεθαινω απο τον πονο..κατα τα αλλα καλα..κουραση περιμενω να σχολασω τωρα να παω σπιτι, να ταβλιαστω.
Καλησπερα!!!περαστικα σου anxious!!αν φοβαμαι??εγω εχω την φοβια μην ξυπνησω κανα πρωι κ λεω οτι να ναι!!τεσπα,εσυ πως εισαι?
Καταλαβα ολοι ημαστε εδω με φοβιες αστα να πανε..πως να μαι κ γω χαλια τα ιδια προσπαθω ολο να κανω κατι να ξεχνιεμαι κανω δουλειες απο δω απο κει να ξεχνιεμαι και με αυτα τα αντιψωτικα που ξεκινησα ειμαι στον κοσμο μου κοιμισμενος...τωρα το ψαχνω να παρω ω 3 ακουσα ειναι καλο...περαστικα σου anxious..εσεις τι κανετε??
Τοσο πολυ?ποσα παιρνεις?εγω καλα ειμαι,κουρασμενη γιατι τρεχω αυτες τις μερες!
Περνω 50 mg seroguel συνολο 25 βραδυ 25 πρωι..εχω πολλες ιδεολιψιες και εγω δεν ηρεμει τ μαυλο με τπτ
Καλησπερα!!!τι ιδεοληψιες εχεις??εγω ειχα παρα πολλες κ απο τις χειροτερες!!δεν ξερω ποσο σε βοηθανε τα φαρμακα στις ιδεοληψιες!εγω μονη μου τα ξεπερασα!θελει λιγο υπομονη κ προσπαθεια,να κανεις πραγματα για να ξεχνιεσαι!μικρα βηματακια κ θα γινεις μια χαρα!
κ γω ειχα ιδεοληψιες μικροτερη αλλα τις ξεπερασα με ψυχοθεραπεια..μου λεγαν παντα οτι δεν περνανε με φαρμακο..θελει προσωπικη προσπαθεια κ ψυχοθεραπεια...
τωρα πια δεν εχω..
Εχω πολλες οπως νομιζω οτι τρελενομαι νομιζω οτι θα κανω κακο σ κανεναν αλλον. συνεχεια ρωταω τους φιλους μ πως φενομαι γτ δν νοιωθω καλα...
Τις ιδιες ειχα κ εγω!!δεν θα τρελαθεις κ δεν θα κανεις κακο σε κανεναν!!δυστηχως το μεγαλυτερο κακο το κανεις στον εαυτο σου!!
Καλημερα..το ξερω pink..εντωμεταξυ με πηγε χθες μ το ζορι ο θειος μ σε ενα ψυχιατρο της οικογενειας..επεμενε πολυ κ στο τελος πηγα για να υσηχασει..ο οποιος με βρηκε μονο γαδ και οχι καταθλιψη και μ γραψε κατι χαπια και με ειπε οτι cybalta einai vary gia μενα..αυτος μ γραψε πιο ελαφρια τα χαπια ειναι .εσιταλοπραμ 20 . Lanamont 10 ( βουσπιρονη) tranxene 10... αλλα σκεφτομαι δν θα τα παρω απλως πηγα για να υσηχασει ο θειο..τν εχω πολυ εμπιστοσυνη τν δικο μ γιατρο δεν τν αλλαζω...:: p
Καλημερα Χριστοφορε!!καλο ειναι να μην πας σε πολλους γιατι σε μπερδευουν!εγω παιρνω το εσιταλοπραμ,ειναι ελαφρυ τα αλλα δεν τα ξερω!
Παντως κ εγω το πιστευω οτι μας κολλανε μια ταμπελα καταθλιψη χωρις να το πολυ ψαξουν!για μενα πιστευω οτι εχω γαδ αλλα ο νευρολογος επιμενει στην καταθλιψη!τι να πω?!
Χριστοφορε το θεμα με την ταμπελα δεν ειναι τοσο για να ξέρεις εσυ να το ονομαζεις αυτο που εχεις, αλλα για να βοηθησει στην καλυτερη και πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμπτωματων σου. Καλο ειναι να εμπιστευτείς ΕΝΑΝ θεραπευτή, να ξεκινήσεις δουλειά μαζι του και να εχεις λιγη υπομονη μεχρι να δεις καποια αποτελεσματα.