trpap αν ψαξεις στο δυκτιο 8α την βρεις.την εχω δει πολλες φορες αυτην την δαιτα
Printable View
trpap αν ψαξεις στο δυκτιο 8α την βρεις.την εχω δει πολλες φορες αυτην την δαιτα
την εστειλα χτες στο mail της.... :)
επισης, ειναι καλο πριν ξεκινησουμε κατι, να μαθαινουμε τα παντα γι'αυτο ωστε να ειμαστε σιγουροι για τα αποτελεσματα.
καλη επιτυχια trpap
ευχαριστω πολυ σε ολους σας!!! και εσεις καλη επιτυχια σε οτι κανετε! τα λεμε! :)
γεια σας και απο μενα
σημερα είμαι χαρούμενη
προηγουμενη Δευτερα 74,5
σήμερα Δευτερα 72 !!!
και να σκεφτείτε ξεκίνησα από τα 79,
74,5 ήμουν όταν έκανα την εγγραφή στο site
Αλλά ξέρετε τι με βοήθησε πάαααρα πολύ
ΕΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!
τέρμα τα αύριο, το πήρα απόφαση και είχα την καλύτερη παρέα
καλή μου συνέχεια...
Καλημέρα,
Συγνώμη που δεν έγραψα τις προηγούμενες μέρες αλλά το μηχάνημά μου έπαθε ένα μπλακάουτ και έκανα επανεγκατάσταση τα windows οπότε τρέχα γύρευε.
To gilli πήγε σχετικά καλά γιατί έκανα και κάποιες πρασπονδίες ελπίζω την άλλη δευτέρα να είναι καλύτερα.
Φιλιά τα ΄λέμε μετά.
φιλα.ζαχαρουλα 198 λεει στα κιλα σου η 98?μπραβο κοπελθτσα μου αλις καλα τα πηγες.εγω εχασα 600 γραμμαρια τα οπια πιρα τα 200 περιπου αλλα ολα καλα.παντος εχασα κ γω το κατιτις μου.
http://www.ketoforum.de/diet-ticker/...oss/30551/.png
καλα ειναι και τα 600 γρ.
σιγασιγα ανεβαινεις το βουνο
τι νομιζεις για μενα, να δουμε αυτη την εβδομαδα
καλα θα ηταν να χαναμε καθε βδομαδα 2-2,5 κιλα
θα ειχαμε χαρες και πανηγυρια, καπου θα κολλησω και εγω, την επομενη Δευτερα θα δουμε πως θα τα εχω παει
:)
poli plus
terma to dialleima ta kefalia mesa
Καλησπέρα,
Όχι και 198 εντάξει, θα τα είχα παίξει τελείως,
98,7 και πάμε για 68 (βέβαια δεν το βλέπω σύντομα αλλά μπορώ να ελπίζω)
χιχιχιχιιχι
τα πρώτα εκατό χρόνια είναι δύσκολα μετά κάτι γίνετε.
συνηθως ο περισσοτερος κοσμος κρυβει κανενα κιλο. εσυ παιδακι μου οχι μονο δεν εκρυψες αλλα εβαλες επιπλεον 100κιλα? χαχαχαχα... :P
το πρωτο κιλο εφυγε, παμε για τα επομενα.... καλη συνεχεια
επειδη μπροστα απο το 98 εχει κ ενα 1 γιαυτο παραξενευτικα.καλη συνεχια ευχομαι να πετυχεις τον στοχο σου
http://www.ketoforum.de/diet-ticker/...ht_loss/30551/
διωρ8οσα το τικετ μου ειχα γραψει λα8ος τα γραμμαρια αντι 79,4 ηταν 79.1 και αλλαξα στοχο να φτασω στα 70 τα 62 μου φενοντε δυσκολα για τωρα.
σωστηηηηηηηηη!!
Σιγα σιγα σταθερα
καλυτερα αργα με σιγουρα αποτελεσματα.
οχι κατερινα χανω πολυ γρηγορα.σε 28 μερες 5 κιλα εχασα μια χαρα.