Καλημερα!!!!!!!!!!θα μπεις τσατ νατα πουμε??
Printable View
Καλημερα!!!!!!!!!!θα μπεις τσατ νατα πουμε??
αλεξη δεν κανω βαρη αλλα στατικο ποδηλατο στο σπιτι κοιλιακους στο στρωματακι μου και μικρα βαρακια για τα χερια κ στη8ος.και δεν 8α γινω πατσας γιατι δεν εχω σκοπο να σταματησω να γυμναζομαι.ειδη γυμναζομαι 1 χρονο.εσυ τωρα δεν ξερω τι κανεις κ εγινες πατσας.εγω δεν σκοπευω να αφησω το σωμα μοτ να κρεμασει
πωπω τι φουσκομα που νιο8ωωωω.τα φαρμακα δεν με πιανουν πια αλλα τελικα 8α τα καταφερω,μπορω και ελενχω πια τις λειγουρες κ την πεινα μου.οταν λιγουριαζω να τσιμπολογησω παχυντικα προιοντα τροω λαχανικα και φρουτα κ αυτο βοη8αει πολυ τελικα.ξερω τι πρεπει να κανω πια.
πριν λιγο μου ειπε το 10ο ατομο πως αδυνατησα.μαρεσει αυτο μ δινει πλυ 8αρος.
αλαλουμακι καλο μ τι κανεις??
καλησπεραα
καλησπερα ζωη πως τα πας εσυ?
Γεια σας, σημερα πρωτοειδα το σιτε και με βαλατε σε πειρασμο για το φαρμακο που οπως βλεπω εχετε παρει αρκετοι. Εγω ειμαι 20 χρονων , 1.68 και 75 κιλα. Παλιοτερα ειχα παει σε διαιτολογο και εκανα συγχρονως και aerobic. Πηγαινα και στα δυο για περιπου 3 μηνες, ισως και παραπανο δε θυμαμαι ακριβως, παντως εχασα μονο 2 κιλα και απογοητευτηκα οποτε κ το σταματησα. Τη τριτη θα γραφτω σε γυμναστηριο και θα κανω απο ολα, οργανα διαδρομο και χορους και ελπιζω να χασω κιλα. Η διατροφη μου δεν ειναι περιεργη.. τρωω φυσιολογικα, δεν παχαινω απλα μενω στασιμη. Καποιες μερες τρωω σαν σε διαιτα αλλα καποιες αλλες τρωω κατι παραπανω και ετσι μενω παλι στα ιδια κιλα. Για αυτο σκεφτομαι οτι κ με το διαιτολογο δεν εχασα οσα κιλα περιμενα γιατι ετρωγα σχεδον οσο πριν κανω διαιτα. Σκεφτομαι λοιπον να παρω αυτα τα φαρμακα που λετε τα reductil φοβαμαι ομως επειδη ειμαι σε μικρη σχετικα ηλικια. Ακομα και παρενεργειες να παθω θα ειναι μονιμες ή απλα πρεπει να σταματησω το φαρμακο? Εγω ειμαι φοιτητρια στην Αθηνα και τις διακοπες κατεβαινω στη πολη μου το Ρεθυμνο. Γιατρους εδω στην Αθηνα δε ξερω και ποσο μαλλον σχετικους με το φαρμακο. Στη κρητη παλι ναι μεν γνωριζω γιατρους αλλα δε ξερω ποσο επισης σχετικοι ειναι. Ξερετε καποιον να μου πειτε? Ειτε εδω ειτε απτη Κρητη. Εχω και ταμειο για να μου ερθει κ πιο οικονομικα η ολη ιστορια , αν ξερετε καποιον με ταμειο του δημοσιου. Πολλα ζηταω ε? Συγνωμη και για το μεγαλο μηνυμα. Εκτος απτο ονομα γιατρου πειτε μου κ τη δικη σας γνωμη για τη περιπτωση μου.Αν ειναι λιγα τα κιλα για τετοιο φαρμακο σαυτην την ηλικια. Ευχαριστω
γεια σου στασπι.εγω δεν στα προτεινω με τπτ αυτα γιατι εισαι πολυ μικρη σε ηλικια.στο νετ βρικα πλιροφοριες για μια 19χρονη π μετα απο μια ωρας χρησεις επα8ε εφραγμα την ωρα π κοιμη8ικε.ειναι επικινδινο φαρμακο δεν παιζουμε με αυτα.καλυτερ να χασεις μονη σου τα κιλα γιατι αυτα τα φαρμακα ειναι για παχυσακους οχι για λιγο υπερβαρους σαν εσενα.και γω ειμαι 76 κιλα αλλα μετα απο 8εραπεια π εκανα με αυτα.ειμουν 84 κιλα κ ειχα πολλα προβληματα δεν μπορουσα ουτε τα κορδονια μ να δεσω.
staspi καλωσήρθες, νομίζω και εγώ ότι δεν έχεις τόσα πολλά κιλά για να πάρεις τα χάπια και είσαι και πολύ μικρή. Αλλά ότι και αν κάνεις θα πρέπει να συμβουλευτείς πρώτα έναν ενδοκρινολόγο. Αλλά νομίζω ότι κανένας δεν θα στα εγκρίνει.
Γουρουνίτσα μου πως πας, εγώ χάλια, όλη την εβδομάδα δεν έκανα δίαιτα και το ΣΚ δεν έφαγα πολύ αλλά έτρωγα βλακείες. Πήρα ένα κιλό!!!!!! (φοβερό το γουρουνάκι σου!!!!!!). Χθες δεν πήρα το χάπι, συνειδητά να δω μπας και σήμερα με πιάσει περισσότερο.... Μία φορά του το έκανα έπιασε. Πάει το όνειρο του μπικίνι δεν προλαβαίνω με τίποτα. Αλλά δεν θέλω να αγχωθώ γιατί θα έχει χειρότερα αποτελέσματα. Είπα από σήμερα τέλος σωστή διατροφή και πρέπει να αρχίσω και γυμναστήριο. Πρέπει να καταφέρω να αλλάξω αυτή τη ριμάδα τη σχέση μου με το φαγητό......... Εσύ πως πας???
εγω τι να σου πω και καλα κ κακα.την παλευω εχασα μισο κιλο ακομα .μην το βαζεις κατω προσπα8ησε και μονη σου.εγω παλευω μονη πλεον περνω δεν περνω τα φαρμακ α τπτ αλλα παλευω κ χανω αργα μεν αλλα στα8ερα κ δεν περνω εστω,παντος με βλεπουν κ με ρωτανε ολοι πως αδυνατησα κλπ και αυτο μ δινει μεγαλη δυναμη να συνεχισω.ειμαι 76,5 περιπου
καλησπερα και εμενα το σκ μου ειπαν πως ξεπριστικα λιγο.. ειμαι σχεδον 5 κιλα κατω απο τοτε που εχουν να με δουν.
μονο που ξεχασα να παρω τα χαπια αλλα ευτυχως δεν πεινουσα πολυ
μπραβο ζωιτσα προσεχε πολυ μην εχεις παρει ομως καποια μερα κ παρεις κ αλλο.
γουρουνίτσα είσαι πιο λίγα κιλά και λογικό είναι να σου φαίνονται τόσο πολύ, εμένα λίγοι μου είπαν ότι αδυνάτισα κάποιο δεν το κατάλαβαν καθόλου....
δεν ημουν βολο... και τα ειχα ξεχασει τα χαπια στο σπιτι.... γι αυτο δεν πηρα...
ευτυχως βεβαια εχω μονο των 10μγ :p γιατι ικανη ημουν να τα μπερδεψω
Κορίτσια επειδή ρωτάνε για τα χάπια πολλά κοριτσάκια 20 ετών, τα οποία δεν ξέρω πόσο το έχουν ψάξει και πάνω στην απελπισία τους τι μπορούν να κάνουν (έχω διαβάσει για την περίπτωση αυτής της κοπέλας που έπαιρνε δύο χάπια των 15 την ημέρα και τελικά νομίζω ότι πέθανε) προτείνω να βγάλουμε από την υπογραφή μας τουλάχιστον τη λέξη Reductil. Τώρα βέβαια δεν μπορούμε να σταματήσουμε να μιλάμε και για αυτά, απλά δεν χρειάζεται να τα διαφημίζουμε με την υπογραφή μας. Δεν ξέρω αυτή είναι η γνώμη μου, εγώ το έβγαλα πάντως.
nai exeis dikio 8a grapso mono th leksei farmako genika.alalumaki mou exoun pei sxedon 18 atoma oti adybathsa.popos den m emeine oute podia na ne kala kai to podilato to statiko omws alla 8el na xasw alla 5-6