νομιζω στη σαουνα αποβαλεις τοξινες
Printable View
νομιζω στη σαουνα αποβαλεις τοξινες
στο γυμναστήριο που πηγαινα παλιότερα ο γυμναστής μου είχε πει πως θα με βοηθούσε η σάουνα στη δίαιτα αν έκανα 2 φορές την εβδομάδα, τώρα πως θα με βοηθούσε ακριβώς δεν εξήγησε αλλά και γω για αποβολή τοξινών ξέρω
παντως και η δικη μ γυμναστρια κανει οσο πιο συχνα μπορει...
παλιά έκανα και γω και τύχαινε πολλές φορές την επόμενη ημέρα να είμαι και 1 κιλό κάτω, βέβαια το ξέρω ότι ήταν υγρά, τι να πω λέω να αρχίσω 1-2 φορές την εβδομάδα και βλέπουμε
Εκανα μετρηση στα Curves σημερα:
-73 εκατοστα
-12.20 κιλα και
-11.98 λιπος
πηνελοπη θηριο μπραβο,εισαι απιστευτη!
14 χιλιόμετρα τρέξιμο σήμερα (1 ώρα 14 λεπτά), αποθεραπεία, και αύριο ρεπό..προσοχή στους τραυματισμούς
Απο ότι καταλαβαίνω είμαι πολύ πίσω απο ολούς σας στο θέμα γυμναστικής,όμως εκανα τοσα χρόνια και δεν μου αρέσει και πλέον δεν θέλω άλλο γυμναστήρια .... για αυτο το έχω ρίξει στο περπατημα και απο τρίτη θα πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα για κολύμπι.Προς το παρόν δεν μπρώ να κάνω κάτι άλλο....ελπίζω να μου ερθει η όρεξει με τον καιρό!!!
πεννυ μια χαρα σε βρισκω... το κολυμπι ειναι φοβερο για το σωμα...
Το κολύμπι είναι η πιο ολοκληρωμένη γυμναστική και από τις πιο ασφαλείς για το σώμα.Quote:
Originally posted by penelope1985
πεννυ μια χαρα σε βρισκω... το κολυμπι ειναι φοβερο για το σωμα...
Αλλά πρέπει να κολυμπάμε, όχι απλώς να αιωρούμαστε στο νερό και να επιπλέουμε.
εγω ξεκινησα το 3μηνο προγραμμα chalean xtreme...ειναι με βαρη κ υποσχεται να μειωσει 60% το λιπος του σωματος...εχω διαβασει αρκετα καλα πραγματα γι αυτο και εννοειται δεν το αγορασα το κατεβασα με torrent...
pennou μου, αφού ξέρεις να κατεβάζεις σου προτείνω να ψάξεις και το hip hop abs..
Είναι πολύ καλό και με σχετικά μικρό βαθμό δυσκολίας στην αρχή που ανεβαίνει σιγά σιγα.. πρέπει και γω να το ξανααρχίσω κάποια στιγμή :D
ευχαριστω γλυκια μου...το εχω...αλλα δεν με πολυ εμπνεει αυτος δεν ξερω ειναι καπως...εχω πολλα προγραμματα ειτε απο το shape ειτε επωνυμα κατεβασμενα απο torrent...συλλογη μην φανταστεις οτι τα χω κανει κιολας...χαχαQuote:
Originally posted by dew
pennou μου, αφού ξέρεις να κατεβάζεις σου προτείνω να ψάξεις και το hip hop abs..
Είναι πολύ καλό και με σχετικά μικρό βαθμό δυσκολίας στην αρχή που ανεβαίνει σιγά σιγα.. πρέπει και γω να το ξανααρχίσω κάποια στιγμή :D
εγω πάντως, σε συνδυασμο με προσοχη στη διατροφη μου, αυτή την εβδομάδα έκανα το προγραμμα απο τα dvd του shape με την πετρουλάκη. έιχε στο περιοδικό του απριλιου προγραμμα με βαράκια ( είχε δώρο και τα βαράκια) και στου μαιου έν προγραμμα για καυση λίπους.΄΄εχω δει διαφορά όταν τα κάνω . κάνω μια μέρα το ένα μια μέρα το άλλο εναλλάξ. είναι πολύ καλά, το καταλαβαίνεισ και από την εφίδρωση....αλλα και από τη ζυγαριά την επόμενη μέρα!!!
να σου πω την αληθεια τα εχω αλλα δεν τα χω δοκιμασει...αλλα αφου λες οτι ειναι τοσο καλα θα το επιχειρησω .. :)Quote:
Originally posted by bikaki69
εγω πάντως, σε συνδυασμο με προσοχη στη διατροφη μου, αυτή την εβδομάδα έκανα το προγραμμα απο τα dvd του shape με την πετρουλάκη. έιχε στο περιοδικό του απριλιου προγραμμα με βαράκια ( είχε δώρο και τα βαράκια) και στου μαιου έν προγραμμα για καυση λίπους.΄΄εχω δει διαφορά όταν τα κάνω . κάνω μια μέρα το ένα μια μέρα το άλλο εναλλάξ. είναι πολύ καλά, το καταλαβαίνεισ και από την εφίδρωση....αλλα και από τη ζυγαριά την επόμενη μέρα!!!