Σήμερα ημουν σταθερη ουτε πανω ουτε κατω, αυριο να δούμε
Printable View
Σήμερα ημουν σταθερη ουτε πανω ουτε κατω, αυριο να δούμε
-600 σημερααααα ειδα το 71!!!!
ΜΠΡΑΑΑΒΟΟΟQuote:
Originally posted by pennou
Ρε κορίτσια να σας πω κατι? όταν βλεπω και μειώνονται τα κιλα σας χαιρομαι παρα πολύ σαν να τα χανω εγω, το παθαινει αυτο καμια αλλη?
Δηλαδη και σημερα εμεινα σταθερη ειδα την Πενου που εχασε και νιωθω σαν να εχασα εγω αυτα τα 600 γραμμαρια.
Quote:
Originally posted by karamela
ΜΠΡΑΑΑΒΟΟΟQuote:
Originally posted by pennou
Ρε κορίτσια να σας πω κατι? όταν βλεπω και μειώνονται τα κιλα σας χαιρομαι παρα πολύ σαν να τα χανω εγω, το παθαινει αυτο καμια αλλη?
Δηλαδη και σημερα εμεινα σταθερη ειδα την Πενου που εχασε και νιωθω σαν να εχασα εγω αυτα τα 600 γραμμαρια.
θυμασαι ζουζου την αλλη φορα που ειπες οτι εχασες και σου πα οτι χαρηκα παρα πολυ...εννοειται ακομα και με τις επιτυχιες των αλλων χαιρομαστε γιατι ξερουμε οτι εχουμε κοινο στοχο και αργα η γρηγορα θα συμβει και σε μας...οσο για το οτι εμεινες σταθερη εγω χθες αν ειδες ημουν +400...αλλα λεω τα κοριτσια χανουν ας μην χανω το θαρρος μου και τζουπ σημερα επεσαααααα
αχ μπραβο!κ εγω χαιρομαι για ολες μας!! :-)
δεν απογοητεύομαι πραγματικα που εμεινα σταθεη γιατι αυριο γνωρίζω οτι θα χασω αλλα και να μην χασω δνε εγινε κατι, παντως ειναι ωραιο η ρουφιανα η ζυγαρια να κατεβαινει,
Κορίτσια εσεις αλλαζετε καθε ημέρα το τικερακι σας με την απωλεια? εγω ναι
EΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑΖΙΑ!!! ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΒΡΑΧΟΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!Quote:
Originally posted by karamela
δεν απογοητεύομαι πραγματικα που εμεινα σταθεη γιατι αυριο γνωρίζω οτι θα χασω αλλα και να μην χασω δνε εγινε κατι, παντως ειναι ωραιο η ρουφιανα η ζυγαρια να κατεβαινει,
Κορίτσια εσεις αλλαζετε καθε ημέρα το τικερακι σας με την απωλεια? εγω ναι
Καλησπέρα. Εγώ που έχω σπαστικη κολιτιδα δεν τρώω γαλακτομικα πορτοκάλια κ πινω γάλα σογιας με ολ μπραν. Με έχουν σώσει. Τα αλλά δημητριακά έχουν ζάχαρη
Μπραβο pennou μου που εχασες,μια χαρα σε βρισκω.Κaramelitsa κι εγω τα ιδια νιωθω αμα δω οτι χανετε κι ας μην εχω χασει, και περνω κι αλλο κουραγιο.Και ναι κι εγω το αλλαζω το τικερακι οποτε δω την παραμικρη αλλαγη, χιχιχι.
Eγω και το ανεβαζω και το κατεβαζω. Οτι δειξει...
ευχαριστω αγαπη...και βεβαια το αλλαζω...μου δινει δυναμη...Quote:
Originally posted by Constance
Μπραβο pennou μου που εχασες,μια χαρα σε βρισκω.Κaramelitsa κι εγω τα ιδια νιωθω αμα δω οτι χανετε κι ας μην εχω χασει, και περνω κι αλλο κουραγιο.Και ναι κι εγω το αλλαζω το τικερακι οποτε δω την παραμικρη αλλαγη, χιχιχι.
+200 gr
64.4
111.6 -400
για να δουμε, θα συνεχιστει η καλη τυχη??
Καλημέρα κορίτσια!
Καλή επιτυχία σε όλες μας.
Ζυγίζομαι κι εγώ καθημερινά. Όλες οι ζυγαριές μου είναι τρελές!
Οι ηλεκτρονικές ειδικά δείχνουν 2-3 κιλά πάνω κάτω.
Τώρα χρησιμοποιώ μια παλιά αναλογική που δεν είναι πολύ ακριβείας.
Αν γίνει όμως κάτι συνταραχτικό θα το καταλάβω :) !!!!
Εσείς τι ζυγαριά χρησιμοποιείτε?
καλημερα geozort και καλη επιτυχια! γνωμη μου ειναι να χρησιμοποιεις μονο μια συγκεκριμενη ζυγαρια για να μη μπερδευεσαι, τωρα αν αποκλινει και ενα δυο κιλα δεν πειραζει, ουτως η αλλως η διαφορα με το που θα χανεις θα φαινεται, εγω χρησιμοποιω μια ψηφιακη (εχει και λιπομετρητη) των 20 η 30 ευρω περιπου (δε θυμαμαι ακριβως) που ειχα αγορασει απο το lidl πριν 3 χρονια, μου βγηκε καλη..