-
καλημερα τσουπρα! ετσι ετσι οτι ακουει η μαμα και ο μπαμπας χιχιχ
Χριστινακι οσο μπορουσα τα εκανα εγω τα κηπουρικα , τωρα με τη ζεστη ομως δεν μπορω καθολου οποτε ποτιζει ο αντρας και σκαλιζει ο παππους που ειναι και τσακαλι!!!
τους εχω ολους εδω κοντα μου μαμα παππου γιαγια και ειναι υπεροχα, πολυ δεσιμο :) :)
ελα μωρε και να τα τρως μονο και αυτο δουλεια ειναι τι νομιζεις??? :lol:
υγ: χαλια χθες το φαι μου -μαλλον- ευτηχως ομως δεν εφαγα σοκολατοπιτα, και μονο που την εβλεπα μπουχτιζα, πηρα αριστα παντως αυτο μετραει , εφυγε με τα κουταλακια :lol:
χθες:
~πρωι. 1 φετα φρεσκο ψωμι με ντοματα τυρι & μορταδελα
~δεκ. 1 ποτηρι χυμο χωρις ζαχαρη
~μεσ. τιποτα
~απογ. 1 χυμο
~βραδυ. 1 κομματι πιτσα σπιτικη
μουτζωστε αφοβα αντεχω :P απο σημερα κυρια γιατι θα παραπονεθει το νινι
-
σημερα
~πρωι. 1 τοστ ζαμπον τυρι & μισο φρεντακι
~δεκ. 1 χυμο πορτοκαλι
~μεσ. 3 δαχτυλα μοσχαρακι μιση πατατα ντοματα & φετα
~απογ. 1 φετα κεικ
~βραδ. 1 μπολακι δημητριακα ολικης με γαλα
-
Καλημέρα!!
Μιτσόκολο στο τσακ τη γλύτωσες τη μούτζα!!! Το έσωσες λίγο με τα χθεσινά!! Σε επηρεάζει η ζέστη και δεν τρως ή ξεχνάς μικρό μου? Για τη σθεναρή αντίσταση στη σοκολατόπιτα όμως σε παραδέχομαι! Μπράβο.
Εγώ έχω ξεχάσει αυτό που λες που εσύ τρως σαν πτηνό και οι άλλοι μασαμπουκιάζουν, γιατί κι εγώ κανονικά τρώω πλέον! Βέβαια δεν έχω εκείνα τα απίστευτα υπερφαγικά που έκανα κι αυτό είναι πάλι πρόοδος.
Κι εμείς πήραμε μια πίτσα σκεπαστή προχτές κανονική κομμένη σε 6 κομμάτια κι εγώ έφαγα τα δύο μικρά δίπλα στις γωνίες! Κι ακόμα θυμάμαι που έπαιρνα Πίτσα Χατ μόνη μου κι έτρωγα 7 κομμάτια με κόκα κόλα!! Τς τς τς!
Και ακόμα τρώω τις περισσότερες φορές από μνήμη ή απο συναισθηματική ανάγκη κι όχι από πραγματική πείνα!
Ας είναι καλά η επέμβαση!
Τα λαχανικά από κήπο είναι θεικά κι εγώ δουλεύω σκληρά για να τα καταναλώνω! Σήμερα το μεσημέρι θα φάμε φασολάκια βιολογικά με ντόματες σπιτικές! ʼλλη γευση ρε παιδί μου από του εμπορίου! ʼλλο πράγμα!
-
γεια σου Χριστινακι μας! τη γλιτωσα ε? ευτηχως! χαχαχαχ ε λιγο η ζεστη λιγο η επεμβαση, γενικα τρωω οπως πριν τιποτα δεν αλλαξε.
οντως ναναι καλα η επεμβαση πλεον Χριστινα μου υπαρχει μετρο και αυτο ειναι οτι καλητερο!
καλα εννοειτε οτι τα του κηπου ειναι θεικα ετσι? μμμ φασολακια ε? και γω χθες εκανα!
αλλα σημερα εκανα γεμιστα! του κηπου εννοειτε
χαχαχαχα
κατατ'αλλα πως εισαι? το νινι? προσαρμοζεστε?? :D
-
μην λέτε για λαχανικά ζηλέυωωωωωωωωωωωωωωω,εμάς όλη την παραγωγή του κήπου μας την τρώει ο άνδρας μου κ φασολάκια,σπανάκι,τριμμένο κολοκύθι τα αποθηκεύω στον καταψύκτη για όταν μπορέσω να φάω!
-
καλε και τι τρως τωρα εσυ??? εχω χασει λιγα επεισοδεια για πες πανω κατω?
-
αχ μεγάλος καημός το τι τρώω....
κανονικά πρέπει
πρωί γάλα
ενδιάμεσα ένα γιαούρτι ή τυρί (το τυρί το καταφέρνω το γιαούρτι όχι)
μεσημέρι 70 γρ πρωτείνη (ή αυγό ) + ένα κουταλάκι του γλυκού κολοκύθι βραστό ή ντομάτα χωρίς φούδα και σπόρια λιωμένη ή 1 κγ ρύζι ή 1 κγ μανέστρα (από ζυμαρικά μόνο αυτό) ή 2 κουταλάκια πατάτα -το ρύζι με φουσκώνει απίστευτα ,η πατάτα ψητή και λιωμένη πάει μια χαρά κάτω
απόγευμα γιαούρτι ή τυρί (ομοίως με το πρωί )
βράδυ ομοίως με το μεσημεριανό
και επιτρέπεται ακόμα μία φετούλα μπανάνα :shocked2::shocked2: ή 2-3κγ νεκταρίνι,αχλάδι,πεπόνι κλπ φρούτα ,επίσης επιτρέπεται να φάω μισό τοστ ,το οποίο με κάνει κ νιώθω λες και έφαγα ολόκληρη τη φρατζόλα του τοστ κ όχι ένα τριγωνάκι γγρρρρ
όταν έτρωγα τα λιωμένα δεν φούσκωνα σχεδόν ποτέ!τώρα αφενός δεν πεινάω ποτέ και αφετέρου είναι αδύνατον να φάω όλη την πρωτείνη και μαζί οτιδήποτε άλλο,με 3 πηρουνιές φουσκώνω και μετά σιγά -σιγά προσπαθώ να φάω την πρωτείνη,συνήθως δεν τα καταφέρνω άρα δεν τρώω κ λαχανικά ,μερικές φορές προσπαθώ να ανακατέψω με το κρέας-κοτόπουλο-κιμά τα λαχανικά για να φάω και αυτό.Εκείνο που τρώω σχετικά εύκολα χωρίς να φουσκώνω είναι τα φρούτα,μπορώ άνετα να φάω 1/3 μιάς μπανάνας ή ένα μικρό ροδάκινο (κανονικά δεν κάνει αλλά το τρώω :D )
ας πούμε σήμερα κατάφερα να φάω για μεσημέρι μισό αυγό ανακατεμένο με λίγη σάλτσα ντομάτας στο τηγάνι (σαν καγιανά) έφαγα αυτό και στην επόμενη μπουκιά ένιωσα πως θα κάνω εμετό και το άφησα στην άκρη!Για αυτό και νιώθω να μου λείπουν απίστευτα τα λαχανικά,προχτές έλεγα στον άνδρα μου πόσο θα ήθελα να φάω μία ντομάτα κομμένη με χοντρό αλατάκι από επάνω και ρίγανη,ή φασολάκια λαδερά ή μαρούλι με μπόλικο ξυδάκι και μέσα να έχει τόνο κ κρουτανάκια....γενικά φρούτα κ λαχανικά ονειρεύομαι :D
-
ελα σιγα σιγα ολο και καλητερα θα πηγαινει, παντως το αυγο πιστευω πεφτει βαρυ και στις 2 επεμβασεις αλλα αφου τρως φρουτακια παλι καλα! :P
αντε ευχομαι να περασει ο καιρος να ξεσκισεις οτι λαχανικο γουσταρεις :lol: :lol:
-
μιτσοοοο!!! δεν πειραζει αν μια μερα εφαγες λιγοτερο , αποζημιωσες με το μοσχαρακι.
Να σας πω να γελασετε, εγω ετρωγα χθες το απογευμα μαζι με την κορη μου καρπουζι και η κορη μου ειχε γινει χαλια γεματη καρπουζια απο πανω μεχρι κατω .Σε καποια φαση πηρε λιγο το πασαληψε στο πατωμα και το εγλυφε απο εκει!!! μολις την ειδα την τσακισα στο γαργαλητο !!! Κανει κατι τετοια απιστευτα, οπως πηγαινει στο λαστιχο που μπαλκονιου και πινει νερο απο το λαστιχο ( ενω ειναι κλειστο , το γυρναει να σταξει και το ρουφαει) , περνει το dvd και αντι να το βαλει μεσα ( δεν ξερει πως να το ανοιξει) το βαζει απο κατω και πηγανει στον καναπε και καθετε και περιμενει να παιξει και αλλα πολλα, πολυ γελιο λεμε.
-
Καλημερα μανουλες.. Δεν ξερω πως αφησα να πεσει παλι αυτο το τοπικ , εχω καιρο να γραψω.. Η διατροφη καλα κρατει οπως και τα κιλα.. Ουτε πανω ουτε κατω σταθερα! Η κοιλιτσα στρογγυλευει δειλα δειλα και η κυρια κανει την παρουσια της αισθητη καθε βραδυ κανοντας τη μαμα να πεταει :D στις 22 Αυγουστου ραντεβου για Β´ επιπεδου ..πως θα περασουν παλι οι μερες να τη δω;;; :( Στον προηγουμενο υπερηχο δεν την χορτασα ! Ειδαμε πατουσακια χερακια κοιλιτσα μπουτακια προφιλ! Και στη φωτο 4d η κυρια εκατσε με τα χερακια πισω απ το κεφαλι , λες και διαβαζε εφημεριδα :P Μανουλες ειχε κανει καμια σας μαθηματα ανωδηνου τοκετου; Θα με ενδιεφεραν καποιες πληροφοριες.. Θενξ :) :)
-
Πειράζει να σε καλημερίσει μια που δεν είναι μανούλα?? Καλημέρα Σωτηρία μου! Δώσε ένα χαδάκι στη μικρή στην κοιλίτσα σου και από μένα!:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
-
Καλημερα Γιωτα μου! Φυσικα και δεν πειραζει! Μια μεγαλη καλημερα και απο μενα , το χαδακι εδωθην στην μπουμπου καισας ευχαριστει! Χαχαχα :D
-
καλημερα μητσο μου....(χαχαχαχαχα )...αχ σε καταλαβαινω και εγω ανυπομονουσα να παω υπερηχο να τα δω..κανε υπομονη,....απο ορεξη πως πας??πεινας?
-
Καλημερουδια κοριτσαρε! Τι κανεις;;; Ασε ασε μεγαλη ανυπομονησια ! Απο ορεξη ασε γιαυτο δεν εχω γραψει τοσες μερες γιατι θα φαω cyber ξεφτυλισμα :( με το ζορι κατεβαινουν οι μπουκιες
-
δεν πεινας ε?πω πω...αυτα ειναι τα καλα...εγω εχω λυσσαξει...τρομερη πεινα και νευρα...δεν τρωω περα απο αυτα που πρεπει αλλα πειναωωωωωωωωωωωω