η prevent ειναι καποια εταιρεια δηλαδη αν καταλαβα καλα?
η γιατρος σου τι σχεση εχει με αυτη την εταιρεια?
Printable View
η prevent ειναι καποια εταιρεια δηλαδη αν καταλαβα καλα?
η γιατρος σου τι σχεση εχει με αυτη την εταιρεια?
Prevent Hellas : είναι μια εταιρεία η οποία διανέμει συμπληρώματα διατροφής και συνεργάζεται με ειδικούς παθολόγους, οι οποίοι σε συνεργασία με την Prevent βγάζουν το πρόγραμμα διατροφής του ασθενούς. Ελπίζω να σε διαφώτισα τώρα
cookie καλως ήρθες.δε θελω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν έχω ακουσει πολύ καλά λογια για τα ροφήματα αυτα.
φοβάμαι μη χαλάσεις τα λεφτά σου άδικα.
Δεν με στενοχωρείς Granita! Ξέρεις και εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου αλλά απο την άλλη το περιστατικό που γνωρίζω είναι πολύ ισχυρό... 60 χρονών γυναίκα με προβλήματα υγείας και να γίνει super??? Tι να πώ?
Κοραλάκι μου φαίνεται πως πρέπει να αρχίσω να τρέχω λιγάκι γιατί με τους δικούς μου ρυθμούς χελώνας, θα προλάβεις να δεις 7αράκι πριν από μένα..Χίλια μπράβο, είμαι πολύ χαρούμενη για σένα!;)Quote:
Originally posted by koralaki
Τεταρτη 29/9/10 83.6!!!Quote:
Originally posted by xontrompizeli
Ζήτωωωωω...!!Quote:
Τριτη 28/9/10 84.1 :thumbup::smirk:Quote:
Τριτη 17/8/10 87.2 Kg μετα απο απειρα αρχιζω-σταματω
Τεταρτη 25/8/10 85.5-85.7 Kg μετα απο καποιες μερες χαμηλων θερμιδων (1600-1800) κ καποιες υψηλων κ καθημερινη γυμναστικη
Δευτερα 30/8/10 85.7 μετα απο ελευθερη διατροφη κ οχι γυμναστικη, εναρξη θερμιδων ξανα
Δευτερα 6/9/10 85.7 περιοδος κ οχι τοσο καλη διατροφη, διαρκης γυμναστικη
Τεταρτη 8/9/10 85.4 :thumbup:
Παρασκευη 10/9/10 86.4
Δευτερα 13/9/10 85.0
Πεμπτη 23/9/10 84.4 μετα απο 1600-2000 θερμιδες!
Δευτερα 27/9/10 85.3 αρχιζω διαιτολογιο συγκεκριμενο
:tumble::shocked2::shocked2::shocked2:
Εγώ ζυγίστηκα σήμερα και μετά από 3 περίπου μέρες σωστής διατροφής η ζυγαριά έδειξε 1/2 κιλάκι κάτω..80 δηλαδή..ελπίζω μέχρι τη Τρίτη που έχω ραντεβού στο διαιτολόγο να δω επιτέλους το 79!
μπράβο xontrompizeli
αντε να αλλάζεις και νικ σιγά σιγά
crystal clear!Quote:
Originally posted by Cookie
Prevent Hellas : είναι μια εταιρεία η οποία διανέμει συμπληρώματα διατροφής και συνεργάζεται με ειδικούς παθολόγους, οι οποίοι σε συνεργασία με την Prevent βγάζουν το πρόγραμμα διατροφής του ασθενούς. Ελπίζω να σε διαφώτισα τώρα
γιατρουληδες....in love με εταιρειες
καλη τυχη, μπισκοτο!
Cookie μου συγνώμη αλλά κι εγώ θα σε στεναχωρήσω..Πες οτι το κάνεις και τα χάνεις τα κιλά, μετά δε θα αρχίσεις κάποια στιγμή να τρως σαν άνθρωπος?Αν αρχίσεις και τρως λοιπόν όπως τρως τώρα πριν ξεκινήσεις τα ροφήματα πιστεύεις πως δε θα τα πάρεις ξανά τα κιλά?Δε θεωρείς πιο λογικό και πιο φυσιολογικό να υιοθετήσεις μια σωστή διατροφή για όλη σου τη ζωή από διατροφολόγο στην οποία θα χάσεις, θα τρέφεσαι υγιεινά και δε θα χάσεις τη ποιότητα της ζωής σου?Δεν αμφιβάλλω οτι υπάρχουν άνθρωποι που τα κατάφεραν μέσα από αυτό, σκέψου όμως πόσοι περισσότεροι υπάρχουν που κατάφεραν το ίδιο υιοθετώντας μια σωστή διατροφή χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία σε τέτοιου είδους σκευάσματα και χωρίς να αλλάξουν το τρόπο ζωής τους.Γιατί να φορτώσεις τον εαυτό σου με φάρμακα ενώ υπάρχει κι αλλος τρόπος??Quote:
Originally posted by Cookie
Δεν με στενοχωρείς Granita! Ξέρεις και εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου αλλά απο την άλλη το περιστατικό που γνωρίζω είναι πολύ ισχυρό... 60 χρονών γυναίκα με προβλήματα υγείας και να γίνει super??? Tι να πώ?
Πολύ φιλικά,
xontrompizeli.
Σ'ευχαριστώ sasa μου!Το νικ θα αλλάξει σύντομα, είναι υπόσχεση!Καλή συνέχεια και σε σένα!Απ'ό,τι είδα 3 κιλάκια ακόμη, τυχερούλα!!Quote:
Originally posted by sasa14
μπράβο xontrompizeli
αντε να αλλάζεις και νικ σιγά σιγά
με το καλο μπιζελι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυ
θα παρω κ γω τωρα τηλ να κλεισω ραντεβου μια που αδιαθετησα νωριτερα.
Κ ΤΑ κακα νεα:
το δικιλο κατω δε θα μεινει, ειναι λεει υγρα, οχι οτι δε το ηξερα αλλα ειναι τοσο ωραιο...
εκλεισα παντως ραντεβου την Κυριακη ωστε να μη ξεφυγω λογω περιοδου κ γιορτης.
απτην αλλη κ να ξεφυγω την Κυριακη νεα αρχη, οποτε ολα οκ.
πολυ χαλαρα τοχω παρει κ δε μαρεσει!
Να δεις που θα μείνει και θα πέσει κι άλλο μετά περιόδου!Γι'αυτό αυτοσυγκράτηση και η ζυγαριά θα μας δικαιώσει!ʼσχετο άλλα έφτιαξα κρέμα καραμελέ χωρίς ζάχαρη και έμεινα στο 1 μπολάκι ενώ συνήθως τρώω τουλάχιστον 2 σε τέτοιου είδους γλυκά,παρασύρομαι λόγω του οτι έχουν λίγες θερμίδες και πάω να φτάσω τις κανονικές τους με ζάχαρη...μπράβο μου!ʼσχετο, απλά ήθελα να το πω!Quote:
Κ ΤΑ κακα νεα:
το δικιλο κατω δε θα μεινει, ειναι λεει υγρα, οχι οτι δε το ηξερα αλλα ειναι τοσο ωραιο...
εκλεισα παντως ραντεβου την Κυριακη ωστε να μη ξεφυγω λογω περιοδου κ γιορτης.
απτην αλλη κ να ξεφυγω την Κυριακη νεα αρχη, οποτε ολα οκ.
πολυ χαλαρα τοχω παρει κ δε μαρεσει!
μπραβο μπιζελι μου, συγχαρητηρια! κ γω δε πηγα πισω, ηθελα διακαως γλυκο μετα τα σουβλακια αλλα κρατηθηκα
(τα σουβλακια τα ειχα ννα τα φαω, γλυκο οχι...)
ετσι εφαγα γιαουρτι με κακαο!!! θεικο κ σαν γλυκο...
ναναι καλα η κοπελα που μου το εμαθε (απο αλλο φορουμ)...
το στομαχι μου ειναι τοσο γεματο που νομιζω θα εκραγω αλλα παραλληλα νιωθω οτι μπορω να φαω το συμπαν ολο αν αρχισω...
οσο για το δικιλο λες να μεινει? μακαρι να πεσει εξω ο διαιτολογος :P
Σ'ευχαριστώ κοραλάκι μου!Εάν το καταφέρω αυτό για μια ζωή νομίζω πως δε θα έχω ξανά πρόβλημα κιλών!Το οτι φάγαμε μια φορά κάτι παχυντικό δε σημαίνει οτι μετά πρέπει να κατεδαφίσουμε όλο το ψυγείο..για να συνεχίσουμε τη γουρουνιά..:tumble:Quote:
μπραβο μπιζελι μου, συγχαρητηρια! κ γω δε πηγα πισω, ηθελα διακαως γλυκο μετα τα σουβλακια αλλα κρατηθηκα
(τα σουβλακια τα ειχα ννα τα φαω, γλυκο οχι...)
ετσι εφαγα γιαουρτι με κακαο!!! θεικο κ σαν γλυκο...
ναναι καλα η κοπελα που μου το εμαθε (απο αλλο φορουμ)...
το στομαχι μου ειναι τοσο γεματο που νομιζω θα εκραγω αλλα παραλληλα νιωθω οτι μπορω να φαω το συμπαν ολο αν αρχισω...
οσο για το δικιλο λες να μεινει? μακαρι να πεσει εξω ο διαιτολογος :P
Γιαούρτι με κακάο..ενδιαφέρον φαίνεται..είναι όντως τόσο καλό?κακάο χωρίς ζάχαρη ε?!
Για το δίκιλο είμαι σίγουρη πως θα μείνει εάν συνεχίσεις με αυτούς τους ρυθμούς!Λίγο απ'ολα χωρίς υπερβολές, οι υπερβολές παχαίνουν!
+1000000000000000000000
Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ