narda narda καλος ηρθες!!!!!
για τα κιλα που εισαι, μια χαρουλα ειναι οι φωτο καλη μου! δικη μου αποψη παντα.... ειμαστε κ σχεδον στα ιδια κιλα! αντε αντε !!!
γερα και τον Αυγουστο κορμια!!!!
Printable View
narda narda καλος ηρθες!!!!!
για τα κιλα που εισαι, μια χαρουλα ειναι οι φωτο καλη μου! δικη μου αποψη παντα.... ειμαστε κ σχεδον στα ιδια κιλα! αντε αντε !!!
γερα και τον Αυγουστο κορμια!!!!
narda μια χαρα εισαι...
narda καλωσηρθες.Ωραιες οι φωτογραφιες σου.:)
καλως μας ηρθες!οι φωτογραφιες σου ειναι πολύ ωραιες,μ αρεσουν κ τα ρουχα σου!χιχιχιχι
marda εισαι πολυ αυστηρη...μια χαρα ειναι οι φωτος..και εννοειται οτι θα πινεις το ποτακι σου...
ελεος!
τι υψος εχεις???
1,63 ...αλλα έχω πάρει συνολικά 35 κιλά...στα 25 μου ήμουν 50 κιλά...(θα σας βάλω φωτογραφία κάποια στιγμή, τότε όλοι έλεγαν πόσο ωραίο σώμα είχα, δεν ήμουν σκελετός, είχα και τότε καμπύλες) τώρα είμαι 36 χρονών, 1,63 και 83 κιλά...μετά από δίαιτα ενός μήνα...πλέον όλοι μου λένε ότι πρέπει να αδυνατίσω...συγγενείς, φίλοι και γονείς...
Και εγώ το θέλω βέβαια! Στα μαγαζιά δεν υπάρχει το νουμερό μου...και λαχανιάζω πολύ εύκολα (έχω και προβλημα με θυρεοειδή που δυσκολεύει τα πράγματα) κ αυτη η κοιλιά παιδιά πραγματικά δεν βλέπετε!
Πρέπει να σας βάλω μια φωτο με μαγιώ να καταλάβετε...Είχα και προβλήματα υγειας βέβαια, σε κάποια φάση λόγω κακής διατροφής τα τριγλυκερίδια είχα φτασει στα ύψη!
Ευχαριστώ πάντως!
Στη δεύτερη φώτο είμαι με τη γυναικοπαρέα μου, είναι όλες κορμάρες, η συγκριση είναι μοιραία Lol
Παρόλαυτα έχω και γω γίλες με φανταστικά προβλήματα βάρους που δε με καταλαβαίνουνε!
Λοιπον αυτο πρεπει να γινει group στο facebook τελικα.:PQuote:
Originally posted by narda
Παρόλαυτα έχω και γω γίλες με φανταστικά προβλήματα βάρους που δε με καταλαβαίνουνε!
narda
εχεις ωραιο στιλακι και ρούχα!
Τα κιλά χάνονται, το στιλ όμως είναι έμφυτο!
Καλώς ήρθες, μια χαρούλα δειχνεις, θηλυκότητα 100% , τα κιλά δεν είναι πάντα το πρωτεύον θέμα narda
Πραγματικά ρε παιδιά όμως, είναι ανάγκη όταν τους λές "έχω στενοχωρηθεί, δε μου κάνουν τα ρουχαλάκια μου" να σου λένε "άσε, και γω???" νιώθω λές και με κοροιδεύουν στα μούτρα μου!Quote:
Originally posted by Constance
Λοιπον αυτο πρεπει να γινει group στο facebook τελικα.:PQuote:
Originally posted by narda
Γιατί χάθηκε το medium ξαφνικά απτα μαγαζιά και δεν το κατάλαβα;;;; αααααααααχχχχχ
Σας ευχαριστώ όλες:)
Συνειδητοποίησα πόσο δύσκολο είναι να κάνεις post φωτογραφίες, με είχε πιάσει τεράστιο άγχος...
Ένα άλλο προβλημα που έχω εγώ, είναι ότι δεν έχω το ωραίο πρόσωπο, οπότε τα μόνα κοπλιμέντα που έπαιρνα παλιά ήταν για το σώμα μου...Τώρα όπως καταλαβαίνετε δεν παίρνω και πολλά κοπλιμέντα...Οκ εκτός απο το αγόρι μου, σαυτό είμαι τυχερή, αλλά ξέρετε "ο έρωτας τυφνώνει" χιχι
Ελπίζω από αύριο να επιστρέψω στη δίαιτα!
Εδώ και 3 μέρες είμαι εκτός ελέγχου, ευτυχώς μόλις αδιαθέτησα!
Καλή διαιτιτική εβδομάδα σε όλες μας λοιπόν!!!
ΥΓ. την πέμπτη η ζυγαριά έδειχνε 82,6, αλλά ήξερα ότι δεν θα κρατήσει και δεν το έβαλα στο sticker...χμ...κατι ήξερα...
Nίνα, τι ωραίες φωτογραφίες! Κι ας μην βλέπουμε την έκφραση του προσώπου σου! Στην πρώτη, καλά, είσαι αδύνατη, μοντελάκι! Αλλά και στη δεύτερη! Ωραίος λαιμός, ωραία χέρια και κυρίως αγκαλιά με τον άνθρωπό σου! Όλα θα γίνουν- και τα κιλάκια σου θα χάσεις (ήδη έχεις διώξει 5!) και θα ξαναπάτε διακοπές και θα είσαι δίπλα του, δεν θα πω κούκλα γιατί κούκλα είσαι και τώρα, αλλά τελοσπάντων όπως σε φαντάζεσαι και όπως νιώθεις καλά! Keep on walking!
Υ.Γ. Κορίτσια, σόρρυ που κοιτάω τις φωτογραφίες σας ενώ η ίδια δεν έχω ανεβάσει καμία! Έψαχνα να βρω για να ανεβάσω κι εγώ αλλά για ευνόητους λόγους είμαι παντού τραβηγμένη από τη μέση και πάνω οπότε δεν φαίνεται το μέγεθος του ...προβλήματος! Προσπάθησα δε να με τραβήξω και η ίδια αλλά, τι στο καλό; παρκινσον έχω; έβγαιναν χάαλια, κουνημένες, αίσχος...
Μεγάλη εφευρεση το autofocus
xexexexexexexexe- θα βάλω κάποιον άλλον να με φωτογραφίσει- σου λέω παθαίνεις ναυτία όταν τις βλέπεις. Προσεχώς, η νυχτερίδα ολόσωμη!
Ψαχνοτας να βρω φωτογραφιες συνηδητοποιησα οτι ολοσωμες απλα δεν εχω...
οι μονες που βρηκα ειναι οη δυο ακριανες και εβγαλα τωρα την μεσαια.
δυστυχως ακυρο το post οι φωτογραφια μου ηταν μεγαλη και δεν περασε. Ειρωνια....θα της αλλαξω μεγεθος και θα περασει αργοτερα