-
αλλη μια εβδομαδα διακοπων συνεχιζεται αλλα εκτος Αθηνας...
τα μαντατα δεν ειναι ευχαριστα...+400, φυσικα χωρις καμια παρασπονδια!!
αλλα βρεθηκε τουλαχιστον η αιτιολογια, αδιαθετησα ενω κανονικα περιμενα 22-24...
τεσπα...
και σημερα στον αγωνα μονο με 20 λεπτα περπατημα και πολυ λιωσιμο στον καναπε αλλα η διαιτα κανονικα!
θα ξανακατεβω ομως μεσα στην εβδομαδα Αθηνα γιατι εχω κανονισει εξοδους...
Ζυγισμα παλι Πεμπτη ή Παρασκευη...
εχω τουλ 9 μερες ακομη μεχρι να πιασω τον 1ο στοχο:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
Και γώ κάνω νέο ξεκίνημα....
Μία εβδομάδα τα πήγα μια χαρά, και μετά ήρθε το σου κου! Γαμωτο! Ένας λόγος που δεν μου αρέσουν τα Χριστούγεννα! Γλυκά παντού! Δεν μπορώ άλλα γλυκά!! Αλλά δεν μπορώ και να αντισταθώ!!!!
Από αύριο Ξεκινάω Ξανά! Θα βάλω τα δυνατά μου! Θα τρώω επειδή πεινάω, και θα προσπαθήσω να λέω ένα όχι τη φορά! Το υπόσχομαι σε σας και πάνω από όλα στον εαυτό μου!
Oh yes...Ι can do it!
-
Καλησπέρα παιδιά!!!
Νέο αίμα στην παρέα!!! :-)
Εδώ και μέρες σκέφτομαι ότι απλά ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!
Κάθε ημέρα διαβάζω για δίαιτες και κάθε ημέρα λέω πως πρέπει να αρχίσω...
Αποφάσισα λοιπόν να παραδεχτώ σε ΟΛΟΥΣ σας ότι είμαι παχύσαρκη!!!!
Έχω ανάγκη να χάσω κιλά και θεωρώ ότι εδώ είναι ο τόπος που μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα γιατί όλοι μας λίγο πολύ έχουμε ένα κοινό στόχο!!! Τους περασμένους μήνες πάτησα τα 100,800 κιλά!
Με ελαχίστη προσπάθεια σε μεγάλο διάστημα έχω καταφέρει να φτάσω τα 94,500 κιλά.
Θέλω να μπαίνω στο blog και να βλέπω την πορεία σας για να παίρνω και εγώ κουράγιο...
http://www.ticker.7910.org/wg__94__0...BMDAwMHwwMDAxN DI3ZHw.gif
Καλή δύναμη σε όλους μας...
-
-
καλημερα και χρονια πολλα!
back to athens απο χτες τελικα, επισημο ζυγισμα αυριο,δουλεια παλι απο Δευτερα:fake sniffle:
η διαιτα συνεχιζεται κανονικα αλλα απο γυμναστικη δεν εκανα τι-πο-τα.
52,5 σημερα αλλα ποιος ξερει αυριο γιατι ειναι δυσκολη μερα σημερα με τα φαγητα.
we will see....
θελω να πιστευω οτι τον 1ο στοχο (στις 28/12 53) τον εχω στο τσεπακι αλλα επιφυλασομαι λογω των ημερων(μαλλον των κρεπαλων καλυτερα)
:starhit::starhit:
-
Super absolute!!
Χαρουμενα Χριστουγεννα!!!
-
κοριτσακια μου ευχαριστω!!!
-300, 52,2!!παραλιγο να με μαζεψουν σηκωτη χτες αφου ηπια 4 ποτα και 6-7 σφηνακια...
στανταρ αυριο θα με λεει παραπανω, αφυδατωθηκα το νιωθω!
τουλ.ξεκολησα!!!επιτελους!:ro ll:
-
σταθερη στα 52,2!
αυριο ερχεται ο μηνιαιος απολογισμος!!!:starhit::starhit:
νομιζω οτι μπορω να φαω κατι παραπανω να το γιορτασω προκαταβολικα εστω και αν αυριο με λεει 52,9!!χαχαχαχα
:lol:
-
ασε μου κοπηκε η χαρα,επειδη φοβομουνα να το ρισκαρω ζυγιστικα τωρα με φορμες-παντοφλες(το πολυ μισο κιλο ολα) και λεει 53,9!βεβαια τωρα εφαγα βραδυνο(μια τεραστια σαλατα να με το συμπαθειο και εχω πιει και πολυ νερο, και φυσικα τουαλετα ουτε καν...(αυτο ομως ειναι στανταρ,οποτε δεν το υπολογιζω πλεον καν)
αν αυριο ειμαι οκ, θα παραγγειλω κατι αμαρτωλο στη δουλεια:bigsmile::bigsmile:
-
τα νεα ειναι και καλα και κακα(το 1 μονο ειναι καλο):
1.επιασα τον στοχο του μηνα 28/11-28/12:57,2-52,8=-4,400:spin:
2.χωρις λογο και αφορμη σημερα +0,6!!!!ελεος!!!52,8 απο 52,2 χτες και προχτες...:crazy:
3.ο 2ος στοχος μου φαινεται θα μου βγαλει το λαδι:crazy:
4.τη γυμναστικη την εχω παρατησει:crazy:
5.ξενερωσα με το + και συνεχιζω τη διατροφη χωρις ατασθαλιες και πονηρα σχεδια για γλυκα και αλμυρα και εναλαξ:crazy:
6.περιμενω να δω ποσο θα αντεξω!!!!(ελπιζω να μου μου γυρισει το ματι);)
-
σημερα δεν προλαβα να ζυγιστω γιατι με πηρε ο υπνος και ετρεχα να προλαβω στη δουλεια...
καλυτερα κιολας,μην τα παρω πρωι πρωι...
Συνεχιζω τη διατροφη...γυρω μου παντου γλυκα που με κοιτανε καταματα και μου λενε "φαε με"..
τα κοιταζω και στο τελος τα περιφρονω...Προς το παρον παντα!!!:bigsmile:
Σκεφτομαι να αλλαξω λιγο τους στοχους μου και να το δω χαλαρα...
Η πρωτη σκεψη ηταν να βαλω 2ο στοχο 15/2 50 κιλα...να τρωω 1400 θερμιδες και να ειναι κατι σαν διαιτα-συντηρηση γιατι εχω βαρεθει να μετραω τα παντα...και να δω το θεμα χαλαρα...και να ζυγιζομαι 1 φορα (και μονο μια) την εβδομαδα...
Προς το παρον αποφασισα ομως να συνεχισω ετσι τωρα που εχω ορεξη ακομη και αντεχω και οταν δω οτι οντως δεν αντεχω αλλο να το παρω τοτε πιο χαλαρα.
Σιγα το θεμα, εχω ξεπρηστει και μου κανουν σχεδον ολα τα παλια ρουχα απλα ειναι τιγκα ακομη...
Θα μπορουσα να μην ασχολουμαι και καθολου πιστευω καταβαθος...
Και εξω που βγαινω νιωθω μια χαρα και οχι τοφαλακι πλεον!
αλλα αυτο που ισχυει περισσοτερο απο ολα ειναι οτι εαν με αφησω ελευθερη δεν συμμαζευομαι με τιποτα.
Θα δειξει το εριξα στη φιλοσοφια σημερα...
:starhit::starhit::starhit:
-
τελειως χαλαρες θα γινουμε ποτε χωρις μετα να κλαιμε???????
αχ....:no::no::no:
-
:D:D:D
εγω αμα γερασω(και φυσικα αμα με αφηνει ο γιατρος) θα τρωω ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
χαχαχα,με φανταζομαι γρια να παραγγελνω διπιτα και πατατες με σος...
δε νομιζω να μου κοπει ποτε η ορεξη!!
-
και θα κλαιμε παλι και θα λεμε "δεν ετρωγα τοτε που μπορουσα?????????????????"
ατιμη κοινωνια!!!!
-
καλη χρονιααααα!!!!ολα φετος να πανε ολα ΤΕΛΕΙΑ σε ολες!!!!!!!!!
δεν θελω να ξερω ποσα κιλα ειμαι αν και ελπιζω να μην εχω παρει γιατι εκανα μικρες ατασθαλιες-ευτυχως!!!
ελειπα και εχω μερες να ζυγιστω!
αυριο επισημο ζυγισμα!πιστευω κατω απο 53 παντως!
+παλι γυμναστικη απο αυριο!!!
μια υπεροχη χρονια ηδη ξεκινησε!!!ολα θα πανε καλα!!!