Πόσες φορές να το πω, ΦΕΓΓΑΡΙ είμαι, αστέρια υπάρχουν πολλά, φεγγάρια όμως? μόνο ένα!!! Μοναδικό!! Σαν και μένα!!!!!:spin::tumble::spin::tumble::spin::tu mble:Quote:
Originally posted by Silk
είσαι αστέρι!! :bouncy::bouncy::bouncy:
Printable View
Πόσες φορές να το πω, ΦΕΓΓΑΡΙ είμαι, αστέρια υπάρχουν πολλά, φεγγάρια όμως? μόνο ένα!!! Μοναδικό!! Σαν και μένα!!!!!:spin::tumble::spin::tumble::spin::tu mble:Quote:
είσαι αστέρι!! :bouncy::bouncy::bouncy:
ρωτησες?Quote:
Originally posted by click
βαριεσαι και ενα ενα μου τα βγαζεις στη φορα!!!!!!!!!
θες να μου γραψεις ΠΩΣ ακριβως γινεται αυτος ο καλαμποκαλευροχυλος???
ή να κανω πειραμα αυριο να σκοτωσω κοσμο?
δε ρωτησες...
θα χρειαστεις:
καλαμποκαλευρο
νερο
αλατι
λαδι
σε μια λεκανιτσα βαζεις αλευρι (δεν ξερω τι ταψι εχεις αλλα κ να ξερα, δε θα ξερα ποσο αλευρι να βαλεις lol) νερο, λιγο αλατι κ λιγο ελειολαδο κ ανακατευεις.
θα πρεπει να γινει ενα μιγμα που θα στεκεται , να μην απλωνει.
βαζεις λαδι στο ταψι (αν βαλεις μαργαρινη ειναι καλυτερα κ δε θα κολλησει) κ στρωνεις το μιγμα.
πανω απ το μιγμα βαζεις το μιγμα λαχανικων.
πανω απ τα λαχανικα θα βαλεις παλι μιγμα καλαμποκαλευρου που εσυ ως γατονι που εισαι θα χεις υπολογισει να μεινει ( κ αν δε μεινει, φτιναζεις αλλο ;) ) αλλα πολυ πιο αραιο, να ειναι ρευστος χυλος.
οχι πολυ παχος.
το καταπληκτικο τιπ (προαιρετικο) ειναι πανω απο τον αραιο χυλο να πασπαλισεις (καλυτερα με στραγγιστηρια αν εχεις) καλαμποκαλευρο.
από πανω λιγο λαδακι κ ψηνεις μεχρι να ροδισει :)
καλη επιτυχια κ καλη ορεξη!!
αμα το καταφερεις θα σου πω κ γαλατοπιτα με καλαμποκαλευρο ;)
ενοειται οτι θα βαλεις φωτο για να χω ντοκουμεντα :p
SA ryzogαλο:Quote:
ʼμα γίνεται να κάνω την βρώμη φύλλο κάπως, καλό θα ήταν.
Θα την κάνω μια χορτόπιτα να την ξεφορτοθώ, άσε που μπορεί και να μου αρέσει.
Κάποια την είχε κάνει μπισκότα αλλά ψάχνω και δεν βρίσκω την συνταγή, ούτε αυτή ούτε μια άλλη που την έκανε σαν ρυζόγαλο.
1 ποτηρι γαλα
3-4 κ. σουπας βρωμη
1 κ μελι
κανελα
α) σε ενα κατσαρολακι βαζεις γαλα-βρωμη-μελι κ ανατακευεις μεχρι να χυλωσει κ να κανει μπορμπουληθρες.
ξεκολλας απο το κατσαρολακι οσο μπορεις, το βαζεις σε ενα μπωλ , το πασπαλιζεις με κανελα κ το τρως.
β) σε ενα μπολακι βαζεις παλι γαλα-βρωμη-μελι, το βαζεις για 2 λεπτα στο φουρνο μικροκυματων στη μεγιστη ισχυ, βγαζεις πασπαλιζεις με κανελα - τρως !
καλη επιτυχια ;)
ελεναρα μας την επομενη φορα απλα λιωσε κανα δυο πατατες κ ξαναριχτες μεσα ;)Quote:
Originally posted by eleni1201
Κλικάκι ευχαριστώ πολύ! Μπράβο βρε παιδί, 75!!!!!!
Ναι πολύ νεροζούμι, επειδή δεν έβαλα ούτε ρύζι, ούτε αυγό που έλεγε μια συνταγή, και η πατάτα απλώς έβρασε δεν έλιωσε.
Λοιπόν πρέπει να το πάρω απόφαση ότι δεν κάνω και πολύ για μαγείρισσα :lol:
Σας παραθέτω στη συνέχεια την γλυκειά κολοκυθόπιτα...
επισης με το λεμονι θα φαινεται πιο ομοιογενης ;)
αμεσως να σε ακυρωσεις εσυ!!!!
που ειναι η κολοκυθοπιτα οεο?
σκεψου μονο τι θερμιδες εχουν αυτες που τρωμε εξω!!!Quote:
Έφτιαξα την (γλυκιά) κολοκυθόπιτα. Τώρα ψήνεται. Είναι για αύριο το μεσημέρι που θα λείπω όλη μέρα από το σπίτι.
Ένα έχω να σας πω: επαθα την πλάκα μου με τις θερμίδες που έχει μια πίτα όσο το δυνατόν πιο λαιτ. Αλεύρι ολικής, 5 γρ γλυκαντικό, 20 γρ ελαιόλαδο, κι άντε να βγει 2 μερίδες το πολύ, και αγγίζει τις 900-1000 θερμίδες. Jesus!!!:o:o:o
πωπω.... αυτο το σοκολατι χρωμα με δαιμονιζει!!!
καλα λενε οτι το ματι ειναι που χορταινει :smug:
eleni.... τι ειναι αυτό!! τελειο φαίνεται...αχ... και πεινάω... είμαι στο τσακ να παω στη κουζίνα να φαω κατι..:duh:
Tι γλυκο αγορι μωρεεεεεεε :)Quote:
Χα χα χα δεν εχει κεράκια βρε φιλενάδες... Ο φίλος μου μου έφερε άρον άρον το 21 που είχα από πέρσι μόνο και μόνο για να σβήσω κεράκια, κι ας είναι ότι να ναι...
Και του χρονου!!
Καλα εσυ μικροδειχνεις κιολασ,δεν εχεις προβλημα!!:grin:
32?! δεν πάει καλά ο κόσμος..η πλάκα ήταν που έκανα ένα τεστ για την πραγματική ηλικία του σώματος μου..το έκανα για πλάκα όταν πήγε η γιαγιά μου να το κάνει. Από 50 που είναι της έδειξε 70 κι εμένα από 23.. 17! είμαι ανήλικο ακόμα:D
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ;θελω κ γω!:wow::shocked2:Ανηλικο εχω κοκκινο μαλι στειλε εξτενσιον!!!!Quote:
Originally posted by fuxia
32?! δεν πάει καλά ο κόσμος..η πλάκα ήταν που έκανα ένα τεστ για την πραγματική ηλικία του σώματος μου..το έκανα για πλάκα όταν πήγε η γιαγιά μου να το κάνει. Από 50 που είναι της έδειξε 70 κι εμένα από 23.. 17! είμαι ανήλικο ακόμα:D
ελενάκι μας έβαλες τα γυαλιά τελευταία. Περιμένουμε φωτό. Με γλυκιά κολοκύθα την έκανες;
Οχι βρε μπουμπου εισαι σιγουρη;Μα ΠΩΣ το μετρας;:wow:Quote:
Έφτιαξα την (γλυκιά) κολοκυθόπιτα. Τώρα ψήνεται. Είναι για αύριο το μεσημέρι που θα λείπω όλη μέρα από το σπίτι.
Ένα έχω να σας πω: επαθα την πλάκα μου με τις θερμίδες που έχει μια πίτα όσο το δυνατόν πιο λαιτ. Αλεύρι ολικής, 5 γρ γλυκαντικό, 20 γρ ελαιόλαδο, κι άντε να βγει 2 μερίδες το πολύ, και αγγίζει τις 900-1000 θερμίδες. Jesus!!!:o:o:o
καλημεραααααααααααα
λεσινγκ ακομα περιμενω να μου πεις για τη βρωμη, αλλα εσυ μουγκα!!!
ΕΧΑΣΑ το επεισοδιο κατσε να το βρω δεν το εχω δει!