μπραβο ελενακι :)
Printable View
μπραβο ελενακι :)
εγω σημερα:
αντιμετωπισα σχετικα ψυχραιμα κατι που ειπωθηκε στη δουλεια...
φαινομενικα ψυχραιμα...
το τι εγινε κ εξακολουθει μεσα μου δεν το λεω γιατι θα με μαλωσει η κλικλικω οτι της χαλαω το θεμα :P
μπραβο κ σ ανωτερα!!!Quote:
Originally posted by lessing
Τι εκανα σημερα για μενα:Ανεβηκα 3 φορες τα σκαλια της πολυκατοικιας ως τον 3 οροφο.
ελπιζω να ειχες αποχρωσα αιτια κ να μην εγινες ρομπα στην πολυκατοικια ετσι για ταχα γυμναστικη ε? :P
Σημερα πηγα επιτελους πρωτη φορα επισημα για ψωνια μετα την απωλεια κιλων!Απολογισμος
1 φουτερ,1 μακρυμανικο,2 κοντομανικα και με διεκοψε ενα τηλεφωνημα και επρεπε να γυρισω σπιτι!:mad:
Εχει συνεχεια αυριο ομως!!
Α! Τα μπλουζακια ολα Μedium απο το παλιο X-Large :)
Ελενακι μου πρεπει να περνατε τελεια ε;Μπραβο φιλεναδιτσες:)
Κι εγω θελω να σας γνωρισω..:sniffle:
Lessing,θα αναλυσω το θεμα ψυχολογος-ψυχιατρος αλλη ωρα γτ πρεπει να σηκωθω απο το πισι,Ευχαριστω πολυ για οτι μου απαντησες!:love:
σημερα ηταν μια απιστευτα παραγωγικη μερα. πολυ ενημερωτικη και απο ενα σημειο και μετα ξεκαθαρισε απιστευτα πολυ το τοπιο!
απο πιο χαλαρα γεγονοτα τι να πω, γυμναστηριο και βαψιμο μαλλι!
αυριο δουλειες με φουντες!
σμαρτ, πεστα σε αλλο τοπικ βρε!!!! αυτο με τον πλανητη πχ?
Καλημέρα!!!!
Λοιπόν σήμερα ξύπνησα (αν μπορεί κανείς να πει ότι κοιμήθηκα) μεστο κακό μου το χάλι. Ήθελα να αρχίσω να κλαίω. Ετσι λοιπόν, είπα δεν γίνετε, και έκανα την εξής αλλαγή:
Φόρεσα μια στενή μαύρη φούστα λίγο πιο κάτω από το γόνατο, ένα απίθανο μωβ μπλουζάκι στενό που το σχέδιο και το στυλ του είναι κάπως παράξενο, έβαλα τις γόβες μου (μην φανταστείτε ψηλές, 5ποντες είναι) και το μαυρο μου σακάκι. Αφησα κάτω το μαλί και τους έβαλα μια στρασάτη καρφίτσα, έβαλα λίγο λιπγκλος στα σαρκώδη χείλη μου και..... να την η θεογκόμενα!!!!!!!
Πρώτος θαυμαστή, φυσικά ο γιος μου, που με το που με είδε λέει "οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο� �οοοοοοοοο!!!!!!! πολλά ομοφη μαμα σήμερα". Δεύτερος και τρίτος θαυμαστής η μαμά και η αδελφή μου, που έμειναν με το στόμα ανοικτό :wow::shocked2::wow::shocked2::wow::shocked2::wow: :shocked2: και μετά από κανένα 2λεπτο με ρώτησαν αν θα παω δουλιά, και είπαν πως πρώτη φορά με βλέπουν τόσο ωραία.
Μετά, έρχομαι δουλιά, μπαίνω στο γραφείο, με βλέπει η αφεντικίνα μου που σήμερα επέστρεψε πίσω από το ταξίδι της και έμεινε κάγκελο!!!! "Πωλίνα, αδυνάτισες!!! λέει. Σήμερα είσαι υπέροχη, ποτέ τόσα χρόνια δεν σε εχω δει πιο ωραία". Ευχαριστώ είπα να αλλάξω λίγο σήμερα, της είπα χαμογελώντας.
Προς τον ερχομό μου για το γραφείο μου πέρασα απο το γραφείο 2 συναδέλφων. μόλις με είδαν βγήκαν έξω απτην πόρτα και έμειναν και με έβλεπαν :wow::wow::wow::wow: . Γυρνάει και μου λέει ο ένας "Πωλίνα? είσαι εσύ? Αχχχχχ τυχερός ο άντρας που σε έχει κούκλα μου!!!" Γύρισα, χαμογέλασα απλά και μπήκα στο γραφείο μου!!! Τελικά νιώθω πολύ πιο ωραία από ότι όταν ξύπνησα!!!!
που να σε δουν δηλαδη και μετα την επεμβαση ε??Quote:
Originally posted by polinaki1983
Καλημέρα!!!!
Λοιπόν σήμερα ξύπνησα (αν μπορεί κανείς να πει ότι κοιμήθηκα) μεστο κακό μου το χάλι. Ήθελα να αρχίσω να κλαίω. Ετσι λοιπόν, είπα δεν γίνετε, και έκανα την εξής αλλαγή:
Φόρεσα μια στενή μαύρη φούστα λίγο πιο κάτω από το γόνατο, ένα απίθανο μωβ μπλουζάκι στενό που το σχέδιο και το στυλ του είναι κάπως παράξενο, έβαλα τις γόβες μου (μην φανταστείτε ψηλές, 5ποντες είναι) και το μαυρο μου σακάκι. Αφησα κάτω το μαλί και τους έβαλα μια στρασάτη καρφίτσα, έβαλα λίγο λιπγκλος στα σαρκώδη χείλη μου και..... να την η θεογκόμενα!!!!!!!
Πρώτος θαυμαστή, φυσικά ο γιος μου, που με το που με είδε λέει "οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο� �οοοοοοοοο!!!!!!! πολλά ομοφη μαμα σήμερα". Δεύτερος και τρίτος θαυμαστής η μαμά και η αδελφή μου, που έμειναν με το στόμα ανοικτό :wow::shocked2::wow::shocked2::wow::shocked2::wow: :shocked2: και μετά από κανένα 2λεπτο με ρώτησαν αν θα παω δουλιά, και είπαν πως πρώτη φορά με βλέπουν τόσο ωραία.
Μετά, έρχομαι δουλιά, μπαίνω στο γραφείο, με βλέπει η αφεντικίνα μου που σήμερα επέστρεψε πίσω από το ταξίδι της και έμεινε κάγκελο!!!! "Πωλίνα, αδυνάτισες!!! λέει. Σήμερα είσαι υπέροχη, ποτέ τόσα χρόνια δεν σε εχω δει πιο ωραία". Ευχαριστώ είπα να αλλάξω λίγο σήμερα, της είπα χαμογελώντας.
Προς τον ερχομό μου για το γραφείο μου πέρασα απο το γραφείο 2 συναδέλφων. μόλις με είδαν βγήκαν έξω απτην πόρτα και έμειναν και με έβλεπαν :wow::wow::wow::wow: . Γυρνάει και μου λέει ο ένας "Πωλίνα? είσαι εσύ? Αχχχχχ τυχερός ο άντρας που σε έχει κούκλα μου!!!" Γύρισα, χαμογέλασα απλά και μπήκα στο γραφείο μου!!! Τελικά νιώθω πολύ πιο ωραία από ότι όταν ξύπνησα!!!!
Α καλά κούκλα μου τότε όχι μόνο οι "ξένοι" θα μένουν με το στόμα ανοικτό, αλλά και κάπιοι αχάριστοι "δικοί" που δεν αντιλαμβάνονται τι σπουδαίο κόσμημα έχουν στο σπίτι τους!!!!!!Quote:
Originally posted by BARB3
που να σε δουν δηλαδη και μετα την επεμβαση ε??Quote:
Καλημέρα!!!!
αυτοι που θα γινουν πρωην εννοεις φανταζομαι! γιατι σιγα μη καθισεις με τον αχαριστο αν σε κυνηγουν ολοι!
Μόνο ο θεός ξέρει καλή μου... Ολα θα τα δείξειο χρόνος....Quote:
Originally posted by BARB3
αυτοι που θα γινουν πρωην εννοεις φανταζομαι! γιατι σιγα μη καθισεις με τον αχαριστο αν σε κυνηγουν ολοι!
:thumbup:Οριστε ουτε μπλα ουτε μπλου Πωλινα συγχαρητηρια δινεις μαθηματα ψυχοθεραπειας!!Εγω θα ειχα κατσει να αναλυσω την κατασταση κ γιατι κ πως.Θαυμαζω τους ανθρωπους που μπαμ!περναν στην πραξη!Ποσο θαθελα να ημουνα κ γω ετσι!:thumbup:Κλαααααψ:thumbdown:Quote:
Καλημέρα!!!!
Εχτες:Σε μια φιλη με την οποια εχω θαρρος παρακαλεσα να παρει πισω το κεικ που μου ειχε φερει .Της εξηγησα οτι ναι μεν εχασα μερικα κιλα αλλα ακομα δεν εμπισστευομαι τον εαυτο μου με ενα σοκολατενιο κεικ στην κουζινα μου.
Ποιο τοπιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :wow:Quote:
Originally posted by click
σημερα ηταν μια απιστευτα παραγωγικη μερα. πολυ ενημερωτικη και απο ενα σημειο και μετα ξεκαθαρισε απιστευτα πολυ το τοπιο!
απο πιο χαλαρα γεγονοτα τι να πω, γυμναστηριο και βαψιμο μαλλι!
αυριο δουλειες με φουντες!
σμαρτ, πεστα σε αλλο τοπικ βρε!!!! αυτο με τον πλανητη πχ?
ΣΜΑΡΤ πηγαινε στο τοπικ απο αλλο πλανητη να μας πεις γιατι αλλο ενα μυαλο κ αλλο 15!-ενοω για καποιο προβλημα
Αμμα κάτσω να το αναλύσω Λέσσινγκ μου, να την καταθλυψούλα να μου κτυπάει την πόρτα. Και προτιμώ παρά να αναλύω κάτι, και να το ξανααναλύω, να το πολεμάω μια κιεξω!Quote:
:thumbup:Οριστε ουτε μπλα ουτε μπλου Πωλινα συγχαρητηρια δινεις μαθηματα ψυχοθεραπειας!!Εγω θα ειχα κατσει να αναλυσω την κατασταση κ γιατι κ πως.Θαυμαζω τους ανθρωπους που μπαμ!περναν στην πραξη!Ποσο θαθελα να ημουνα κ γω ετσι!:thumbup:Κλαααααψ:thumbdown:Quote:
Καλημέρα!!!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Εχτες:Σε μια φιλη με την οποια εχω θαρρος παρακαλεσα να παρει πισω το κεικ που μου ειχε φερει .Της εξηγησα οτι ναι μεν εχασα μερικα κιλα αλλα ακομα δεν εμπισστευομαι τον εαυτο μου με ενα σοκολατενιο κεικ στην κουζινα μου.
Εγώ πάλι θα το άφηνα εκεί, και απλά δεν θα το ακουμπουσα καν. Προτιμώ να περχομαι προσωπο με πρόσωπο με τον "εχθρό" μου και όχι να τον αποφευγω