σούπερ το μαλλί, σούπερ και το χρώμα του μαλλιού, καμία σχέση με το προηγούμενο, άντε να ομορφαίνουμε εν΄όψη καλοκαιριού......
Printable View
σούπερ το μαλλί, σούπερ και το χρώμα του μαλλιού, καμία σχέση με το προηγούμενο, άντε να ομορφαίνουμε εν΄όψη καλοκαιριού......
Σας ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑQuote:
Originally posted by polinaki1983
Τί να λέει? Μια λέει ότι μου φάνηκε η απώλεια, μια μουρμουρά ότι δεν κάνω τίποτα, μια λέει κάτσε και μην κάνεις τίποτα, μια λέει ότι έφυγαν τα μάγουλα μου και δεν θα έχει να τσιμπάει, μια λέει ότι ομορφηνα πολύ!!!
Βασικά δεν ξέρει τί θέλει!!! χαχαχα
Βρε Πωλινα , σιδερενια κοπελαρα μου.Τωρα ειδα οτι χειρουργηθηκες!Καλη κατηφορα και να προσεχεις το καινουριο σου στομαχακι!
Σε ευχαριστώ πολύ marou_laki . Καλη κατηφόρα και σε σένα!
Εφτιαξα ένα πεντανόστημο πουρέ με ζωμό κοτόπουλου (αντί για νερο) και γάλα χωρίς λακτόζη και βε παιδιά, την ώρα που το έφτιαξα (πριν 1μιση ώρα δηλαδή) έγλυψα απλά το κουτάκι και φούσκοσα, και τώρα έφαγα ακόμα μια κουταλίτσα του γλυκού (καταλαβένετε για τί "μερίδα" μιλάω) Κα νιώθω φουλ φουσκωμένη.......
Θα περάσει αυτή η φάση και θα αρχίσεις να κατεβάζεις πιο εύκολα μεγαλύτερες ποσότητες. Για την ώρα, απόλαυσε το φούσκωμα με τη μυρωδιά! Αν άρχισε από τώρα η ζήλεια, φαντάσου τι έχεις να περάσεις στο διψήφιο...
αχαχαχαχ Με βλέπω να κυκλοφορώ με μπούρκα, ειδικά στην χώρα του που όλοι μένουν ξεροί στην παρουσία μιας όμορφης γυναίκας!!!!!
Αννα, νιώθω από το πρωί, αλλά τώρα είναι πιο έντονο, ένα πολύ δυνατό πόνο πισω απο το αριστερό στήθος, στο συμείο της καρδιάς,και μουδιάζει όλος μου ο όμος και πονάω ακόμα και όταν αναπνέω...... τί μπορεί να είναι?
Πωλινάκι, δεν ξέρω για αυτό τον πόνο, δεν είχα κάτι αντίστοιχο. Έχω ξανακούσει παρόμοιες περιγραφές από άτομα με δακτύλιο, που περιγράφανε πολύ (μα πολύ...) έντονο πόνο στον ώμο και λέγανε πως είναι από τη νάρκωση και το αέριο της αναισθησίας. Δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις το γιατρό σου (ή κάποιον από την ομάδα του) μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά εκεί θα πρέπει να απευθύνεις το ερώτημα, ειδικά αν ο πόνος επιμείνει μέχρι Δευτέρα. Αν είναι αυτό που λέω, θα σου πουν να κάνεις υπομονή μέχρι να περάσει.
Θενκς Αννα μου. Θα περιμένω μέχρι αύριο και αν δεν περάσει ο πόνος, ή έστω να λιγοστέψει, θα πάω στις πρώτες βοήθειες. Από εκεί μπορούν να εποικινωνήσουν με τον γιατρό μου αν χρειάζετε.
Το πιθανότερο είναι να έχει εγκλωβιστεί αέρας από την λαπαροσκόπηση . Είχα τον ίδιο ακριβώς πόνο μετά την επέμβαση δακτυλίου και ο γιατρός μου είπε ότι στις λαπαροσκοπικές επεμβάσεις είναι πολύ συνηθισμένο να πονάς σε αυτό το σημείο. Αν πάντως σε ενοχλεί πολύ κι επιμένει κάλεσε τον τον γιατρό σου και ρώτα τον! Εύχομαι να σε αφήσει σύντομα! :)
Σε ευχαριστώ welldah μου. Ελπίζω να είναι αυτό και να περάσει γρήγορα....
καλα βρε πωλινα φτου να μη σε ματιαξω πολυ τη γουσταρω την αυτοπεπιθηση σου! δωσε μου λιγη σε παρακαλω! χιχιχ
οσο για τα πονακια μην ανησηχεις πολυ πιθανον να ειναι αυτο που λεει η welldah!
αλλα καλο θα ηταν οτι νιωθεις τωρα στις αρχες να το κουβεντιαζεις με το γιατρο σου! :eureka:
This too shall pass!!! Έρχονται πολύ καλύτερες μέρες!!!! ;)Quote:
Originally posted by polinaki1983
Σε ευχαριστώ welldah μου. Ελπίζω να είναι αυτό και να περάσει γρήγορα....
Γιατί τί έκανα που δείχνει αυτοπεποίθηση? Πάντος κόπιασε να σε κεράσω ένα καφεδάκι και να σου δώσω λίγη αν θες :P:P:PQuote:
Originally posted by mitsokolo
καλα βρε πωλινα φτου να μη σε ματιαξω πολυ τη γουσταρω την αυτοπεπιθηση σου! δωσε μου λιγη σε παρακαλω! χιχιχ
οσο για τα πονακια μην ανησηχεις πολυ πιθανον να ειναι αυτο που λεει η welldah!
αλλα καλο θα ηταν οτι νιωθεις τωρα στις αρχες να το κουβεντιαζεις με το γιατρο σου! :eureka: