Quote:
Χιχιχιχιχ, έχεις πολλή πλάκα
Νομιζω οτι αν δεν ειχα και αυτο θα χα πεθανει. Παρα τα οσα εχυον συμβει ειναι απο τα λιγα που χω διατηρησει στο ακεραιο και κυριως τον αυτοσαρκασμό μου γιατι πρωτη εγω σχολιάζω τα χαλια και τις παραξενιές μου.
Quote:
εγώ όμως βρίσκω το κίνητρο στα πρόσωπα που θα συναντήσω και θα μου πουν τα νέα τους, στη μουσική που θα με ανεβάσει, στον χορό που θα με αποφορτίσει, στα γκομενάκια που θα μου δώσουν λίγο οφθαλμόλουτρο!!! χοχοχοχοχοο!!!! πόσο κυνική είμαι!!!!
Εμ αμα ο άνθρωπος ειναι γκαντεμης ειναι γκαντεμης αγαπητή μου. Και εγω για τα γκομενάκια ευχαριστως πήγαινα αλλά ελα που η δικιά σου τα παει καλα μονο με τα παπουδελια του γυμναστηριου και τα γκομενάκια την αγνοουν πλήρως. Τιποτα παιδι μου στο ράφι θα μεινω.
Quote:
Βρες το νόημα που ψάχνεις και αν δεν μπορείς να το βρεις, σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις τρόπο άσκησης!Έχεις δοκιμάσει κάποιο άθλημα? Εγώ για παράδειγμα σκεφτόμουν να γραφτώ σε έναν ορειβατικό σύλλογο για να πηγαίνω εκδρομές τα σαββατοκύριακα στα βουνά!!!! (Είναι αυτό που λέμε, "η τρέλα δεν πάει στα βουνά"!!!!)
Το χω σκεφτει πολλάκις. Και χορο λατιν θελω να παω και ζουμπα. Με κολωνει το οικονομικό αλλα κυριως οτι εγω για να ξεκουνησω θελω παρειτσα. Που να τη βρω βεβαια που εχω κοψει τις κοινωνικες επαφες με τα τοσα προβληματα και τωρα που θελω να επανακάμψω δε μπορω να δικτυωθω?
Για ορειβασία παντως οχι δεν το χω. Η τρελα μου δεν παει μεχρι τα βουνα την εχω μπολικη και μέσα στην πόλη μην το ξεφτυλιζουμε κιολας. χαχαχαχα
Quote:
Δηλαδή Μαράκι μου, σου λείπουν μυς? Ξέρεις δεν είναι εύκολο να πάρεις μυικά κιλά, λένε πως το μέγιστο που μπορούμε να πάρουμε σε έναν χρόνο είναι 4 κιλά με σωστή διατροφή με βάση τις πρωτεΐνες. Παλιά είχα και εγώ αυτόν τον στόχο αλλά γρήγορα κατάλαβα πως είναι καλύτερο να κοιτάω τις αλλαγές στο σώμα μου. .
Αχ πρεπει να δεις φωτό μου. Εχεις φεις? Λιπος μηδεν, μυική μαζα μηδεν ενταξει τωρα καπως καλυτερα αλλα πρεπει να δεις ποσο ξυλαγγουρο φαινομαι σε καποιες φωτο εστω και τωρα που μαι 60 κιλά. Φαινομαι για πολύ λιγότερα. Απο τη μεση και πανω δε το απολυτο τίποτα. Και φυσικα τα χερακια κρεμονται απο τη χαλαρωση. Δραμα λέμε. Εχω ζητησει ειδικο προγραμμα απο το γυμναστη κατι εχω κουτσοκαταφερει αλλά με ρυθμους χελώνας. Βασικά μωρε Καιτη μου ειναι οτι καμια φορα απελπιζομαι. Εξηγω τι ακριβως εννοω.
Πλεον εχω θεσει τη ζωη σε αλλες βασεις, εχω ξεπερασει πολλα και παλευω με αλλα και θελω να πιασω τη ζωη απο τα κέρατα και βιαζομαι, βιαζομαι σε ολους τους τομεις και σκονταφτω καταλαβες?
Quote:
αλλιώς τρώω σε μία κούπα του καφέ για να μην ξεφεύγω....
υπαρχουν κούπες και κουπες αγαπητη:spin: Δεν εχεις δει που πινω εγω τον καφε μου σε κούπα-λεκανη χαχαχα
Quote:
Κι εγώ παίρνω κιλά με το τίποτα, κι εμένα μου σπάει τα νεύρα το γεγονός αυτό και ζηλεύω τους άλλους που τρώνε καρμπονάρες μπροστά μου την ώρα που εγώ τρώω κοτόπουλα και μπρόκολα και μαύρα ζυμαρικά και...και...και.....ζηλεύω, όχι που την τρώνε, μα το θεό τα έχω ξεπεράσει αυτά, είμαι πολύ συγκεντρωμένη στο στόχο μου, ζηλεύω απλά που αυτοί θα φάνε την καρμπονάρα τους, θα αράξουν όλο το απόγευμα στον καναπέ τους και δε θα πάρουν ούτε γραμμάριο!
Ωχ εγω το γραψα αυτο και δεν το καταλαβα? Φιλη τεραστιο σπασιμο ηθικού μα τεράστιο λεμε. Εχω ξεπερασει και εγω το θεμα καρμποναρα (πλεον δε στερουμαι αμα γουσταρω κατι θα το φαω δεν αποκλειω τιποτα απο τη διατροφη μου ειδα οταν στερουμουν που ετρεχα μετα στο ψυγειο) απλά τρελαινομαι ρε πουστη να πηγαινω σε μαι ταβερνα να αναγκαζομαι να φαω ψητο και σαλάτα να βοσκίσω και ο διπλα σου ο οποιος ειναι πιο αδυνατος απο σενα και σε χλευαζει για αδυνατη να τρωει το σύμπαν μα το σύμπαν, να μη γυμναζεται και να στη λεει και απο πάνω.
Ε μετα πας ζαχαροπλαστείο τέλος.
Quote:
Είσαι τρελή!!! Φύγε, δε σε έχουμε ανάγκη! Εχω ήδη ανοίξει τον θερμιδομετρητή, αφησέ μας ήσυχες με τη Μαρία θα τα βρούμε όλα, και για το μέλι και για τα κορν φλέικς!!!! Χοχοχοχοχοχοχοχ!!!!
Ναι ελι φυγε δε σε εχουμε αναγκη θα μαζοχιστουμε μονες μας με το μελι και τα δημητριακα δε θελουμε και διαιτητη.
Quote:
Μαράκι η κρέμα βρώμης που σου γράφει η Έλλη, εμένα προσωπικά με βοηθάει πολύ σε θέματα δυσκοιλιότητας, άσε που γενικά η βρώμη κάνει πολύ καλό στο στομάχι, φαντάσου ότι επιβάλεται για ανθρώπους με έλκος...Επίσης η βρώμη σε ζεστό γάλα βγάζει μία γλύκα που δεν χρειάζεται πολύ μελάκι για να νοστιμέψει!Γενικά πειραματίσου με τις τροφές και θα βρεις κάποια μυστικά για την τουαλέτα....αν και πιστεύω πως δεν είναι το μέλι που σε βοηθάει αλλά τα αποξηραμένα σύκα που είδα ότι τα τρως....
Αρχικα νομιζω οτι βοηθαει οτι τρωω. χαχαχαχαχα Εμ οταν ετρωγα βραστο κοτοπουλο ή ενα πρασινο μήλο που να παω καλε τουαλετα? Ενταξει βεβαια αυτο το προβλημα το ειχα και παχυσαρκη. Τωρα τελευταια ομως δε μπορω να πω ειμαι ρολοι φτου να μη με βασκάνω.
Εχω παρατηρησει διαφορα να βοηθανε και τλεω και σε σας. Κοριτσια μαγειρευτο φαγητό. Αν νομιζει κανεις πως θα αδυνατισει η θα φτιαξει τον μεταβολισμό του με φαι νοσοκομειου και μονο ειναι γελασμένος. Λαδάκι λέμε. Με μετρο φυσικά.
Επισης τα δημητριακά με βοηθάνε. Επισης οταν το βραδυ φαω γιαουρτι την επομενη σφαιρα τουαλέτα. Νομιζω ειναι θεμα καθε οργανισμού. Πχ σε αλλους λενε τρωνε χόρτα. Εγω έτσι και φαω χόρτα όπως και θα κανω σημερα τελος τουαλετα δεν πάω.
Οσο για την κρεμα βρωμης ρε κοριτσια μια φορα την εκανα. Δεν την πετυχα όμως νομιζω μου ψιλοβρωμαγε η παλιοβρωμη και απο τοτε ουτε να τη φτυσω.