ναι. Ξερω ατομα που δεν μπορουν χωρις ζαχαρη, οπως καλη ωρα η κοπελα που ελεγα πριν. Ο καφες της πρεπει να ειναι 4 γεματες κουταλιες ζαχαρη. Και ομως ειναι λιποβαρη.Quote:
Originally posted by aggeloydaki
το ίδιο έπαθε κ ο άνδρας μου ,που όμως δεν έτρωγε καθόλου πρωτείνη,από την Πέμπτη κ μετά ηταν πτώμα!! κ μου έλεγε πως κάποιοι οργανισμοί δεν μπορούν χωρίς πρωτείνη,λέτε να έλεγε αλήθεια???Quote:
Originally posted by boldozas
Καλησπέρα στο ατκινς team
Παιδιά μετά από 1 εβδομάδα αποχή από το κρέας, έτρωγα: αρακάδες ,μελιτζάνες ,πατάτες φούρνου , αρκετή φέτα , γιαούρτι , γάλα ,δημητριακά . Kλάταρα ..μιλάμε για χώμα, σερνόμουν, και άρχισα να κρυώνω, και γενικός δε με ένιωθα καλά.
Ξεκίνησα 3η μέρα ατκινς και συνήλθα !!
Αποστόλη καλή αρχή για μία ακόμα φορά,σου είπε ο χειρ να προσπαθήσεις να χάσεις κιλά πριν από το χειρουργείο?
Δεν υπαρχει διατροφη πιο σωστη απο μια αλλη (σε λογικα πλαισια). Υπαρχουν ανθρωποι που ειναι προσαρμοσμενοι σε μια αλφα διατροφη γιατι ειμαστε οντα που μπορουμε να προσαρμοστουμε σε ο,τι διατροφη. Για αυτο ειμαστε παντου στον πλανητη. Μια χορτοφαγικη/φυτοφαγικη διατροφη δεν ειναι πιο σωστη η πιο λαθος απο μια πρωτεινουχα. Ειναι αναλογα τον ανθρωπο που τη κανει. Εγω πιστευω οτι οταν λεμε "εχει λαθος διατροφη" (παλι σε λογικα πλαισια, δε μιλαμε να πλακωνεται σε κονσερβες η συμπληρωματα που δεν ειναι καταλληλη διατροφη για κανεναν) εγω καταλαβαινω οτι δεν εχει τη διατροφη για τη οποια ειναι προσαρμοσμενος/η. Εγω μεχρι να καταλαβω οτι μια πρωτεινουχα διατροφη με κραταει σε ισορροπια, περασαν κοντα 2 χρονια και πολλα σκαμπανεβασματα. Και εκανα χορτο/φυτο/ωμο/καρποφαγικη διατροφη και τελικα τουτη μου ταιριαζει και δε χανω απο οτι φαινεται αλλα δεν παιρνω κιολλας.