Originally Posted by
xaris_7
Μόλις εχθές, μου έθεσε το θέμα της συγκατοίκησης μετά από πολύ καιρό.
Το θέμα είναι ότι παρόλο που έδειχνε να μην με επηρεάζει αυτή η κατάσταση τόσους μήνες γνωρίζοντας ότι υποβοσκει αυτό το θέμα, πλέον αρχίζω και προβλήματιζομαι σε μεγάλο βαθμό.
Νιώθω λίγο ότι έχω χάσει τη διαχείριση όλης αυτής της κατάστασης. Τα βράδια δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, και όρεξη για δουλειά μηδέν. Από τη μια δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει λόγος να χωρίσω τώρα γιατί οι συμπεριφορές αυτές κρύβονται πολύ καλά και σε συνδυασμό με το να τα ρίχνει σε καθημερινά πράγματα, λ.χ έναρξη σχολικής χρονιάς, ένα θέμα υγείας με το δόντι της, κτλ. δεν σου αφήνει περιθώριο να πεις αν δεν ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Ωστόσο επειδή δεν θέλω να εθελοτυφλώ γνωρίζω ότι όλο αυτό έχει ημερομηνία λήξης και έχω ξενερώσει πολύ. Σαν να έχεις μια καυτή πατάτα στο χέρι σου και ότι συν το χρόνω θα σκάσει πάνω σου όπως και να έχει. Μεγάλο δίλημμα... Αν πας και συγκατοίκησεις, είναι μεγάλη δέσμευση και σίγουρα πάει και αλλού το πράγμα.
Τώρα έχει ψιλοκαταλαβει ότι δεν ειμαι πολύ καλα και σαν να έχει μαζευτεί λίγο. Εκεί που ήταν σχετικά απόμακρη με τον τρόπο της, τώρα έχει αρχίσει να ειναι πιο τρυφερή και να με αναζητάει συνέχεια κοντά της.
Χθες που πήγαμε για καφέ βέβαια μου πέταξε 2-3 μαλακιες που ειλικρινά δεν ξέρω... Εγώ θα φοβόμουν να τα πω ας πούμε.
Η 1 ήταν όταν μου είπε ότι κοίτα να δεις και να μείνουμε μαζί μην νομίζεις ότι δεν θα βαρέθουμε, έτσι είναι όλοι βαριουνται, απλώς εκείνο το διάστημα αναζητάς τρόπους να το ξεπεράσεις, φίλους κτλ.
Η 2 ήταν που της είπα ότι ήταν απόμακρη και μου απάντησε ναι έτσι πρέπει να τραβιέμαι που και που, και ότι γενικά υπάρχουν περιόδοι που θέλω να είμαι ελεύθερη και μετά αλλάζω και θέλω να είμαι με κάποιον!!!!
Πως θες να μείνεις με κάποιον και του μιλάς τόσο ωμά;; Και αν το θέμα σου όλο ειναι η αναζήτηση της αγάπης και ο φόβος εγκατάλειψης, με αυτά που λες ρε πουστη μου δεν καταλαβαίνεις ότι έχουν αρνητικό αντίκτυπο στον άλλον.
Δεν ξέρω πολύ μπέρδεμα.